Nyt

Frida Hallqvist: Få 4 effektive øvelser for balder og mave

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Den lille bold er genial til hjemmetræning og nem at bruge. Her kommer 4 øvelser for balder og mave. Husk at spænde op i mavemusklerne under alle øvelser.

Nemme hjemmeøvelser med træningsbold

1. Benkick bagud

Placer bolden i knæhasen og bøj begge ben. Læn dig lidt fremover og hold fast i en stol. Pust ud og træk det ene ben bagud samtidig med, at du løfter hælen på benet, du står på. Træk vejret ind og vend tilbage til udgangspositionen.

Gentagelser: 12 gange på hvert ben x 3 sæt

Benkick.

2. Squat

Placer bolden mellem dine knæ og bøj ned i en squat. Læn dig lidt fremover og hold fast i en stol. Pust ud og løft hælene op. Bliv oppe på tæerne og klem bolden med dine knæ.

Gentagelser: 10 gange op og ned + 10 gange pres på bolden x 3 sæt

Squat.

3. Planken

Placer bolden under dine ben og stå i planken. Spænd op i mavemusklerne, pust ud og bøj benene ind under dig, så du ruller på bolden og runder ryggen. Træk vejret ind og kom ned igen. Lav øvelsen langsomt med kontrol.

Gentagelser: 8 gange x 3 sæt

Planken.

4. Spænd i maven

Placer bolden under dine balder og stræk benene opad. Hvis du kan, så stræk også armene opad, ellers hold armene på måtten for at få bedre balance. Spænd op i dine mavemuskler og stræk benene ned mod gulvet så langt du kan, samtidig med at du strækker armene bagud.

Gentagelser: 8 gange x 3 sæt

Maveøvelser.

Casall Body Toning bold. 130 kr.

Casall Body toning bolden er udviklet sammen med den professionelle træner Frida Hallqvist for at skabe en stor indflydelse på din træning og kropsholdning. Øg muskelaktiveringen i siddende, stående eller liggende øvelser, eller brug din bold til at forbedre din balance og mobilitet.

Frida Hallqvist, GO Beautys sundheds- og fitnessguru.

”Målet for mig er, at tanker om sundhed ikke fylder for meget, fordi det allerede er blevet en helt naturlig del af mit liv. Jeg har valgt at droppe perfektionismen, finde balancen og nyde livet. Og ja, det lyder nok nemt, ikke? Men det er faktisk ikke så svært, som du tror. Det kræver små daglige skridt i den rigtige retning. At holde et højt minimumsniveau af en allround sund livsstil, som inkluderer træning, mental balance, god søvn, sund kost og sunde produkter. Nøglen til at lykkes er at blive ved, også efter et glas champagne eller to… Så ingen forbud, men lær at lytte til din krop. Den fortæller dig nemlig, hvordan du har det…”

Share.

About Author

Comments are closed.