n'age

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +
Åbent Kosmetisk klinik
Find klinikken her
Kongens Nytorv 24
1050 København K
Åbningstider
Mandag
08:00 - 19:00
Tirsdag
08:00 - 19:00
Onsdag
08:00 - 19:00
Torsdag
08:00 - 19:00
Fredag
08:00 - 17:00
Lørdag
09:00 - 15:00
Søndag
Lukket
Pratisk
Betalingskort
Mobilepay
Kontant
Telefon reservation
Online booking
Gavekort
Gratis parkering
Wifi
Handicap venligt
Lidt om klinikken

Klinik n’age er Danmarks første og mest erfarne klinik, og har siden etableringen på Kongens Nytorv i 2003 vokset sig større. I dag finder du klinik n’age både i Herning, Odense og Aarhus.

Vores speciale er hudforyngende og rynkereducerende handlinger og hjælper dagligt mennesker med at blive en friskere og mere aldersløs udgave af sig selv. Vores udbud af veldokumenterede behandlinger, udvisker barrieren mellem plastikkirurgi og kosmetologi. Vi har særligt fokus på hudforyngende og rynkereducerende behandlinger, som hjælper dig til et foryngende og friskere udseende.

Behandlinger
Foruden Restylane filler behandlinger, benytter Botox/azzelure, til vores rynkereducerende behandlinger, samt Laser, aktiv hudpleje og som noget nyt tilbyder vi behandling af lokaliserede fedtdepoter. Det allernyeste skud på stammen er det revolutionære Ultherapy til løft af huden.

Professionel rådgivning
Vores hudlæger og sygeplejerske har en dybdegående, certificeret uddannelse i kosmetiske behandlinger, og de har en høj faglig æstetisk sans. Vores smalle fokus inden for hudforyngelse og rynkereduktion, gør os til erfarne specialister på området. Vi har en fælles ambition om et højt fagligt og etisk niveau og lægger derfor altid en individuel behandlingsplan og rådgiver dig professionelt. Vi er ærlige omkring vores vejledning og kan rådgive dig også omkring hvis vi ikke mener en behandling er nødvendig. Vores filosofo er ‘less is more’, for at opnå det mest naturlige og smukke resultat. n’age har alle typer kunder, også de, der ønsker diskretion omkring behandlingen. Vi har naturligvis tavshedspligt, og hvis du vil komme og gå ubemærket, tilbyder vi gerne individuelle venterum. Som en af største af vores slags i Europa, med mange tusinde behandlinger om året, har vi meget erfaring. Vi er Danmarks mest erfarne klinik, med speciale i hudforyngende og rynkereducerende behandlinger.

Ydelser
Alternativ behandling
Ansigt
Botox & filler
Bryn & vipper
Holistisk behandling
Hænder & fødder
Hår
Kirurgi
Krop
Laserbehandling
Makeup
Massage
Neglebehandling
Permanent makeup
Slankebehandling
SPA
Tænder
Voksbehandling
Anbefalinger
Steder i nærheden
Beauty Concept
0.00
Vesterbrogade 125
1650 København V
Beauty Concept er ejet og drevet af Malene Hagemann. Malene vægter den personlige betjening meget højt og der er fokus på en ærlig, grundig og individuel behandling hvor kunden er i fokus og føler sig forkælet og tryg.
·

·
Britt Ahrensberg Hudpleje
0.00
Amagerbrogade 43
2300 København S
Britt Ahrensberg Hudpleje ligger centralt på Amagerbrogade på Amager. Behandlingerne er skræddersyet til målrettet at skabe enestående resultater. Klinikken tilbyder et bredt sortiment af behandlinger.
·

·
Jag Beauty Skincare
0.00
Reykjaviksgade 5, kld., tv.
2300 København S
Jag Beauty Women & Men Skincare er beliggende Reykjaviksgade i København og tilbyder alt indenfor skønhedsbehandlinger. Klinikken åbnede i 2009 og tilbyder professionelle behandlinger og vejledning indenfor kosmetologisk skønhedspleje og velvære.
·

·
Cityfys Wellness København
0.00
Tietgensgade 65
1704 København V
Cityfys Wellness ligger i DGI-Byen i København og tilbyder et bredt udvalg af lækre og effektive behandlinger til forkælelse af krop og sind.
·

·
Nima Aesthetic Clinic
0.00
Vesterbrogade 73B
1620 København V
Nima Aesthetic Clinic er en elegant medicinsk klinik, som tilbyder skønheds- og medicinsk behandling af fineste kvalitet. Klinikken er beliggende på Vesterbrogade i København i lækre lyse lokaler tæt på Rådhuspladsen.
·

·
Klinik Gefion
0.00
Frederiksberg Allé 39A
1820 Frederiksberg
Klinik Gefion Hudterapi er beliggende på Frederiksberg Alle i hjertet af Frederiksberg. Klinikken drives af Christie Laursen.
·

·
Åbningstider
Mandag
08:00 - 19:00
Tirsdag
08:00 - 19:00
Onsdag
08:00 - 19:00
Torsdag
08:00 - 19:00
Fredag
08:00 - 17:00
Lørdag
09:00 - 15:00
Søndag
Lukket
Praktisk
Betalingskort
Mobilepay
Kontant
Telefon reservation
Online booking
Gavekort
Gratis parkering
Wifi
Handicap venligt
GoBeuty Booking
Share.

About Author