Vind skønhedsprodukter fra Forever Living

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Deltag i konkurrencen og vind lækre hudplejeprodukter til ansigtet fra Forever Living til dig selv og en du holder af. Værdi ialt 1.802 kr.

VIND! Hudplejeprodukter fra Forever Living

Nu har du muligheden for at vinde 3 skønne hudplejeprodukter fra Forever Living til dig og en du holder af til en samlet værdi på 1.802 kr. Vi trækker 3 heldige vindere, der vinder 2 sæt af fantastiske og effektive produkter til ansigtet.

Brug denne lockdown fornuftigt og forkæl dig selv med en skønhedsbehandling derhjemme. Med hudplejeprodukter fra Forever Living kan du booste og pleje din hud. Brug 30 minutter på dig selv og lad de aktive ingredienser fra masken virke samt se og mærk hvordan den intensive fugtgivende maske giver glød, forbedrer hudtonen og virker anti-aging. Afslut din hjemmeplejebehandling med serum og øjencreme og se hvordan der er kommet fornyet liv til din hud.

Når du deltager i konkurrencen kan du vinde 2 sæt:

5x Aloe Bio-Cellulose maske

Den effektive engangsmaske er let at bruge, tilfører huden masser af fugt . giver fornyet glød til huden og har effektive anti-aging egenskaber. Masken er duftfri, veganer venlig og komposterbar. Lad den virke i 20 minutter og se hvordan din hud stråler, resultatet taler for sig selv! Værdi 448 kr.

1x Awakening eye cream

Tag kampen op mod de synlige rynker og linjer og tilfør den sarte hud rundt om øjnene plejende og fugtende ingredienser der giver friske øjenomgivelser på et øjeblik. Hovedingrediensen er aloe vera der er kendt for sine plejende, blødgørende og fugtbevarende egenskaber. Øjencremen er utrolig drøj i brug, absorberes hurtigt af huden og giver et silkeblødt resultat. Værdi 155 kr.

1x Hydrating Serum

Denne fugtgivende serum er fugtgivende hudpleje på et helt nyt niveau. Huden udsættes for udefrakommende faktorer hver eneste dag, dette kan både stress og ud udtørre huden. Hydrating serum indeholder hele 4 typer hyaluronsyre som samarbejder om at fugte hudens overflade for at bevare sin glød og spændstighed. Værdi 298 kr.

Sådan laver du din hjemmeplejebehandling:

Afrens din hud og påfør aloe bio-cellulose masken. Lad masken virke i 20 minutter og masser overskydende produkt ind i huden. Masken skal IKKE afrenses. Påfør et tyndt lag øjencreme rundt om øjenomgivelserne, du kan med fordel massere den blidt ind i huden. Afslut med hydrating serum og se hvordan din hud stråler og føles gennemfugtet.

Deltag i konkurrencen på vores instagram @gobeautydk – følg linket >>

Vi trækker tre heldige vindere d. 6. april 2021.
 
Du kan få flere skønhedstips på gobeauty.dk og i GO Beauty magasinet. Du kan købe det nye nummer af GO Beauty i udvalgte COOP, 7-Eleven, kiosker og supermarkeder i hele landet eller lige her >>

Du kan også følge GO Beauty på:
FACEBOOK @gobeautydk INSTAGRAM @gobeautydk YOUTUBE GO Beauty
Share.

Comments are closed.