Klar, parat smukke negle!

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

De mange kommende julefrokoster er for nogle allerede gået i gang, og det kræver ekstra opmærksomhed på makeuppen og ikke mindst smukke farver på neglene. Ingen julefrokost uden smukke negle!

Julens must-haves…

Mangler du inspiration til farvevalg, så kig med lige her hvor GO Beauty har fundet frem til nogle af julens must-haves.
smith-and-cult-brigde-and-tunnel
Golden Glimmer
– Det amerikanske neglebrand Smith & Cult har udover deres smukke design et stort udvalg af lækre farver. Denne klare lak er fyldt med guld glimmer og er perfekt alene men også ovenpå en anden farve. ”Brigde & Tunnel”, 185 kr.
opi-red-my-fortune-cookie
Rød er altid en god ide
– Man går aldrig forkert i byen med en smuk rød neglelak. Den røde farve er både klassisk og sexet, helt perfekt til jul og de mange julefrokoster. OPI er nem at påføre og har en fantastisk smuk farve og holdbarhed. ”Red My Fortune Cookie”, 125 kr.
gosh-silver
Sølv og shine
Gosh Nail Lacquer er super nem at påføre, dækker godt og har en smuk sølv farve og skinnende finish. “Silver”, 59,95 kr.
mac-midnight-ocean
Aftenens isdronning
MAC Studio Nail Lacquer sætter fokus på neglene med funklende farver og glitrende glans. Denne fantastiske smukke mørk kongeblå farve og er nem og hurtig at påføre. ”Midnight Ocean, 105 kr.
Du kan få flere skønhedstips på gobeauty.dk og i GO Beauty magasinet.
Du kan også følge GO Beauty på: FACEBOOK @gobeautydk INSTAGRAM @gobeautydk

Share.

About Author

Efterlad et svar