Hvilke skønhedsprodukter har du i tasken?

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Det er utroligt hvad vi kvinder kan finde plads til i vores tasker – ikke mærkeligt vores mænd til tider kan undre sig over hvor meget vi finder plads til! Foruden mobiltelefonen, computer, nøgler, solbriller, notesbog, kuglepen, tyggegummi mv. Så kan vi altid finde plads til alle vores forskønnende og opfriskende produkter.

Der er ikke det, vi ikke kan finde plads til i vores organiserede rod i tasken. Har du husket det hele? GO Beauty giver dig tips til, nogle af de forskønnende produkter du kan have brug for på farten.

By Malene Birger
Grineeh Medium taske med det smukke signatur motiv, er perfekt til kvinden på farten. Tasken kommer med en lille pung, hvor du kan gemme alle dine værdigenstande. 1.799 kr.

Giv din hud et boost i løbet af dagen med en mist. Karmameju LOVE Face mist er fyldt med nærende plantestoffer, rene olier og antioxidanter, der hydrerer og opkvikker huden. 100 ml. 189 kr.

ALTID god hårdag! Denne lille praktiske Tangle Teezer gør det nemt at holde styr på lokkerne. Den er velegnet til alle hårtyper og kan tæmme selv det mest filtrede hår. 59 kr.

Altid kysseklar med bløde velplejede læber! Det er et must at have en god plejende og beskyttende læbebalsam. La Roche-Posay Cicaplast lips er en reparerende læbebalsam helt perfekt til sprukne og irriterede læber. 7,5 ml. 65 kr.

Vil du gerne bevare det naturlige look – men med lidt farve på læberne, så er Clarins Instant light lip balm helt perfekt. Læberne ser mere fyldige ud med en naturlig fin glans. Findes i flere farver. 155 kr.

Nilens Jord
Creamy Touch Highlighter er nem at påfører med fingerspidserne og sørger for at du kan fremhæve de områder, du ønsker. Highlighteren giver et lysreflekterende og smukt skær. 160 kr.

Neglen flækker altid når man mindst venter det! Ved at have en neglefil på dig, så kan du altid komme problemet til livs når det sker, i stedet for at hænge fast i alt på din vej. OPI Edge File. 30 kr.

Tørshampoo kan redde hvilken som helst dårlig hårdag! Bjørn Axen tørshampoo Green Apple dufter fantastisk af grønt æble og frisker håret op uden at give stivhed. 150 ml. 90 kr.
Du kan få flere skønhedstips på gobeauty.dk og i GO Beauty magasinet.
Du har mulighed for at købe GO Beauty her og få det bragt direkte til døren.

Du kan også følge GO Beauty på:
FACEBOOK
 @gobeautydk INSTAGRAM @gobeautydk YOUTUBE GO Beauty

Share.

About Author

Efterlad et svar