Nej tak til kløe, tørhed, irritation og lugtgener i intimområdet

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Kløe og lugtgener i de nedre regioner er ikke lige det, der står øverst på ønskelisten. Men hvad gør man egentlig for at komme det til livs?

Det er både ubehageligt og ikke lige det samtaleemne man bringer op over middagsbordet, men hvad gør man hvis man døjer med kløe, tørhed, irritation og lugtgener i intimområdet? Få svarerne lige her.

Faktisk har over 75% af de danske kvinder oplevet at have problemer med irritation eller lugtgener i de intime områder. Så man må sige at det er meget ”normalt”. Men det behøver ikke at være normalt, for der er faktisk hjælp at hente.

Pas på med almindelig sæbe i intimområdet

Intimområdet er mere sart overfor parfume og sæbe, så det anbefales, at man bruger en intimsæbe ved vask. Sæbens pH-værdi er tættere på værdien i huden i intimområdet og den er parfumefri. Brug sæben, når du alligevel er i bad.

Sådan undgår du irritationer og lugtgener i intimområdet

Uanset om du døjer med kløe eller lugt, så er det noget man er meget generet af, og det er noget der kræver at man sætter ekstra ind, for at komme problemet til livs. Australian Bodycare har i mere end 30 år udviklet problemløsende hudplejeprodukter af den højeste kvalitet, og baseret på den lange erfaring så har de udviklet en unik tre-paks løsning der arbejder på de intime ubehag du end må døje med.

Produkterne fra Australian Bodycare er pH-reguleret til intim brug.

Hvad kan tre-paks løsningen fra Australian Bodycare?

Denne pakke indeholder alt hvad der skal til, for at komme gener som kløe, irritation, tørhed og lugtgener til livs samtidig med at man holder den gode og sunde intimhygiejne. Produkterne er pH-reguleret til intim brug og pakken indeholder Australian Bodycare Intim Wash, Femigel og Femi daily der tilsammen går ind og afhjælper alle dine problemer og symptomer. Først og fremmest er det vigtigt at kende årsagen, intime problemer og lugt opstår både, ved du ikke vasker dig rigtigt men også fordi bakterier generer.

Vink farvel til dine gener med disse tre produkter!

Alle tre produkter er baseret på 100% naturlig Tea Tree Oil, der er kendt for sine beroligende og lindrende effekt på huden.

Australian Bodycare Intim Wash er en hudvenlig intimsæbe der nænsomt men effektivt vasker dit intimområde fri for bakterier. Ved dagligt brug af sæben mindsker du lugtgener og irritation. Sæben udtørre ikke huden som mange andre sæber gør, den bevarer derimod hudens fugtbalance så den ikke tørrer ud og føles irriteret. 200 ml. 99 kr.

Australian Bodycare Femigel er en 100% naturlig gel, der virker effektivt mod kløe, ubehag og irritation i intimområdet. De antiseptiske egenskaber fra Tea Tree Oil lindrer på selv den sarteste hud. 5x 5ml. 99 kr.

Australian Bodycare Femi Daily er et supplement til Femigel. Hvor Femigel afhjælper allerede forekomne gener, så forebygger Femi daily fremtidigt ubehag. Gelen hjælper med at bevare en sund og naturlig fugtbalance. 100 ml. 129 kr.

Køb produkterne samlet til 299 kr. og få det bedste resultat.

Sådan bruger du produkterne

  • Intim Wash hjælper dig til at holde en god og sund hygiejne og kan bruges hver dag. Det anbefales at man ikke bruger den mere end 1 gang dagligt, for at undgå overdreven brug, der kan medføre irritation. Du behøver ikke at bruge så meget produkt, for at vaske bakterier væk og få en forfriskende følelse.
  • Lider du allerede af gener, så er Femigel dit førstehjælpsprodukt. Smør gelen på det irriterede område og mærk hvordan du hurtigt kan føle en lindrende og kølende fornemmelse. Er du meget generet og irriteret i intimområdet, så brug gelen 1-2 gange dagligt. Har du mindre gener, så kan du starte ud med at bruge gelen hver 2-3 dag. VIGTIGT gelen skal IKKE vaskes af som wash, men skal derimod smøres på og blive siddende på.
  • Femi Daily er dit daglige hjælpemiddel til at forebygge fremtidige intime gener. Påfør en lille mængde på huden hver dag og lad den sidde.
    TIP: Skal du i svømmehallen er det en god ide at påføre gelen da den modvirker bakterier fra vandet.

Se med her hvordan du bruger Australian bodycares intimplejeprodukter.

Dermatologisk og gynækologisk testet

Både Femigel og Femi Daily er dermatologisk og gynækologisk testet på et uafhængigt laboratorium for at sikre at produkterne er milde og hudvenlige, OGSÅ til dig med en sensitiv hud.

>> Læs mere om alle produkterne fra Australian Bodycare her <<

 

Du kan få flere skønhedstips på gobeauty.dk og i GO Beauty magasinet. Du kan købe det nye nummer af GO Beauty i udvalgte COOP, 7-Eleven, kiosker og supermarkeder i hele landet eller lige her >>
Du kan også følge GO Beauty på:
FACEBOOK @gobeautydk INSTAGRAM @gobeautydk YOUTUBE GO Beauty
Share.

About Author

Comments are closed.