Nyt

Q&A med Mette Marie Lei Lange

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Mød Mette Marie Lei Lange. Vi kender hende som super mor til tvillingerne Hugo og Berta, gift med Jon, der er skuespiller og prisvindende hverdagsblogger på www.twinpeaks.dk

Power kvinder der inspirere os

GO BEAUTY introducerer en række af forskellige power-kvinder, der optager og inspirerer os. Følg med her på gobeauty.dk når vi laver en Q&A med forskellige power-kvinder…

1: Hvordan startede du din karriere?

Da jeg var færdig med min kandidat i psykologi og kommunikation på RUC, var jeg arbejdsløs i et halvt år, indtil jeg blev inviteret til jobsamtale på ELLE. En måned efter startede jeg som digitalredaktør for ELLE, tre år senere overtog jeg også IN, og da jeg halvandet år efter var på barsel med mine børn, startede jeg min egen blog og kunne derefter sige mit job op.

2: Hvad inspirer og motiverer dig?

Glade, sjove og positive mennesker. Ting, der ser anderledes ud end ting normalt gør, og at blive konfronteret af mine egne fordomme. Jeg elsker at tro et eller andet og så blive modbevist. Det gør verden større.

3: Hvad er dit bedste råd til dem, der sidder med en drøm
om at leve af at blogge?

Just do it! Hvis man vil blogge, er der jo ikke så meget, der står i vejen for én. Det koster ikke noget at starte en blog, og man kan gøre det fra toilettet.

4: Hvordan ser en typisk dag ud i Mette Maries liv?

Jeg bliver vækket af, at nogen råber “MOOOAR!” i børneværelset klokken lidt i 6. Så bruger vi morgenen på havregrød, bad og tandbørstning, og så afleverer enten min mand eller jeg ungerne i vuggestuen kl. 9, hvorefter jeg cykler ind på mit kontor i Hi House i Kronprinsensgade. Her skriver jeg indlæg, svarer mails, forhandler samarbejder, sludrer med mine kontorkammerater og spiser måske en frokost med nogen. Kl. 15 henter jeg mine unger i vuggestuen, og så går vi gerne på legeplads en times tid. Vi spiser aftensmad på slaget 18, så leger vi et par timer, og omkring kl. 19.30 lægger vi krapylerne i seng. Så ser jeg gerne en tv-serie med min mand eller går i biffen med en veninde og rammer som oftest puden ved 22.30-tiden. Jep, det kan hurtigt blive rutine, når man har små børn.

5: Hvordan finder du tid til både at være fuldtidsblogger, kone og super mor til tvillinger?

Jeg arbejder jo ikke så mange timer nu, som jeg gjorde, dengang jeg havde fuldtidsjob. Min mand er skuespiller, så han har også meget svingende arbejdstider. Det gør, at vi har ret meget tid sammen alle sammen, hvilket jeg er pjattet med. Og jeg er i øvrigt ingen super-mor. Jeg har al for lidt tålmodighed og råber tit for meget.

6: Hvordan reagerede du, da du fandt ud af I ventede tvillinger og hvad gjorde du og din mand for at forberede jer bedst muligt?

Vi blev superglade. Helt vildt! Og så købte vi bogen ’12 Hours Sleep By 12 Weeks Old’, som lærte vores børn at sove igennem allerede da de var 4 måneder gamle. Epic win!

7: Hvor meget fylder sundhed i dit liv?

Det kommer an på, hvad du mener med ‘sundhed’. Jeg går meget op i at få min søvn, at drikke vand nok, aldrig at sulte mig selv, sørge for at gå nogle gode ture og få masser af frisk luft. Desuden spiser jeg sjældent fastfood, jeg drikker næsten aldrig alkohol, jeg tager ikke stoffer og jeg ryger ikke. Men jeg dyrker ingen motion og jeg spiser slik eller chokolade hver eneste dag. Og jeg elsker cola.

8: Hvad er dit bedste skønhedstip?

Tag en måned helt uden makeup. Det gør, at man bliver mindet om, hvordan man rent faktisk ser ud, og så synes man til sidst ikke længere, at man ser træt ud, bare fordi man ikke har mascara på. Det har gjort ret meget for min følelse af, at have det godt med mig selv. Makeup er et tilvalg. Ikke noget, man SKAL bruge tid og energi på hver eneste dag, bare fordi man er kvinde.

9: Hvilke skønhedsprodukter kan du ikke leve uden?

Øjencreme. Jeg har brugt mange forskellige, men jeg er mest vild med Prevage fra Elizabeth Arden.

mette-favorit-produkt

Elizabeth Arden Revage anti-aging eye cream SPF15. 15 ml. 600 kr.


LINKS:

Hjemmeside: www.twinpeaks.dk
Instagram: @mmleilange
Facebook: @twinpeaksdk

LÆS OGSÅ Q&A med:
Marie Louise von Sperling – hun er plastikkirurg, blogger og forfatter
Julie Zangenberg – tv-vært og skuespiller
Bianca Brangstrup – direktør hos kostilskudsfirmaet Vitaviva

Share.

About Author

Efterlad et svar