Restylane

Restylane er en af de mest anvendte ikke-permanente fillers, der består af en serie af forskellige produkter. Restylane anvendes til at udglatte linier og rynker i ansigtet, til at skabe fyldigere læber og til at forme ansigtskonturerne, for eksempel kind, hage og næse samt til at forynge huden. Restylane er også velegnet til behandling af rynker og furer i øjenomgivelserne og til foryngelse af hænder. Der findes også en Restylane variant, som fugter huden og forbedrer spændstigheden og tonen i huden. Varigheden af en Restylane behandling afhængiger hudtype, livsstil og alder. Efter den første behandling anbefales normalt en opfølgningsbehandling ca. hver 6.–12. måned. Behandling af læber varer i ca. 6 måneder.
Herunder kan du se de klinikker, der tilbyder denne type behandling.

Viser 1 - 10 af 17
n'age
0.00
Kongens Nytorv 24
1050 København K
Klinik n’age er Danmarks første og mest erfarne klinik, og har siden etableringen på Kongens Nytorv i 2003 vokset sig større. I dag finder du klinik n’age både i Hellerup, Herning, Odense og Aarhus.
·

·
Inviocare
0.00
Palægade 4, 3. th.
1261 København K
Inviocare står for skønhed, der kommer indefra: Et ydre, der stråler af vitalitet, en krop der føles dynamisk og velfungerende. Hos Inviocare i Palægade i København, er fokus at styrke dit udseende ved hjælp af æstetiske behandlinger.
·

·
Hudlægens Kosmetiske Klinik
0.00
Egedal 3
2690 Karlslunde
Hudlægens Kosmetiske Klinik har fungeret som hudlægeklinik siden 2001 og er derudover specialister i kosmetiske behandlinger.
·

·
Asdis Hud og Skønhedsklinik
0.00
Stengade 53, 2. sal
3000 Helsingør
Asdis Hud og Skønhedsklinik tilpasser alle behandlinger til den enkeltes behov og man kan se frem til en følelse af ren forkælelse. Klinikken ligger på Stengade i hjertet af Helsingør.
·

·
Muvik
0.00
Hellig Anders Park 14
4200 Slagelse
Klinik Muvik ligger i Hellig Anders Park i Slagelse og tilbyder alt indenfor skønhed. Klinikkens indehaver er sygeplejerske Margit Uhlyarik, og den lægelige supervisor og behandler er Dr. Vibeke Kassis.
·

·
Kosmetisk Klinik
0.00
Lindevangsvej 16
8240 Risskov
Kosmetisk Klinik Birgitte Abrahamsen er beliggende på Lindevangsvej i Risskov, som er specialiseret i behandlinger, der effektivt og sikkert behandler uønskede rynker og alderstegn
·

·
Skinlab
0.00
Oldenborggade 23
7000 Fredericia
Klinik Skinlab har eksisteret siden 2011 og er en klinik hvor æstetisk kosmetologi og pleje forenes. Klinikken ejes af Maiken Aabo Larsen, som er uddannet sygeplejerske og har en bred erfaring både i medicinsk og kirurgisk sygepleje.
·

·
Klinik Aagaards Hudpleje
0.00
Søndergade 1
8740 Brædstrup
Klinik Aagaards Hudpleje er beliggende på Søndergade i Brædstrup og tilbyder et udvalg af skønhedsbehandlinger for krop og sjæl.
·

·
Caroline Bjerring
0.00
Grønnegade 24
7100 Vejle
Klinik Caroline Bjerring vil du få en totaloplevelse af hudpleje, velvære og vejledning. Klinikken ligger placeret på Grønnegade i hjertet af Vejle og tilbyder et stort udvalg af behandlinger.
·

·
Speciallægeklinikken Hviidsminde
0.00
Bramdrupskovvej 20A
6000 Kolding
Speciallægeklinik Hviidsminde tilbyder specialiserede behandlinger indenfor rygsmerter, diskusprolaps, migræne, Botox og Restylane, kæbesmerter og hovedpine samt ortopædkirurgi.
·

·