Medex Institut

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +
medex-institur-1
Find klinikken her
Lidt om klinikken

Medex Institut er beliggende på Bredager i Greve Strand og fungerer som en professionel hudplejeklinik og Medex Institut, hvor personalet er specialuddannet i Medex produkter. Blandt klinikkens specialer er behandling af ekstreme hudproblemer samt regenererende anti-age behandlinger.

Skønheds huset besidder kosmetolog og hudterapi, linergist der udfører permanent make-up, øreakupunktur og slankekonsulent.

Medex er komplette serie af hud- og kropsplejeprodukter, der udelukkende anvendes og forhandles af specialuddannede kosmetologer og hudterapeuter. Dette sikrer, at du altid er i trygge og professionelle hænder. Medex produkterne er unikke, og uanset hudtype og formål finder man altid produkter tilpasset de individuelle behov. Produkterne udvikles i Medex Bio Science Cosmetics egne laboratorier og af egne forskere.

Klinikken tilbyder; ansigtsbehandlinger, microneedling Skinroller, kropsbehandlinger, mesoterapi, permanent makeup, farvning af bryn og vipper og manicure, pedicure samt hårfjerning med voks.

Ydelser
Ansigt
Botox & filler
Bryn & vipper
Hænder & fødder
Krop
Laserbehandling
Makeup
Massage
Neglebehandling
Slankebehandling
SPA
Voksbehandling
Anbefalinger
Steder i nærheden
Hudplejecentret
0.00
Greve Strandvej 36
2670 Greve
Velkommen til Hudplejecentret. Klinikken har eksisteret siden maj 2004 og råder over 5 behandlingsrum, heraf et sparum med mulighed for dobbeltbehandlinger. Altsammen i helt nyindrettede og lyse lokaler.
·

·
Klinik Venus
0.00
Knøsen 1
2670 Greve
Klinik Venus ejes og drives af Joumana Hassan, som er uddannet kosmetolog. Klinik Venus er placeret i Joumanas eget hjem i rolige omgivelser i Greve.
·

·
Åbningstider
Mandag
9:00 - 15:00
Tirsdag
9:00 - 15:00
Onsdag
9:00 - 15:00
Torsdag
9:00 - 15:00
Fredag
9:00 - 15:00
Lørdag
Lukket
Søndag
Lukket
Praktisk
Betalingskort
Mobilepay
Kontant
Telefon reservation
Online booking
Gavekort
Gratis parkering
Wifi
Handicap venligt
Share.

About Author