Skab looket fra forsiden med Sofie Lassen-Kahlke

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Sommerens look skal være naturligt – med en smuk hud og massere af glød og glans. Se makeupartist Ulla Jacobsens ideer og tanker bag det at skabe det perfekte og naturlige sommerlook. Få tips og tricks til hvordan du skaber din helt egen sommerglød.

Sund hud med glød og glans

Til forsiden har hår- og makeupartist Ulla Jacobsen skabt det perfekte sommerlook med makeup fra Jane Iredale. Vores skønne forsidemodel Sofie Lassen-Kahlke er en klassisk naturlig skønhed, hvilket vi gerne ville bevare blot ved at fremhæve hendes egne træk og skabe den perfekte naturlige hud, med massere af glød og glans.

jane-iredale-smooth-affair-glow-time-active-light
1. J
ane iredale Smooth Affair ’Primer & Brightener’ Mindsker synligheden af porerne og matterer huden. 395 kr. 2. Glow Time BB Cream giver dig en strålende og fløjlsblød hud. 415 kr. 3. Active Light er en praktisk concealer pen. Fås i seks forskellige farver. 265 kr.

Naturlig hud med glød

”Jeg brugte ’Smooth Affair facial primer & brightener’ for at få makeuppen til at lægge sig mere jævnt og holde længere. Derefter påførte jeg ’Glow Time full coverage mineral BB cream’ (BB6), som dækker godt, plejer og beskytter huden med SPF 25, hvilket er perfekt i sommer og sol. Jeg påførte BB cream med en blending pensel for at blende produktet godt ind i huden,” forklarer Ulla Jacobsen.

Naturlige øjne med kant

Om øjnene brugte jeg ’Active Light under-eye concealer’ for at lysne op. Den mindsker også hævelser omkring øjnene og fjerne mørke rande. Jeg ville gerne holde makeuppen naturlig, og for at fremhæve Sofies smukke øjne brugte jeg ’Pink Quartz Eye shadow’, den lyse farve under brynet, den mellemste på låget og den mørkeste i globelinien og under øjet.
Som afslutning brugte jeg ’Purelash Lenghtening Mascara Jet Black’ for at give lidt mere kant og længde på vipperne”.

jane-iredale-pure-pressed-eyeshadow-mascara-cream-blush
1. J
ane Iredale PurePressed Eye Shadow Triple ’Pink Quartz’. 295 kr. 2. PureLash Lengthening Mascara ’Jet Black’ giver ekstra længde og volumen samtidig med, at den plejer dine vipper. 180 kr. 3. In Touch Cream Blush ’Candid’. 195 kr.

Friske kinder og læber

”På kinderne har jeg brugt ’In Touch Cream Blush Candid’, som giver et dugfrisk look. Samme produkt er brugt på læberne. For at fremhæve Sofies kindben er der brugt ’Bronzer Peaches & Cream’ som highliglighter på kindbenet, for at give en smuk sommerglød.”


makeupartist-ulla-jacobsenHår og makeupartist ulla jacobsen
Bag GO Beautys smukke forside look med Sofie Lassen-Kahlke er kreeret af hår- og makeupartist Ulla Jacobsen, som udelukkende har brugt makeupprodukter fra Jane Iredale.
Ulla begyndte at arbejde som hår- og makeupartist i 1990’erne og er ekspert i det rene og klassiske look.
Ulla har i flere år arbejdet i Milano og Paris, før hun flyttede tilbage til Danmark for at fortsætte sin karriere. Både i Danmark og i udlandet har hun arbejdet med alle former for kunder – og har bl.a. lavet editorials for mode- og skønhedsmagasiner, kataloger, reklamer, kampagner, shows og musikvideoer.


 

Du kan få flere skønhedstips på gobeauty.dk og i GO Beauty magasinet. Du kan købe det nye nummer af GO Beauty i udvalgte COOP, 7-Eleven, kiosker og supermarkeder i hele landet eller lige her >>
Du kan også følge GO Beauty på:
FACEBOOK
 @gobeautydk INSTAGRAM @gobeautydk YOUTUBE GO Beauty
Share.

About Author

Efterlad et svar