Restylane

Restylane er en af de mest anvendte ikke-permanente fillers, der består af en serie af forskellige produkter. Restylane anvendes til at udglatte linier og rynker i ansigtet, til at skabe fyldigere læber og til at forme ansigtskonturerne, for eksempel kind, hage og næse samt til at forynge huden. Restylane er også velegnet til behandling af rynker og furer i øjenomgivelserne og til foryngelse af hænder. Der findes også en Restylane variant, som fugter huden og forbedrer spændstigheden og tonen i huden. Varigheden af en Restylane behandling afhængiger hudtype, livsstil og alder. Efter den første behandling anbefales normalt en opfølgningsbehandling ca. hver 6.–12. måned. Behandling af læber varer i ca. 6 måneder.
Herunder kan du se de klinikker, der tilbyder denne type behandling.

Viser 1 - 10 af 17
Lokation
Lokationer: Byer A-Å
meremindre
Anbefalinger
Brand // Mærke
meremindre
Flere muligheder
Åbningstider
n'age
0.00
Kongens Nytorv 24
1050 København K
Klinik n’age er Danmarks første og mest erfarne klinik, og har siden etableringen på Kongens Nytorv i 2003 vokset sig større. I dag finder du klinik n’age både i Hellerup, Herning, Odense og Aarhus.
·

·
Inviocare
0.00
Palægade 4, 3. th.
1261 København K
Inviocare står for skønhed, der kommer indefra: Et ydre, der stråler af vitalitet, en krop der føles dynamisk og velfungerende. Hos Inviocare i Palægade i København, er fokus at styrke dit udseende ved hjælp af æstetiske behandlinger.
·

·
Klinik Rude
0.00
Holger Danskes Vej 3
2000 Frederiksberg
Hos Klinik Rude er vi et team bestående af syv dedikerede personligheder, der hver især har vores kernekompetencer, men som stræber mod den samme målsætning: ”At fremhæve det smukkeste ved alle vores gæster".
·

·
Hudlægens Kosmetiske Klinik
0.00
Egedal 3
2690 Karlslunde
Hudlægens Kosmetiske Klinik har fungeret som hudlægeklinik siden 2001 og er derudover specialister i kosmetiske behandlinger.
·

·
Asdis Hud og Skønhedsklinik
0.00
Stengade 53, 2. sal
3000 Helsingør
Asdis Hud og Skønhedsklinik tilpasser alle behandlinger til den enkeltes behov og man kan se frem til en følelse af ren forkælelse. Klinikken ligger på Stengade i hjertet af Helsingør.
·

·
Muvik
0.00
Hellig Anders Park 14
4200 Slagelse
Klinik Muvik ligger i Hellig Anders Park i Slagelse og tilbyder alt indenfor skønhed. Klinikkens indehaver er sygeplejerske Margit Uhlyarik, og den lægelige supervisor og behandler er Dr. Vibeke Kassis.
·

·
Speciallægeklinikken Hviidsminde
0.00
Bramdrupskovvej 20A
6000 Kolding
Speciallægeklinik Hviidsminde tilbyder specialiserede behandlinger indenfor rygsmerter, diskusprolaps, migræne, Botox og Restylane, kæbesmerter og hovedpine samt ortopædkirurgi.
·

·
CK Kosmetisk Klinik
0.00
Nørretorv 3
6200 Aabenraa
CK Kosmetisk Klinik ligger på Nørretorv i Aabenraa og er en skønhed og velvære klinik til mænd og kvinder i alle aldre. Der tilbydes et bredt udvalg af professionelle behandlinger i flotte rammer.
·

·
Klinik Lehmann
0.00
Rådhustorvet 11
6400 Sønderborg
Klinik Lehmann er en kosmetisk klinik og er ejet af Tine Lehmann. Klinikken er beliggende Ved Mølledammen i Sønderborg og tilbyder et bredt udvalg af behandlinger til mænd og kvinder.
·

·
Klinik Connie Krøyer
0.00
Borgergade 66
6700 Esbjerg
Klinik Connie Krøyer er mænd og kvinder i alle aldre velkomne, og den enkelte behandling skræddersyes den enkelte klients hud og behov. Indehaver Jette Kristiansen er uddannet statsanerkendt kosmetiker.
·

·