Brug for spa-inspiration?

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Så følg med til fem af GO Beautys favoritdestinationer i Danmark, der ikke kræver lang rejsetid og er ideelle til en weekendtur, detox eller bare at nyde hinanden i smukke naturomgivelser her i den kolde tid.

GO Beautys fem favoritdestinationer i Danmark

Hvad enten du er til ophold, behandlinger eller god mad i smukke rolige omgivelser så er der noget for dig.

#1: Luksusudgaven…

hotel-vejlefjord-spaHotel Vejlefjord ligger en køretur på godt 2,5 time fra København og blev vinderen af årets spa ved Danish Beauty Award 2017. GO Beautys chefredaktør og skønhedsredaktør testede spa, restaurant, behandlinger og ikke mindst de smukke værelser.
Spa opholdet byder på ren luksus, forkælelse, velvære og ro i smukke naturlige omgivelser lige ned til Vejle Fjord. Et ophold på Hotel Vejlefjord kan nydes på alle tider af året, uanset årstid er naturen, udsigten og en tur i fjorden et must. Hotellet ulmer af historie og mange af de oprindelige præg er bevaret. Hotellet er oprindelig opført i år 1900 som et tuberkuloseanatorium og i dag er de oprindelig værdier beholdt – man tager til Vejlefjord for at få ro i krop og sjæl, nyde naturen, bade i fjorden, nyde spaen, lange gåture på kurvejene hvor der er opsat 20 tænkebænke med citater og lade tankerne flyde og ikke mindst nyde et fantastisk måltid mad. At vågne op med den smukke udsigt til fjorden i de MEGET smukt indrettede værelser gør det kun endnu sværere at forlade hotellet igen, man kan let bruge mange flere dage.
Pris: fra 1.545 kr. for et spaophold.

LÆS MERE OM HOTEL VEJLEFJOR >>

#2: Kan du holde varmen…

kurhotel-skodsborg-spa
Kurhotel Skodsborg
ligge nord for København og oser af luksus og forkælelse. Uanset hvilken årstid, man besøger hotellet, kan man nyde en dukkert i Øresund samt de smukke omgivelser og den friske luft.
Kurhotellet Skodsborg byder på forskellige Treat ophold alt afhængig af, hvad man har af tid og muligheder. Det nyeste skud på stammen er saunagus events, der anses som værende en terapiform, der ved hjælp af varme og æteriske olier påvirker krop og sind. Saunagus bliver udført af en uddannet gusmester, som tilrettelægger forløbet, doserer olierne og fordeler varmen ved hjælp af et håndklæde. Oplev hvordan kroppen giver sig hen, føles afslappet, renset og/eller opkvikket. Perfekt i kombination med en tur i havet for at nedkøle kroppen efter den varme oplevelse. Du er sikret en oplevelse i verdensklasse, da gusmestrene Anders Hage og Henrik Sørensen vandt bronze til VM i SaunaGus i Holland sidste år.

LÆS MERE OM KURHOTEL SKODSBORG >>

#3: Den ultimative behandling…

arndal-spa-inspiration
Arndal Spa
er beliggende i hjertet af København og tilbyder alt fra forkælende skønhedsbehandlinger til saunagus, kostvejledning og personlig træning. Den skønne oase er komplet med reception, lounge, fitness- og spaområde, hvor man kan lade roen falde over sig og nyde det boblende jacuzzi, dampbadet og den 85 grader varme sauna. 70 minutter i himlen hos Arndal spa er lige præcis, hvad deres nye behandling ”Four hands” indebærer. Under den luksuriøse behandling vil hele to behandlere tage sig kærligt af dit ansigt og krop. Den første halve time masseres hele kroppen, hvor følelsen af fire arbejdende hænder vil sprede flow og synergi i hele kroppen.
I behandlingens anden del arbejder de to sæt hænder hver for sig, men stadig på samme tid. Mens den ene behandler forkæler ansigtet med en afslappende ansigtsbehandling i velduftende æteriske olier, tager den anden behandler sig kærligt af fødderne, som vil blive forkælet med en økologisk saltscrub, der fjerner døde hudceller og stimulerer blodomløbet samt en velgørende massage af fødder og lægge. Denne behandlinger giver dig den ultimative følelse af forkælelse, luksus og velvære, og man går derfra med en følelse af at have fået forkælet alle kropsdele og sanser.
Pris: 70 minutter, 1.990 kr.

LÆS MERE OM ARNDAL SPA >>

#4: Den unikke oplevelse…

amazing-space-kraneAmazing Space tilbyder en helt unik oplevelse, nemlig Amazing krane. Som navnet indikerer, så foregår behandlingerne 15 meter over jorden i maskinrummet på en nyrenoveret kran i Nordhavn i København, og man må give dem at det er en meget Amazing oplevelse. Her tilbydes lækre behandlinger i luksuriøse omgivelser med panorama udsigt over havet. Man kan komme alene eller med sin partner og få behandlinger i sin helt egen 40 kvm. luksuriøse suite, nemlig den eneste der er!
Man kan nyde en behandling i højden eller man kan forkæle sig selv med en overnatning HELT alene til den nette sum af 17.500 kr. Man skal ikke lide af højdeskræk når man bevæger sig op af trapperne og op i kranen hvor behandlingerne finder sted.
GO Beautys skønhedsredaktør Camilla testede signatur behandlingen Amazing Face, som varer 100 minutter. Behandlingen starter med en effektiv hot stone massage på ryggen, så man får løsnet op og kommer helt ned i gear, efterfølgende udføres en dybdegående ansigtsbehandling med afslappende aroma ritualer, hvor alle sanser bliver forkælet. Huden efterlades boostet, gennemfugtet og fyldt med glød og glans. Udover den skønne behandling, så er det en helt speciel oplevelse at være i kranen. Helt sikkert en oplevelse man ikke prøver hver dag!
Pris: 100 minutter, 1.800 kr.

LÆS MERE OM AMAZING SPACE >>

#5: Ø hopping…

spa-laesoe-kur
Nyd en heldagstur til det nordiske kurbad Læsø Kur hvor bade og behandlinger er baseret på Læsøs berømte læsøsalt. Få opladt batterierne i det moderne nordiske kurbad med skræddersyede behandlinger i smukke rolige omgivelser.
Pris: 500 kr. får du både færgeoverfart t/r, morgenmad, fuld adgang til spa, frokost og kaffe!

LÆS MERE OM LÆSE KUR >>

Du kan få flere skønhedstips på gobeauty.dk og i GO Beauty magasinet. Du kan købe det nye nummer af GO Beauty i udvalgte COOP, 7-Eleven, kiosker og supermarkeder i hele landet eller lige her >>
Du kan også følge GO Beauty på:
FACEBOOK @gobeautydk INSTAGRAM @gobeautydk YOUTUBE GO Beauty
Share.

About Author

Efterlad et svar