Få en mere behagelig flyvetur

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Sommeren er over os, og det er ferietiden også. Hvad enten man skal på en kortere eller længere flyvetur, så får du her GO Beautys tips til at gøre turen langt mere behagelig.

Planlæg flyveturen

Din hud, krop, mave og ikke mindst tålmodighed vil takke dig hvis du planlægger din flyvetur og er velforberedt inden rejsen.

Fugt, fugt og atter fugt

Din hud vil takke dig for et opfriskende fugtboost i løbet af flyveturen. Med en god ansigtsmist kan du skåne din hud for den tørre luft der hvirvler rundt i kabinen i aircondition om bord på flyet. Hvad enten du skal på en kort eller en lang flyvetur, så husk en lille rejsestørrelse i din taske du kan bruge efter behov.
Luften i flyveren er tør, så HUSK også at fugte indefra og drikke massere af vand på din rejse!

mario-badescu-facial-spray
Mario Badescu Facial spray med aloe vera, duftende urteekstrakter og rosenvand
giver en opløftende frisk følelse i ansigtet. Travelsize. 29 ml. 45 kr.

På med støttestrømperne

Yep! Sexet er det ikke, men støttestrømper giver for rigtig mange mening for at forebygge gener og skader. Støttestrømperne lægger et tryg omkring læggen, hvilket er med til at forbedre blodcirkulationen og reducerer hævelser i ben og fødder, og er med til at forhindre dannelsen af åreknuder. Åreknuder opstår hvis veneblodtrykket i benenes blodårer bliver så højt, at blodkarret giver efter og udvides. Så på med støttestrømperne!

stoettestroemper
Mediven Travel Women rejsestrømper fra Medi. 329 kr.

Undgå ondt i nakke og ryg

Har du også prøvet at dit hoved tilter rund, og har svært ved at holde sig på dit eget sæde når du er ved at falde i søvn? Eller hvad med ondt i lænden af at sidde stille i flysædet i flere timer? Med Save my face puden kan du gøre flyveturen langt mere behagelig. Puden er nem at pakke sammen og du kan købe et fint lille rejse cover i sort så puden bliver beskyttet på farten. Puden kommer i to forskellige størrelser, men specielt den mindste størrelse er nem og praktisk, at pakke i sin håndbagage. Brug puden som nakkestøtte eller placer den som støtte i lænden.

save-my-face-la-petite
Save my face lille hovedpude ”La Petite” Bomuld. 620 kr.

Sov godt

Luk lyset ude og få en langt bedre nattesøvn med en sovemaske. Man bliver mindre forstyrret ved at gemme sig bag sin sovemaske, hertil kan man vælge at medbringe ørepropper hvis man gerne vil isolere sig helt (eller så meget som muligt). Denne skønne maske er i 100 procent silke og har en fantastisk beroligende duft af lavendel, og så er den enormt behagelig at have på.

holistic-silk-anti-ageing-silk-eye-mask
Holistic Silk anti ageing silk eye mask, kommer i mage forskellige smukke print. 725 kr.

Stil den lille sult

Det er altid en god ide at pakke lidt snacks hjemmefra. Det kan være en lille bøtte med mandler og rosiner, lidt frugt eller en lækker snack bar. NAC barerne indeholder 30 procent mindre frugtsukker end lignende barer og selvfølgelig ingen kunstige sødestoffer og kommer i forskellige varianter.

nac-berries-healthy-bar
Prøv en ‘Taster Pack’, der indeholder Mint, Coconut, Nuts og Berries. Hver bar har en unik smag med milde toner af Mint, sprøde kokosflager, knasende nødder eller sommerlige hindbær. Hver bar påvirker dit blodsukker minimalt pga. deres unikke sammensætning og er en sund og mættende snack på farten
. Koster 80 kr. og kan købes her >> 

Spis sundt, nemt og bekvemt

GO Beauty var inviteret til lanceringen af det nye mad koncept hos flyselskabet SAS ”New Nordic by SAS” i Stockholm, og her fik vi øjnene op for, at det ikke behøver at være kedeligt, smagsløst og usundt at spise om bord på flyveren – heller ikke på de kortere flyvninger.
De mange fordomme omkring fly mad er svære at komme udenom, og derfor var det også en rigtig god overraskelse at blive introduceret til det nye og ikke mindst sundere madkoncept.
Den tidligere Michelin kok Peter Lawrence har sammensat nogle lækre måltider af friske lokale råvarer der tilpasses efter årstiden. Alle leverandørerne er håndplukkede og er lokale leverandører fra Danmark, Sverige og Norge. Pakningen og designet er gennemtænkt, og det kubiske grafiske design er inspireret af landskabet. Det skal være mere enkelt og praktisk at spise om bord er ideen bag konceptet.
Det lækre måltid serveres i en smart lille boks, inspireret fra take-away kulturen, så man ikke bruger unødig plads på den i forvejen begrænsede plads man har på flyveturen. Så nu er det altså muligt at nyde sin sunde velsmagende flymad imens man ser film på sin ipad. Bon appetit!

new-nordic-by-sas
Læs mere om konceptet og maden lige her >>

De fleste elsker at rejse, men der er rigtig mange der ikke ser frem til selve flyveturen.
Her får du 10 ekstra tips og tricks til at gøre rejsen mere behagelig.

  1. Der er generelt mindre larm i den forreste del af flyveren, da du sidder foran motoren.
  2. Sørg for at vælge sæder når du booker, så undgår du f.eks. at få sæderne lige ved siden af toilettet, hvor der ofte er en del trafik og folk i køerne snakker. Hvis vinduessædet er der du helst vil sidde, så er der større chance for du får netop din favorit plads hvis du booker i god tid. Har du lange ben, så kan du med fordel booke sæderne ved nødudgangen, der får du ofte lidt mere benplads.
  3. Husk at oplade din smartphone, ipad og computer hjemmefra. Du kan med fordel downloade musik, film, lydbøger eller spil.
  4. Husk høretelefoner så du faktisk kan lytte til dine downloads.
  5. Husk en god bog.
  6. Er i et par, der rejser sammen, kan et godt trick være at booke vinduessædet og sædet ved gangen. Det er trods alt de færreste, som vælger midtersædet. Går den så går den, og hvis ikke, så er vi sikker på den, der er havnet i midtersædet, gerne vil bytte.
  7. Undgå alkohol og for meget kaffe, det kan påvirke din søvn og dehydrere din krop.
  8. Husk at klæde dig klogt på og ikke rejse afsted i dit fineste strammeste tøj. Heller have en jakkesætspose med og evt. skift i lufthavnen, når du er landet.
  9. Op og stå, gå en tur rundt i kabinen og få gang i blodcirkulationen. Du kan også lave små cirkulerende bevægelser med fødderne, når du sidder i flysædet. Selv de små bevægelser tæller!
  10. Smid skoene og medbring et par tøfler eller behagelige sokker.

Rigtig god rejse

Du kan få flere skønhedstips på gobeauty.dk og i GO Beauty magasinet.
Du kan også følge GO Beauty på: FACEBOOK @gobeautydk INSTAGRAM @gobeautydk

Share.

About Author

Efterlad et svar