Cecilie Lind: Mød en ægte livsnyder, madentusiast og træningsnørd

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Cecilie Lind er kvinden bag firmaet The Protein Kitchen og er personlig træner, foredragsholder, kogebogsforfatter og tidligere Fitnessmodel.

Sund fornuft

Cecilie Lind er en ægte livsnyder, madentusiast, træningsnørd, og så er hun også iværksætter. Hun har valgt at udleve sine drømme og lever sit liv med passion. Cecilies mission i livet er at inspirere, motivere og hjælpe andre mennesker og vise hvor let, sjovt og lækkert det kan være at leve og spise sundt.

1. Skønhedsgele

saguna-re-silica-beauty-gel
SAGUNA RE-Silica Beauty-Gel 500 ml. 179 kr.
RE-silicagel er en kraftfuld kombination af silika og biotin. Silika styrker hud, hår, negle og bindevæv. Biotin er et vigtigt næringsstof for hårrødderne og hjælper med at opretholde en sund hårvækst. Biotin er også en vigtig komponent for huden og bidrager til at opretholde normal hud.

2. Sunde salater

protein-salater
PROTEIN FOOD Salaterne er et to-go koncept og kan bl.a. fås hos Mad&Vin i Magasin
og 7-Eleven. Priser fra 40-75 kr.

The Protein Kitchen tilbyder et udvalg af lækre salater, sandwich, æggewraps, kager og søde bites. Alt, hvad de laver, er uden tilsætningsstoffer og lavet fra bunden med de bedste kvalitetsråvarer. Maden indeholder hverken gluten eller kunstige ting og sager.

3. Lev sundt

bog-the-protein-kitchen
Du kan sagtens være sund på en sjov og let måde, det beviser bogen ”The Protein Kitchen”. Og med 34 opskrifter viser Cecilie Lind, hvordan man kan lave proteinrige, sunde, lækre og lette opskrifter i sit helt eget køkken, og som om det ikke skulle være nok er flere af bogens opskrifter også glutenfri. Bogen koster 199 kr.

opskrift-ginger-roots-power-juice
Opskrift til 1-2 glas: The Protein Kitchen
ginger-Roots Power Juice

  • 1 mellem rødbede, skrællet og skåret i tern
  • 4 gulerødder skrællet og skåret i tern – 1 æble i tern (uden stilk og kernehus)
  • 2-3 spsk hakket frisk ingefær (uden skræl)
  • Lidt vand
  • 1 spsk. Saguna Gel
  • Evt. lidt saft fra en citron eller appelsin.
  • Blend alle ingredienserne sammen til en ensartet drik (ca. 1,5-2 minutter) eller lav det i en juicer. Du kan evt. blende isterninger i juicen for en mere ’frozen’ version.

Læs mere om Cecilie Lind her
Du kan få flere skønhedstips på gobeauty.dk og i GO Beauty magasinet.
Du kan også følge GO Beauty på: FACEBOOK @gobeautydk INSTAGRAM @gobeautydk

Share.

About Author

Efterlad et svar