Hvad er tørbørstning?

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Tørbørstning har i flere år været en populær beauty trend og det er der flere årsager til. Men hvad er tørbørstning godt for?

Hvorfor er tørbørstning godt?

Solen stråler, saltvand og måske ferie med pool udtørre huden, og det ses i form af en mere trist, grå og kedelig hud. De døde hudceller hober sig op, huden kan sågar skalle lidt, og så er det tid til en omgang tørbørstning af hele kroppen.

Tørbørstning er en skøn massage af huden der sætter gang i blodcirkulationen og på den måde sætter gang i blodcirkulationen. Man kan faktisk sige, at man ”strigler” kroppen. Når der sættes gang i blodcirkulationen fjernes affaldsstoffer, hvilket blandt andet har en positiv effekt på cellulite. En øget blodcirkulation hjælper lymfesystemet i gang, til at rense og afgifte kroppen for de giftstoffer og affaldsstoffer, der samler sig i krop og bindevæv. Man kan med det samme mærke varmen og en prikkende fornemmelse i huden, når huden vækkes til livs. Fordi der starter en udrensende effekt, er det vigtigt at drikke en masse vand efter behandlingen, for at hjælpe kroppen med at udskille affaldsstofferne.

Allerede efter første behandling kan du se en forskel. Huden bliver vækket til livs, får mere glød og glans og kan langt bedre optage de gode ingredienser fra hudplejeprodukter. Når du tørbørster huden, exfoliere du de døde hudceller væk, så huden fremstår blød og glat.

Sådan gør du

Man kan få tørbørste til både krop og ansigt. Når du starter på kroppen kan du koncentrere dig om et ønsket område, eller du kan vælge at forkæle hele kroppen. Vælger du at forkæle hele kroppen anbefales det, at du starter nedefra og arbejder op med cirklende lette bevægelser. Huden skal ikke overbelastes, det gælder bestemt ikke om at trykke til. Brug lette strøg i opadgående bevægelser. Start ved fødderne og arbejd dig op af kroppen. Slut af i nakken og skift derefter tørbørste og anvend den til ansigtet.

TIP! Brug din tørbørste på tør hud eventuelt inden du går i bad, så du kan vaske de døde hudceller af i badet.

Hvor ofte skal man tørbørste?

Hvis du gerne vil se et hurtigt resultat og opnå det mest optimale resultat, anbefales det, at man bruger sin tørbørste hver dag. Start ud med en blødere tørbørste til du har set hvordan huden reagere. De bløde tørbørster er særligt velegnet til nybegyndere og sensitiv hud, og er derfor en rigtig god måde at komme i gang på.

TIP! Der finde flere hjemmesider og videoer på nettet som demonstrere hvordan man bruger sin tørbørste.

Karmameju BUFF Natural Body Brush. 299 kr.

Body Brush fra Karmameju er en skøn tørbørste fremstillet af bøgetræ og naturfibren tampico. Børsten øger blodcirkulationen, fjerner døde hudceller, reducerer cellulite og giver fornyet energi til kroppen samt stimulerer den lymfesystemet og virker afgiftende. Huden efterlades med en fornemmelse af skønhed og velvære.

Ansigtsbørste til sart hud. 90 kr.

Børsten anvendes til tørbørstning af ansigt og decolleté. Ansigtsbørsten er med gedehår og kan også bruges til sart hud. Børster blidt og nænsomt døde hudceller bort og stimulerer blodcirkulationen..

Share.

About Author

Comments are closed.