Vind ghd Contour Limited Edition crepejern. Værdi 1.099 kr.

0

Vind det nye crepejern fra ghd

Ghd er kendt for deres høje kvalitet når det kommer til hår stylere, styling produkter og børster og ikke mindst deres samarbejde med STØT Brysterne og deres fine ‘limited edition’ produkter.

Nu har du muligheden for at vinde det nye ghd Contour™ limited edition crepejern til en værdi af kr. 1.099. Den 4. september 2017 lancerede ghd deres crepejern, der byder på en avanceret keramisk varmeteknologi, som varmer op til 185 grader samt fler-dimensionelle plader. Så kan du tilføje dybde og masser af tekstur til ethvert look og du får øjeblikkelig mere form og fylde.

LÆS MERE >>

FAKTA OM KONKURRENCEN:
Samlet præmiesum: 1.099 kr.
Antal trækninger: 1
Konkurrencen kører fra: 19.-26. september 2017.

Tilmeld dig konkurrencen

Når du udfylder felterne herunder, deltager du samtidig i lodtrækningen om ugens præmie.

Konkurrencebetingelser:
Når du deltager i konkurrencer på gobeauty.dk giver du tilladelse til at vi må forskønne din indbakke med GO Beautys nyhedsbrev. 
Jeg accepterer at der trækkes lod blandt alle deltagere og at vinderen offentliggøres her på siden. Præmien kan ikke byttes til kontanter eller andre præmier på gobeauty.dk. GO Beauty påtager sig intet ansvar for præmierne, hverken mangelansvar, produktansvar eller andet. Du accepterer at dine kontaktoplysninger registreres, så GO Beauty kan kontakte dig hvis du har vundet. 

Share.

Comments are closed.