Rynker

Rynker og fine linier kan behandles med laser. De kollagene og elastine fibre i huden bliver både færre og i dårligere kvalitet med alderen. Derudover har solen også en meget negativ indflydelse på, hvordan vores hud ældes. Der findes forskellige former for laserbehandling til fjernelse af rynker. Fraktioneret CO2-laser er en af de mest effektive laserbehandling. Laseren sender små, kontrollerede stråler af kraftigt lys (energy) gennem huden. Derved laver den faktisk små skader i vævet, som huden så går i fuld gang med at reparere ved at producere ny, god kollagen dybt i huden. Der foretages normalt 2-5 behandlinger (oftest 3 behandlinger) med mindst 1 måneds interval. Meget dybe rynker kan ikke fjernes tilstrækkeligt med laserbehandling, men et fint resultat kan opnås i kombination med eksempelvis filler eller Botox.
Herunder kan du se de klinikker, der tilbyder denne type behandling.

Viser 1 - 8 af 8
Cosmo Laser & Skønhedsklinik
0.00
Ny Vestergade 1, 1. sal
1471 København K
Cosmo Laser & Skønhedsklinik har 2 afdelinger, hvor den ene ligger i København City og den anden på Trianglen Østerbro. I klinikkerne arbejder de ud fra sikre og effektive teknikker, og med etisk og moralsk omtanke.
·

·
Shala København
0.00
Bremerholm 18, st. tv.
1069 København K
Salon Shala er beliggende på Bremerholm overfor Magasins i hjertet af København og byder på et bredt udvalg af skønheds- og velvære behandlinger. Klinikken åbnede i 1995 og her tilpasses alle behandlinger efter hudtype, hudtilstand, ønsker og behov.
·

·
n'age
0.00
Kongens Nytorv 24
1050 København K
Klinik n’age er Danmarks første og mest erfarne klinik, og har siden etableringen på Kongens Nytorv i 2003 vokset sig større. I dag finder du klinik n’age både i Hellerup, Herning, Odense og Aarhus.
·

·
Inviocare
0.00
Palægade 4, 3. th.
1261 København K
Inviocare står for skønhed, der kommer indefra: Et ydre, der stråler af vitalitet, en krop der føles dynamisk og velfungerende. Hos Inviocare i Palægade i København, er fokus at styrke dit udseende ved hjælp af æstetiske behandlinger.
·

·
Klinik Rude
0.00
Holger Danskes Vej 3
2000 Frederiksberg
Hos Klinik Rude er vi et team bestående af syv dedikerede personligheder, der hver især har vores kernekompetencer, men som stræber mod den samme målsætning: ”At fremhæve det smukkeste ved alle vores gæster".
·

·
Shala Østerbro
0.00
Ndr. Frihavnsgade 90
2100 København Ø
Salon Shala er beliggende på Ndr. Frihavnsgade på Østerbro og tilbyder skønheds- og velvære behandlinger til både mænd og kvinder. Klinikken åbnede i 1998 og her tilpasses alle behandlinger efter hudtype, hudtilstand og ønsker.
·

·
Klinik Karisma
0.00
Gødvad Bakke 4
8600 Silkeborg
Klinik Karisma er beliggende på Gl. Voldbyvej i Hammel og tilbyder et bredt udvalg af behandlinger indenfor skønhed og velvære. Klinikken drives og ejes af Karen Esmat.
·

·
Klinik Lehmann
0.00
Rådhustorvet 11
6400 Sønderborg
Klinik Lehmann er en kosmetisk klinik og er ejet af Tine Lehmann. Klinikken er beliggende Ved Mølledammen i Sønderborg og tilbyder et bredt udvalg af behandlinger til mænd og kvinder.
·

·