Brug læbestift og giv dig selv et drys Hollywood-glamour

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Hvis du vil give dig selv et drys Hollywood-glamour, er læbestift det perfekte valg. Det kan bruges til at skabe et smuk og elegant look, der passer til enhver lejlighed. Den helt rigtige farve læbestift – måske en klassisk rød eller en charmerende pink fra Maybelline New York hos Rossmann – kan virkelig gøre ethvert makeuplook perfekt, og få andre til at spørge nysgerrigt efter hvilket mærke, du bruger.

Vintage-læbestifter – et kig tilbage i tiden

Mange forbinder læbestift med især “The Roaring Twenties” i USA, altså de Brølende Tyvere, hvor landets økonomu buldrede frem. Du har måste læst Den Store Gatsby, hvor flappere, unge kvinder i moderne festtøj og læbestift, og mænd er til enorme fester i Gatsbys palæ. Eller måske forbinder du specielt rød læbestift med 50’erne og tiden efter anden verdenskrig, og den æstetik, der karakteriserede kvinders tøj og stil dengang.

Lav et statement med en dristig farve på dine læber

Hvis du lader dig inspirere af 20’ernes “flappers”, så kan du give dit look et dristigt twist med en statementfarve på læberne. Vælg mellem klassisk nedtonet rød, eller gå all-in med en knaldrød eller måske endda en neonnuance. Brug gerne en læbeblyant til at tegne konturerne af dine læber op, inden du begynder at male dem. Dette vil give dig et mere skarpt resultat og få din statementfarve til at se endnu mere dristig ud.

Find den rigtige læbestift til din teint

Når du skal finde den rigtige læbestift til din teint, er det vigtigt at tage højde for både farve og finish. Det er derfor, at det er en god idé at vælge en farve, der passer til din hudtone. Hvis du har en kold teint, så prøv at gå efter nogle af de mere sarte nuancer som fersken, abrikos eller sart lyserød. Hvis du har en varm teint, så prøv nogle af de mere gule nuancer som rødbrun, koral eller bordeaux. Når du har fundet den rette farve, skal du overveje finish. Der findes tre forskellige typer af læbestifter: cremet, glans og mat. Cremet læbestift er meget fugtgivende og giver et naturligt look. Glanslæbestift giver et glitrende look og er perfekt til festlige lejligheder. Mat læbestift giver et mere dramatisk look og holder længere end andre typer af læbestifter. Uanset hvilken type læbestift du vælger, så husk altid at teste den på dit håndled for at se om det passer til din teint.

Share.

About Author

Comments are closed.