Bekæmp hårtab naturligt og effektivt

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Et innovativt og 100% naturligt aktivt stof har vist sig at være en effektiv nøgle til at bremse hårtab hos kvinder. Læs med og tag dit første skridt på vejen mod et sundere og fyldigere hår.

Sig endegyldigt farvel til tyndt hår og hårtab

Ja, du læste rigtigt! Det kræver ikke kras kemi at modvirke hårtab og tyndt hår. Et nyt, dansk hårserum er på markedet og det indeholder en innovativ ingrediens, som er 100% naturlig og har en klinisk bevist effekt.

Lider du af hårtab? Du er langt fra alene!

Hårtab er et tabubelagt emne, som ofte er forbundet med masser af fortvivlelse og frygt. Men ved du hvad? Hvis du døjer med hårtab, er du slet ikke alene. Selvom de færreste taler om det, så oplever mere end 1 ud af 3 kvinder nemlig et betydeligt hårtab i løbet af deres liv.

Vigende tindinger og tyndt hår sætter sig på selvtilliden og er med til at skærpe ens selvbevidsthed hvor end man bevæger sig. Derfor søger mange kvinder med lys og lygte efter produkter mod hårtab og afprøver et hav af forskellige midler – f.eks. hårvitaminer, kraftige hårkure og specielle massageredskaber til hovedbunden.

Desværre har få af disse hårtabsprodukter den ønskede effekt, nogle er sågar så skrappe, at de til forbrugerens gru har den modsatte virkning, og tilbage står man med både tyndt hår og en tom sparegris. Men nu er et helt nyt produkt kommet på banen – og det er tilmed økologisk og har klinisk dokumenteret effekt.

Spray ca. 10 pump hårserum direkte i hovedbunden og fokusér på områder, hvor du ønsker at boostehårvæksten.

Banebrydende økologisk hårserum baseret på bioteknologi

Et nyt dansk hårserum kaldet Økologisk Hårserum Boost fra Naturligolie er kommet på markedet. Serummet er beriget med en innovativ og naturlig ingrediens inden for hårtab kaldet SymHair. SymHair er med afsæt i bioteknologien udvundet af en naturlig, aktiv mikroalge fra det rene tahitianske hav. Mikroalgen har med dokumenteret effekt vist sig at forlænge hårets vækstfase. Ingrediensen SymHair mindsker aktuelt hårtab samtidig med at den booster hårvæksten, så håret vokser hurtigere. SymHair er en effektiv og naturlig ingrediens, der på bæredygtig vis løser et stort og tabubelagt problem, som kvinder verden over døjer med.

Økologisk Hårserum Boost har en let og ikke-fedtende formel, og kan derfor ikke ses i håret efter påføring. Serummet skal påføres dagligt og efter 3 måneders brug vil du opleve, at du taber færre hår og dit hår fremstår længere, sundere og mere voluminøst end før.

Og vi har gemt det bedste til sidst: Naturligolie, som står bag serummet, tilbyder 100% tilfredshedsgaranti. Så hvis du ikke oplever den ønskede effekt, kan du til hver en tid gøre brug af din tilfredshedsgaranti og få dine penge retur. Du har altså ikke noget at tabe – i hvert fald ikke udover dit hår, hvis du ikke prøver serummet af.

Hvordan undgår man hårtab?

Den bedste måde at undgå hårtab er ved at give hovedbunden forebyggende pleje. Ligesom du sikkert bruger solbeskyttelse for at forebygge tidlig aldring af huden, bør du også anvende et aktivt hårserum, som forebygger hårtab allerede før hårtabet rent faktisk sætter ind. Et hårserum bør altså være en fast del af din hårplejerutine også inden du oplever en udtynding af håret

Men udover den forebyggende indsats er der nogle andre essentielle råd, som du bør gøre brug af, uanset om du ønsker at forebygge eller bremse hårtabet. Her er de 3 vigtigste.

1. Få styr på balancen i hovedbunden

Det siger måske sig selv, men lad os lige slå det fast: Hvis du vil forebygge hårtab eller komme tyndt hår til livs er det hovedbunden, du skal rette blikket mod. Dit hårs ve og vel afhænger i bund og grund af et afbalanceret miljø i hovedbunden. Og nu bliver det en lille smule teknisk. Du har måske hørt om at hovedbunden har en pH-værdi og at nogle hårprodukter kan forstyrre denne? Din hovedbunds og dit hårs pH-værdi er essentiel for at miljøet i hovedbunden kan trives. En pH-værdi på ca. 7 er neutral – alt under er surt, alt over er basisk. Hovedbunden og håret har en let sur pH-værdi på omkring 4,5-5,5, og derfor skal dine hårprodukter gerne have tilsvarende pH-værdi for at opretholde den rette balance i hovedbunden.

2. Vælg mild og målrettet pleje

Når det kommer til hår og hårtab bør du aldrig løbe nogen risiko. Derfor anbefaler vi altid at du bruger rene og milde produkter, og at du går efter produkter målrettet hovedbunden i stedet for håret. Et hårserum skal hverken prikke eller svie i hovedbunden, men derimod nænsomt stabilisere hovedbunden og booste hårsækkene. Igen må vi fremhæve Naturligolies Økologisk Hårserum Boost, som er et resultatorienteret serum, der udover at booste hårvæksten også indeholder den naturlige og patenterede ingrediens DefenScalp, som stabiliserer hovedbundens økosystem og sikrer den rette balance. En sund hovedbund er vigtig for alle, der ønsker et langt, glansfuldt og tykt hår.

3. Dit hårs største fjende er … stylingprodukter

Vi ved godt at det gør ondt at læse. Men stylingprodukter er en af de helt store syndere, når det kommer til et usundt miljø i hovedbunden og dermed hårtab. Stylingprodukter kan nemlig ophobe sig i hovedbunden og svække hårsækkene. Tørshampoo er særligt slem, men hårspray, mousse og voks kan også være problematiske. Mange hårstylingprodukter indeholder uønsket kemi, som også belaster miljøet i hovedbunden. Så skru ned for mængden af stylingprodukter og anvend en naturlig, rensende shampoo uden sulfater og silikone.

Økologisk Hårserum Boost, 100 ml. 375 kr.

Økologisk Hårserum Boost er et 4-i-1 hårserum, der effektivt forebygger hårtab, booster hårvæksten og styrker håret. Samtidig bringes hovedbundens økosystem i balance, hvilket reducerer skæl og fedtet hår. Baseret på 100% naturlige ingredienser og banebrydende bioteknologi.

Næsten 3000 personer har allerede anbefalet Naturligolie på Trustpilot, men er du ikke tilfreds med produktet, kan du altid benytte dig af deres tilfredsgaranti og få det fulde beløb igen. Så hvad venter du egentlig på?

Share.

About Author

Comments are closed.