Inviocare

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +
Åbent Kosmetisk klinik
Find klinikken her
Palægade 4, 3. th.
1261 København K
Åbningstider
Mandag
Lukket
Tirsdag
07:00 - 17:00
Onsdag
07:00 - 20:00
Torsdag
07:00 - 20:00
Fredag
07:00 - 17:00
Lørdag
08:00 - 15:00
Søndag
Lukket
Pratisk
Betalingskort
Mobilepay
Kontant
Telefon reservation
Online booking
Gavekort
Gratis parkering
Wifi
Handicap venligt
Lidt om klinikken

Inviocare står for skønhed, der kommer indefra: Et ydre, der stråler af vitalitet, en krop der føles dynamisk og velfungerende. Hos Inviocare i Palægade i København, er fokus at styrke dit udseende ved hjælp af æstetiske behandlinger baseret på medicinske studier og beviselige resultater. Vores behandlinger fokuserer enten på specifikke områder som ansigtet eller huden, eller de arbejder indefra og restituerer hele kroppen med synlig effekt på din hud, dine farver og din udstråling. Du får altid en gratis konsultation med en af vores medicinsk uddannede behandlere før du går i gang med din første behandling. Vi kan også rådgive dig i forløb, hvis du sigter mod et specifikt resultat.

Et grundlæggende element i Inviocare’s DNA er medicinsk evidens, hvilket betyder at vi alle arbejder ud fra princippet om målbare fakta og data og accepterer kun resultater, der er baseret på virksomme og veldokumenterede resultater. Vi udfører derfor udelukkende skønhedsbehandlinger og kropsbehandlinger, der beviseligt virker og styrker hele din æstetiske velvære; indefra og ud – og udefra og ind. Vi har en holistisk tankegang og mener, ægte velvære er når krop og udseende spiller sammen og forstærker hinanden. Vores behandlinger og vores udvalg af produkter er udviklet på basis af medicinske præmisser om godkendte tests og resultater, hvilket giver dig garanti for en sikker og effektfuld skønhedsbehandling, du kan nyde resultatet af længe.

Vi samarbejder med et udvalgt af internationale brands som Silhouette Soft, Reviv, ZO Skin Health, Ultherapy, Cynosure, Restylane, Juverderm, Botox m.fl. – alle stærke, anerkendte brands, der giver synlige resultater fra start til slut.

Ydelser
Alternativ behandling
Ansigt
Botox & filler
Bryn & vipper
Holistisk behandling
Hænder & fødder
Hår
Kirurgi
Krop
Laserbehandling
Makeup
Massage
Neglebehandling
Permanent makeup
Slankebehandling
SPA
Tænder
Voksbehandling
Anbefalinger
Steder i nærheden
Britt Ahrensberg Hudpleje
0.00
Amagerbrogade 43
2300 København S
Britt Ahrensberg Hudpleje ligger centralt på Amagerbrogade på Amager. Behandlingerne er skræddersyet til målrettet at skabe enestående resultater. Klinikken tilbyder et bredt sortiment af behandlinger.
·

·
Jag Beauty Skincare
0.00
Reykjaviksgade 5, kld., tv.
2300 København S
Jag Beauty Women & Men Skincare er beliggende Reykjaviksgade i København og tilbyder alt indenfor skønhedsbehandlinger. Klinikken åbnede i 2009 og tilbyder professionelle behandlinger og vejledning indenfor kosmetologisk skønhedspleje og velvære.
·

·
Cityfys Wellness København
0.00
Tietgensgade 65
1704 København V
Cityfys Wellness ligger i DGI-Byen i København og tilbyder et bredt udvalg af lækre og effektive behandlinger til forkælelse af krop og sind.
·

·
Nima Aesthetic Clinic
0.00
Vesterbrogade 73B
1620 København V
Nima Aesthetic Clinic er en elegant medicinsk klinik, som tilbyder skønheds- og medicinsk behandling af fineste kvalitet. Klinikken er beliggende på Vesterbrogade i København i lækre lyse lokaler tæt på Rådhuspladsen.
·

·
Visage Hudplejeklinik Frederiksberg
0.00
Frederiksberg Allé 35
1820 Frederiksberg C
Visage Hudplejeklinik byder velkommen til en verden af skønhed og velvære. Klinikken er beliggende på stemningsfyldte Frederiksberg Allé, som danner den perfekte ramme om Visage klinikken i hovedstaden.
·

·
Mynthe – Økologisk Hudplejeklinik

0.00
Vesterbrogade 43, 1. th.
1620 København V
Mynthe er en økologisk hudplejeklinik, hvor skønhed, velvære og rene produkter er i højsæde. Klinikken er beliggende på Vesterbrogade i København og tilbyder skønhedsbehandlinger til mænd og kvinder.
·

·
Åbningstider
Mandag
Lukket
Tirsdag
07:00 - 17:00
Onsdag
07:00 - 20:00
Torsdag
07:00 - 20:00
Fredag
07:00 - 17:00
Lørdag
08:00 - 15:00
Søndag
Lukket
Praktisk
Betalingskort
Mobilepay
Kontant
Telefon reservation
Online booking
Gavekort
Gratis parkering
Wifi
Handicap venligt
GoBeuty Booking
Share.

About Author