Q & A: Mød Sine Christiane Gerstenberg

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Sine Christiane Gerstenberg er Nordic PR Lead hos L’Oréal og ansvarlig for Maybelline, essie, NYX, Garnier og L’Oréal Paris. Hun arbejder hver dag med skønhed, og hun ved derfor om nogen, hvilke trends og tendenser indenfor skønhed, der er oppe nu. Vi har snakket med Sine om hendes spændende job, livet som karrierekvinde og fået hendes bedste skønhedstips.

Power kvinder, der inspirerer os…

GO BEAUTY introducerer en række af forskellige power-kvinder, der optager og inspirerer os. Følg med her på gobeauty.dk når vi laver en Q&A med forskellige power-kvinder…

1: Hvem er Sine?

Jeg er i bund og grund en ægte nørd. Jeg elsker alt der kræver fordybelse, grundig research, timevis af læsning og masser af ord. Jeg er cand. mag. i Litteraturvidenskab og har i hele min karriere arbejdet med formidling af trends, tendenser og viden – både som journalist, redaktør og PR ansvarlig.
sine-christiane-gerstenberg-in-action
Billederne ‘in action’ viser mit blæksprutte-liv under NYFW og er taget af Emily Salomon.
Portrætterne er taget af Line Thit Klein. 

2: Hvordan ser en typisk dag ud som Nordic PR manager hos L’Oréal?

Der er ikke en typisk dag i mit job – hver dag er ny og anderledes, men altid udfordrende og inspirerende. Der er dage, der starter med møde på kontoret, research, kaffe, flere møder, mere skriveri og research – og mere kaffe! Men der er også dage, hvor jeg er til fotoshoots, holder bloggerevents eller præsenterer trends for skønhedsredaktører. Jeg nyder, at der ikke er to dage, der ligner hinanden; og jeg elsker at få lov til at møde så mange dygtige og inspirerende mennesker i mit arbejdsliv.

3: Hvad er de nyeste skønhedstrends fra L’Oréal Paris?

L’Oréal Paris har sat stort fokus på to smukke tendenser: contouring og strobing. Særligt strobing produkterne er jeg helt vild med – både i flydende og fast form. Den flydende highlighter blander jeg i min BB Cream så huden får et lækkert skær og pudderen bruger jeg i fine strøg på kindben, kraveben og skuldrene. Derudover har vi lige lanceret tre nye Clay Masks, der renser og fugter nænsomt. De skal kun virke i fem minutter og kan bruges flere gange om ugen – også umiddelbart inden makeuppen bliver lagt. Så smart!

4: Hvad bliver du inspireret og motiveret af?

Litteratur og trendresearch, film, tv-serier og ikke mindst få men stærke kommentatorer og bloggere, der har fundet deres stemme og tone inspirerer mig. Jeg er dybt betaget af stærke kvinder som Joan Didion, Gloria Steinem, Lena Dunham, Hilary Clinton, Gwenyth Paltrow, Susan Sarandon og Jane Fonda. Kvinder, der forener stil og mod. Herhjemme er jeg evigt vild med Suzanne Brøgger, Magrethe Vestager og Julia Lahme. Og så er jeg meget inspireret af min mors måde at rumme familieliv på (og hendes skønhedsrutiner), min fars høje etiske standarder og flid, og min mands generøsitet, omsorg og anvendte feminisme. Mine tre børn motiverer mig til at finde balancen mellem kærligheden til hjemmelivet og engagementet i mit arbejde.

5: Hvor meget fylder sundhed i dit liv?

Det fylder meget. Jeg spiser overvejende vegetarisk men supplerer bønner og nødder med fisk, skaldyr, kylling og æg. Jeg går særligt op i at lave mad fra bunden til morgen- og aftensmad, så hjemme hos os er der en ugentlig madplan, så alle rester bliver spist og måltiderne er varierede. Vi er kæmpe fans af Årstiderne, Nemlig.com og så supplerer vi indimellem med gode oste fra Værnedamsvej og Irmas delikatesser. Jeg holder dog en balance i sundhedskontoen, og jeg siger derfor ikke nej til ting, jeg elsker. Det er typisk vin, fed ost og kaffe, der sikrer, at jeg ikke bliver for frelst. Jeg supplerer min mad med vitaminer fra Vitaviva, og er særligt glad for deres Sleep Formula, 3 in 1 Beauty Booster, Coconut Oil og multivitaminerne.
Derudover er jeg dedikeret løber med 12 maraton i bagagen og en tidlig morgentur på programmet stort set hver dag. Jeg har for nyligt startet op i yoga efter mange års pause hos Copenhagen Yoga, og er vild med stedet og energien træningen giver.

6: Hvad er din favorit skønhedsbehandling?

Mani- og pedicure – føles som den vildeste luksus, og så elsker jeg at blive klippet og farvet hos Ofia på Frederiksberg Allé.

7: Hvad er dine bedste skønhedstips?

Smil med øjnene, hold hovedet skarpt med bøger, sov mere end du tror, at du har tid til, brug neglelak hver dag, rens din hud hver aften, brug en ansigtsmaske og forkæl dine vipper med mascara så tit som muligt
sine-gerstenberg-favoritter
Essie ‘Fifth avenue’. 99,95 kr. Miss Hippie mascara. 119,95 kr. NYX ‘nude’ læbestift. 85 kr. Fit Me concealer fra Maybelline. 69,95 kr. Respons Body Oil fra Garnier. 49,95 kr.

8: Hvilke skønhedsprodukter kan du ikke leve uden?

Essie neglelak (særligt ’fifth avenue’, ’smokin hot’ og ’lady like’), Miss Hippie mascara fra L’Oréal Paris, Maybellines Fit Me concealer, nude læbestift fra NYX, Elnett hårspray og Respons Body Oil fra Garnier og tandpasta fra Marvis.
LÆS OGSÅ Q&A med:
Marie Louise von Sperling – hun er plastikkirurg, blogger og forfatter
Julie Zangenberg – tv-vært og skuespiller
Bianca Brangstrup – direktør hos kostilskudsfirmaet Vitaviva
Mette Marie Lei Lange – prisvindende hverdagsblogger
Laura Bonne – kvinden bag Amazing Space
Karen Pallisgaard – yogalære, foredragsholder og forfatter
Karen Marie Groth – kvinden bag Beautyhero.dk og eksklusiv distributør
Ida Corr – den smukke glade kvinde med den powerfulde stemme
Mette Skjærbæk – kvinden bag hudplejeserien Karmameju
Cecilie Gry Philipsen – Senior Brand Advisor indenfor fashion og livsstil
Sidsel Marie Bøg – En af Danmarks dygtigste hår- og makeupartister
Sarah Wulff Østergaard – Dansk designer af tasker og accessories

Share.

About Author

Efterlad et svar