Nyt

Q & A: Mød Lillie Østergaard

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Lillie Østergaard er uddannet kosmetolog, stifter og indehaver af skønhedsklinikken DollFace i København samt forfatteren bag bøgerne ”Din Skønhed” og ”Skandinavisk Skønhed”. Hele Lillies univers omhandler skønhed. Vi har snakket med Lillie om skønhed, sundhed og meget mere.

Power-kvinder, der inspirerer os…

GO BEAUTY introducerer en række af forskellige power-kvinder, der optager og inspirerer os. Følg med her på gobeauty.dk når vi laver en Q&A med forskellige power-kvinder.

1: Hvem er Lillie?

Jeg er vel i bund og grund en blanding af storbypige og bondetøs. Jeg har gerne det ene ben plantet i en pulserende storby, men det andet er solidt begravet i den nordjyske hede. Når det kommer til mit arbejde, er jeg perfektionist og indehaver af en kæmpe faglig stolthed. Jeg gør ikke noget halvt. Mine veninder og familie er det vigtigste i mit liv, og det bedste jeg ved er at samle dem alle til enhver lejlighed, der byder sig. Jeg er en typisk krebs, som kan være hård udenpå, især arbejdsrelateret, men indeni er jeg fuldstændigt et bløddyr.

2: Til dem der ikke har besøgt Dollface, hvordan vil du
med egne ord beskrive klinikken og atmosfæren?

Da vi indrettede DollFace, gik vi efter et udtryk vi kaldte ’Chanel møder Norden’. Det synes jeg vi har ramt fuldstændigt med vores franske lysekroner og guldpaneler, mixet med den nordiske strømlinede og hvide overflade. Stemningen i DollFace er unik og det har altid været service, der har været mit fokuspunkt. Vores klienter skal føle at de er på besøg hos veninderne, samtid med at de skal have en oplevelse, som rækker ud over deres forventning. Ofte i form af ekstra små fif og yderst kompetent rådgivning. At vi har det sjovt sammen indbyrdes, smitter helt sikkert også af på vores besøgende!

klinik-dollfaceDollFace er en skønhedsklinik, der ligger i hjertet af København.

3: Hvad bliver du inspireret og motiveret af?

Jeg bliver især inspireret af mine veninder, af andre cool ladies i branchen som jeg møder herhjemme og på mine rejser til udlandet, og af medierne. At holde sig skarpt opdateret er et must i min optik, og derfor følger jeg også et utal af instagram profiler til inspiration.

4: Hvor meget fylder sundhed i dit liv?

Sundhed fylder en stor del. Jeg lever generelt af sund mad, men har også den sødeste tand i verden. Jeg vil sige at sundhed er noget jeg tænker over hver eneste dag, og jeg forsøger også at træffe de rigtige valg. Men i min optik skal der også være plads til vin, søde sager, fest-cigaretter og en fedtet burger. Balance er nok ordet, der passer ind her.

5: Hvad gør du selv for at holde dig sund og smuk?

Jeg forsøger som sagt at have balance i kosten, for vi BLIVER hvad vi spiser. Den er god nok! I min salon har jeg altid arbejdet med skønhed som en helhed, og ingen cremer kan udrette mirakler alene. Men med den rette hudpleje, kost, optimalt fungerende tarmsystem og træning, kan du komme rigtigt langt. Jeg plejer min hud hver eneste dag, og jeg prioriterer altid gode produkter. Jeg hælder hellere pengene i en god serum end i et par nye sko. Træning er en integreret del af min hverdag. Motion er et redskab til sundhed, men også til hudens velbefindende. Blod- og lymfecirkulation har en stor betydning for hudens udseende. Jeg træner fast hos The Wolfpack Gym hvor stemningen er usammenlignelig og træningen er af meget høj kvalitet. Jeg har også deltaget på bootcamps hos min anden træningsguru, Lotte Arndal, og tager en ny til april. Udfordringen i det er min motivation.

6: En god hudplejerutine skal indeholde?

Afrensning, tonic, øjencreme, serum og creme. Hver eneste morgen og hver eneste aften. Gør det fra så ung en alder som muligt – det betaler sig! Gør det når du kommer hjem fra job, inden du smider dig på sofaen. Find din egen rytme, der passer ind i din hverdag, men gør det! Brug gerne peelinger og masker, men husk at de ikke kan gøre det foruden den daglige pleje. Solcreme året rundt hører også til rutinen.

7: Hvilke skønhedsbehandlinger er dine egne favoritter?

Jeg får ansigtsbehandling hos en af mine egne møg-dygtige piger en gang om måneden. Det er det bedste jeg ved. Derudover har jeg set mig lun på Ultherapy hos N’age som er ultralyd, der opstrammer huden.

8: Hvad er dit bedste skønhedstip?

Uhhh jeg har mange! Hold af dit udseende. Plej din hud hver evigt eneste dag, og gå ikke på kompromis i forhold til kvaliteten af dine produkter. Tag flydende fiskeolie hver morgen, og tag gerne kollagen som tilskud.

9: Hvilke skønhedsprodukter kan du ikke leve uden?

Lige nu er det en ny serie, der bliver lanceret i Danmark inden længe. Den hedder The Perfect V, og er en fuld plejeserie til trekants-området. Jeg er udvalgt som ambassadør fordi det går så smukt hånd i hånd med mine Brazil Wax. Jeg har haft produkterne på prøve i tre måneder nu, og er blevet fuldstændig afhængig af dem, og forelsket i deres univers. Især deres VV Cream, den er FAB!

vv-cream-very-v
The Perfect V er en ny plejeserie, der bliver introduceret i Danmark inden længe.  
LINKS:
Hjemmeside: dollface.dk
LÆS OGSÅ Q&A med:
Marie Louise von Sperling – hun er plastikkirurg, blogger og forfatter
Julie Zangenberg – tv-vært og skuespiller
Bianca Brangstrup – direktør hos kostilskudsfirmaet Vitaviva
Mette Marie Lei Lange – prisvindende hverdagsblogger
Laura Bonne – kvinden bag Amazing Space
Karen Pallisgaard – yogalære, foredragsholder og forfatter
Karen Marie Groth – kvinden bag Beautyhero.dk og eksklusiv distributør
Ida Corr – den smukke glade kvinde med den powerfulde stemme
Mette Skjærbæk – kvinden bag hudplejeserien Karmameju
Cecilie Gry Philipsen – Senior Brand Advisor indenfor fashion og livsstil
Sidsel Marie Bøg – En af Danmarks dygtigste hår- og makeupartister
Sarah Wulff Østergaard – Dansk designer af tasker og accessories
Sine Christiane Gerstenberg – Nordic PR Lead/L’Oréal og ansvarlig/Maybelline, essie, NYX og Garnier
Gun-Britt Zeller – en af Danmarks bedste frisører
Anne-Dorte Mathiesen – stifter og formand for Danish Beauty Award
Sara Jin Smidt – kvinden bag hjemmesiden og bogen Healthy Skinny Bitch
Marianne Tromborg – kvinden bag hudpleje- og makeupserien Tromborg
Gitte Salling – kvinden bag fitnesskonceptet Energii
Trine Rønsbøl – landechef for online mode-, bolig- og skønhedsuniverset Ellos

Share.

About Author

Efterlad et svar