Nyt

Bliv forårsklar med de skønneste nyheder

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Giv dig selv en omgang fra top til tå. Lyset er skarpere nu, så alle små urenheder er sværere at skjule. Få renset huden og giv din krop en body-peeling efterfulgt af en massage, så kroppen vækkes til live efter den mørke tid. Og glem ikke denne tids allerskønneste dufte.

6 skønne forårsnyheder

1. Længere og tykkere hår


HairLust
Hair tyggevitaminer er velsmagende og sjove vingummi vitaminer der hjælper til at få et længere og tykkere hår. HairLust Hair Gummies er sunde og kalorielette tyggevitaminer, som er helt perfekte for de personer, der har problemer med at sluge piller. Hair Gummies indeholder ingen animalske ingredienser, er fri for gluten og laktose og er derfor velegnet for vegetarer og allergikere.
249 kr. for en bøtte (1 måned)
499 kr. for tre bøtter (2 måneder)
799 kr. for seks bøtter (3 måneder)
Hair Lust forhandler 3 varianter af kosttilskud, som er målrettet både mænd og kvinder.

2. Friske øjenomgivelser


Annemarie Börlind
Energynature er en Anti Puff Eye Serum, der indeholder hesperidin fra bitter orange, der reducerer mørke rander og hævelser under øjnene. Efter du har påført produktet under øjnene masserer du blidt med den kølende applikator. 7 ml. 179 kr.

3. Nænsom eksfoliering


Meraki
Bath Mitt herbs badehandske er lavet af 100% jute og er fyldt med den skønneste milde håndlavede sæbe der skummer op og har en skøn duft af urter. Handsken giver din hud en nænsom eks-foliering alt du skal gøre er, at vaske huden i cirkulære bevægelser. 75 kr.

4. Hurtigt, nemt og effektivt


FOREO
UFO en LED- og termoaktiveret maskebehandling kan tilbyde en 90 sekunders salonbehandling og er et fantastisk alternativ til de mange populære sheet masks. UFO er en kombineret LED-lysterapi, kulde- og varmeterapi samt T-sonic-pulseringer der kan anvendes sammen med en af de to UFO smart masks. Varmeterapi åbner porerne og forbedrer absorberingen og indslusningen af de aktive ingredienser. Rødt lys forbedrer aldring, grønt lys giver glød og det blå lys virker mod akne. Indstil din UFO via FOREOs nye app og få skræddersyede dine programmer så de passer perfekt til din hud. 2.195 kr.

5. Duften af capri


Diana Vreeland
Smashingly Brilliant Eau de Parfume er inspireret af Diana Vreelands kærlighed til Capri med en duft af friske citrusnoter, bergamot og geranium på en bund af trænoter og ruskind. 50 ml. 1.200 kr.
Kan købes hos skønhedsekspert Charlotte Torpegaard i den lille skønhedspavillion ilovebeauty i hjertet af København.

6. Et pust af passion


Twilly d´Hermes
er udformet i en ånd af absolut frihed. Kombinationen af ingefær, tuberose og sandeltræ giver en friskhed og en mystik der passer perfekt til den pulserende og lidenskabelige ungdommelighed. Parfumen har en brændende skarphed, der signalerer en udefinerbar tiltrækning. 50 ml. 730 kr.

7. Eksotisk touch


27 87
Perfumes Wandervogel har topnoter af mynte, shiso leaves, marine accord og noter af anis, fennikel, hvide blomster, musk og sand accord. Shiso giver et eksotisk touch der får dig til at drømme dig langt væk, marine fanger den salte hav brise og noter af anis, fennikel og hvide blomster giver en frisk duft der udvikler sig i løbet af dagen. 100 ml. 1.095 kr.

8. Made by hand


Child Perfume
Oil Roll-on, den lille håndlavede niche-parfumeolie er en kultduft, der blandt andet er lavet på hvid rose og jasmin, og kommer i en lille fin roll-on flakon. Kender du ikke allerede til denne fantastiske duft, som ligger i alle de førende skønhedsredaktørers og berømtheders tasker? Så gør du klogt i at prøve den. 30 ml. 650 kr.

9. Forgyldte dråber


Amouage
Beach Hut er ren luksus med topnoter af bergamot og mineral accord og noter af drivtømmer accord, lisylang, patchouli og cashmeran. Emballagen er lavet af genbrugstræ og belagt med fløjl og selve den smukke flakon har en selv regulerende magnetisk hætte, 24 karat forgyldt guld og med Swarovski krystaller. 100 ml. 2.095 kr.
Du kan få flere skønhedstips på gobeauty.dk og i GO Beauty magasinet. Du kan købe det nye nummer af GO Beauty lige her >>
Du kan også følge GO Beauty på:
FACEBOOK
 @gobeautydk INSTAGRAM @gobeautydk YOUTUBE GO Beauty

Share.

About Author

Efterlad et svar