Sanne Beauty

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +
sanne-beauty-1
Find klinikken her
Lidt om klinikken

Klinik Cut&Color/Sanne Beauty er en moderne frisørsalon og kosmetolog under samme tag, der tilbyder alt fra klipning, farvning, permanent og hårpåsætning til forskønnende luksus ansigtsbehandlinger, massage samt voksbehandlinger. Det dygtige team og det inspirerende arbejdsmiljø er et godt fundament, for at levere netop den ønskede behandling til kunderne.

Sanne Beauty, der er lægeeksamineret kosmetolog og ligger på 1. sal, tilbyder en lang række behandlinger udover ovenstående. Alle ansigtsbehandlingerne udføres med produkter fra Dermalogica eller Exuviance. Af special behandlinger kan nævnes frugtsyrebehandling, Diamantslibning samt Oxygenlift behandling. Derudover tilbyder Sanne også farvning af vipper og bryn samt manicure og pedicure med tilvalg af lak eller Shellac.

Ydelser
Ansigt
Botox & filler
Bryn & vipper
Hænder & fødder
Krop
Laserbehandling
Makeup
Massage
Neglebehandling
Slankebehandling
SPA
Voksbehandling
Anbefalinger
Steder i nærheden
Livsstilscenteret
0.00
Østergade 34
5500 Middelfart
Livsstilscenteret ejes og drives af Eva Adler Juul og er beliggende i Middelfart. Eva Adler Juul har uddannet sig i specialbehandlinger med Decleor samt TEI System og rygestop.
·

·
Unique Skincare
0.00
Algade 36
5500 Middelfart
Hudplejeklinikken Unique Skincare ligger på Algade i Middelfart i dejlige og rolige omgivelser. Teamet af veluddannede og kvalificeret behandlere tilbyder et bredt udvalg af behandlinger
·

·
Hudplejeklinikken
0.00
Ravnsgårdsvej 19
7000 Fredericia
Hudplejeklinikken ligger på Ravnsgårdsvej i Fredericia og drives af kosmetolog Anja Kjeldsen. Anja tilbyder et bredt udvalg af skønhedsbehandlinger i rolige og hjemlige omgivelser med kunden i fokus.
·

·
Åbningstider
Mandag
7:00 - 15:30
Tirsdag
7:00 - 15:30
Onsdag
Lukket
Torsdag
7:00 - 16:00
Fredag
7:00 - 15:30
Lørdag
7:00 - 11:00
Søndag
Lukket
Praktisk
Betalingskort
Mobilepay
Kontant
Telefon reservation
Online booking
Gavekort
Gratis parkering
Wifi
Handicap venligt
Share.

About Author