Kunne du finde på at få bleget dit anus?

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Det lyder måske skørt, men det er faktisk en mulighed at få bleget sit anus. Få stillet din nysgerrighed her…

Lyder anusblegning som noget for dig?

Det er nok en lidt større trend i udlandet. Men faktisk er blegning af anus også en behandling, der i stigende grad bliver foretaget i Danmark, af både mænd og kvinder. Danskerne har fået øjnene op for de intime æstetiske behandling, og de er uden tvivl kommet for at blive, i takt med at både mænd og kvinder bliver langt mere forfængelige.
Hyperpigmentering på de intime områder er kommet mere i fokus, da det har direkte påvirkning af selvtilliden og seksuallivet for nogle. Hvis en blegning af anus eller andre intime steder lyder tiltalende, er der hjælp at hente. Faktisk kan man både få udført behandlingen professionelt af en sygeplejerske, men man har også muligheden for at gøre det lidt mere diskret derhjemme. Det er op til den enkelte.

Klinik NOMO på Frederiksberg tilbyder Dermamelan Intim blegning, som er en blegning af pigmenteret hud på intime områder. Behandlingen koster 3.900 kr. og udføres af en uddannet sygeplejerske. Alle hudtyper kan få behandlingen.

Ved behandlingen kan man få bleget følgende områder:

  • Genitialer
  • Anus
  • Inderlår
  • Lysk

Hjemmeblegning

Er det lidt for grænseoverskridende at gå til en professionel og få udført behandlingen, så er der faktisk også hjælp at hente til hjemmebrug. Sinful.dk, som sælger sexlegetøj diskret leveret til døren, forhandler Hot Unisex Ero Anal Blegemiddel, der nemt og effektivt lysner området omkring anus. Cremen er mild og hudvenlig og koster 169 kr. for 75 ml.

Sådan gør du:

  • Påfør cremen udvortes på huden omkring anus 1 gang dagligt i 14 dage (Bør ikke benyttes på kønslæber og penis)
  • Brug cremen efter behov når de 14 dage er gået.
Held og lykke! Vil du dele nogle af dine resultater med os, så hører vi meget gerne fra dig på mail [email protected]
 
Du kan få flere skønhedstips på gobeauty.dk og i GO Beauty magasinet. Du kan købe det nye nummer af GO Beauty i udvalgte COOP, 7-Eleven, kiosker og supermarkeder i hele landet eller lige her >>

Du kan også følge GO Beauty på:
FACEBOOK @gobeautydk INSTAGRAM @gobeautydk YOUTUBE GO Beauty
Share.

About Author

Comments are closed.