Skab looket fra forsiden med Mille Dinesen

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Det skal være naturligt og lækkert, men også udstråle forår, liv og glæde, når makeuppen til forsidebilledet bliver til. Følg her makeupartist Ulla Gluds tanker om, hvordan man kreerer et rigtig forårslook, og få hendes bedste tips til mere glød og lækkerhed.

Naturligt og lækkert

Til forsiden har Ulla kreeret et let forårslook, der ikke kun klæder vores smukke forsidemodel, men også sagtens kan bruges af alle.
”En forårsmakeup skal ligge let og få huden til at se frisk og naturlig ud. Jeg brugte lette og basis farver for at fremhæve det naturlige look. En neutral brun på øjnene for at fremhæve dem, uden at det virker påtaget. En cheeky blush samt highlighter på kinder og kindben for at få en frisk glød og lidt lyserød gloss på læberne for at fremhæve og give dem et lækkert look,” fortæller Ulla.

Hvad har du lagt vægt på, og hvordanhar du fremhævet det?

”Huden er meget vigtig for at få hele looket til at se så naturligt ud som muligt. Jeg har blandet ’Illuminating Lotion Movie Star’ med ’Camera Ready Primer’ og en lille smule ’Hi Def foundation’, for at give glød og ensartet hud uden at være for meget som en dagsmakeup.

sandstone-hi-def-illuminating-bronzer
Sandstone Hi Def Foundation ’C25’. 229 kr. Sandstone Illuminating Lotion Movie Star. 149 kr. Sandstone Compact Bronzer golden goddess ’Matte’. 229 kr.

’Concealer Trio’ har jeg brugt til at dække omkring næse, læbekant, øjenlåg og i ”trekanten” ned langs næsefløjen og op langs yderste øjenkant og hen under øjet. Denne trekant laver jeg altid lidt lysere end resten af ansigtet, for at skabe lys og friskhed til ansigtet. Herefter pudres hele ansigtet let med ’Dual Compact Powder’ og ’Contour’ paletten er brugt til at give lidt ekstra form på ansigtet, med mørke skygger under kindben og langs hårgrænsen i panden. Og lidt highligt på kindbenene. ’Compact Blush Cheeky’ er lagt lige på kinderne, for et friskt forårs look.

sandstone-matte-lip-mascara-trio-concealer
Sandstone Matte Liquid lipstick ’Love Story’. 129 kr. Sandstone Mascara Intense ’black’. 139 kr. Sandstone Concealer Trio cool. 229 kr.

Brynene er tegnet en smule op med ’Bark’ øjenskygge. Der er lagt en lys ’Pebbles’ øjenskygge på hele øjenlåget og i globen og under øjet ’Faith’. Langs hele øverste vippekant har jeg tegnet en tynd sort liner med eyeliner ’Black’ og børstet lidt ’Brown Black’ skygge oveni for at give et mere holdbart og tonet look. Har afsluttet med sort mascara.
På læberne er der en lille smule ’Love Story’ læbestift for en naturlig læbefarve. Som lidt ekstra glød har jeg pudret lidt ’Golden Goddess’ solpudder på kindben, næseryg, langs kæbekanten og ned af halsen,” afslutter Ulla.

sandstone-eyeshadow
Sandstone Eyeshadow ‘faith’, ‘pebbles’ og ‘bark’. 129 kr.


makeupartist-ulla-gludHår og makeupartist Ulla Glud
Bag GO Beautys smukke forside look med Mille Dinesen er kreeret af hår- og makeupartist Ulla Glud – og har udelukkende brugt makeupprodukter fra det nye danske mærke Sandstone Scandinavia.
“Jeg har efterhånden været i branchen 14-15 år og møder de skønneste mennesker i alle aldre. Hver gang er det en ny udfordring at få frem-hævet det bedste i folks ansigt og sat håret, så alt passer præcis til dem, og så de føler sig endnu smukkere og klar til f.eks. fotosession, rød løber eller at gå ned ad kirkegulvet. Makeup for mig er lidt som magi, som at trylle med lys, skygger og farver for at forvandle og omforme ansigtet og kroppen til enhver opgave. Jeg elsker reaktionen, folk giver mig, når de ser sig i spejlet. Det er det hele værd at kunne få andre til at føle sig godt tilpas med deres udseende.”


 

Du kan få flere skønhedstips på gobeauty.dk og i GO Beauty magasinet. Du kan købe det nye nummer af GO Beauty i udvalgte COOP, 7-Eleven, kiosker og supermarkeder i hele landet eller lige her >>
Du kan også følge GO Beauty på:
FACEBOOK
 @gobeautydk INSTAGRAM @gobeautydk YOUTUBE GO Beauty
Share.

About Author

Efterlad et svar