Glædelig 5. december: Vind forkælelse til din mand fra Barberians Copenhagen

0

Vind eksklusiv shaving sæt fra Barberians Copenhagen

Forkæl din mand med det smukke eksklusive shaving sæt fra Barberians Copenhagen. Sættet indeholder en børsten og skraber, som er lavet af afrikansk ibenholt træ, der ligger perfekt i hånden. Børsten er fremstillet af grævlingehår, som har en lang levetid. Hårene er behagelige og bløde mod huden og sikrer en god og fyldigt barberskum.

Lidt om Barberians Copenhagen

Barberians Copenhagen er en eksklusiv dansk serie af ‘traditionelle’ barberprodukter. Barberians Copenhagen tilbyder et fuldt sortiment inden for barbergrej herunder skægpleje, cremer samt andre produkter til personlig pleje for den moderne gentleman.

Tilmeld dig dagens julekalender herunder. Så er du med i lodtrækningen om et shaving sæt fra Barberians Copenhagen.

LÆS MERE >>

FAKTA OM DAGENS JULEKALENDER KONKURRENCE:
Præmieværdi: 1.247 kr.
Antal trækninger: 1 vinder
Julekalender: 5. december*
* Det er kun muligt at deltage i lodtrækningen af dagens julekalender d. 5. december.

Betingelser:
Når du deltager i GO Beautys julekalender 2017 på gobeauty.dk giver du tilladelse til at vi må forskønne din indbakke med GO Beautys nyhedsbrev. 
Du accepterer at der trækkes lod blandt alle deltagere og at vinderen offentliggøres her på siden. Præmien kan ikke byttes til kontanter eller andre præmier på gobeauty.dk og præmien kan kun sendes til en dansk postadresse. GO Beauty påtager sig intet ansvar for præmierne, hverken mangelansvar, produktansvar eller andet. Du accepterer at dine kontaktoplysninger registreres, så GO Beauty kan kontakte dig hvis du har vundet. Glædelig jul!

Share.

Comments are closed.