Kickstart din Detox med te

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Følelsen af velvære og en krop i balance starter indefra! Der er flere gode grunde til, at det er godt at drikke detox te og te i det hele taget. Udover den dejlige smag og der mindre indhold af koffein end kaffe, te fyldt med antioxidanter, grøn te kickstarter stofskiftet og så findes der flere hundrede forskellige sorter og smagsnuancer så der er en smag for alle.

Følelsen af velvære

Kroppen renser sig selv, men ved at drikke detox te hjælper man kroppen med at udskille affaldsstoffer og giftstoffer på en naturlig måde. En nem måde at kickstarte sin detox her i januar måned.
kusmi-tea-bb-xoted
Kusmi Tea
har skabt en te med udrensende effekt som hjælper med udskillelse af affaldsstoffer i kroppen. Kusmi Tea BB Xoted består af en skøn blanding af grøn te, rooibos, guarana, mælkebøtte samt grapefrugt. Lad teen trække i 3-4 minutter og få en følelse af velvære indefra. 250g 230 kr.
yogi-tea-detox
Yogi Tea
har skabt en ayurvedisk detox te som hjælper kroppen med at udrense sig selv. Yogi Detox Tea er lavet med burre og økologiske mælkebøtte som er kendt for traditionelt at bruges i udrensningskure. Teen indeholder derudover juniper berry rod som understøtter nyrernes normale funktion. Disse urter er blandet med den traditionelle ayurvediske urteblanding som også kaldes Trikatu som består af ingefær, sort peber og lang peber. Lad teen trække 5-10 minutter. 17 breve 25 kr.
pukka-detox
Pukka Detox te
er 100% økologisk og er lavet på anisfrø, fennikelfrø, lakridsrod, kardemomme, koriander og selleri frø. Teen hjælper fordøjelsen og udrenser kroppen på en naturlig måde. Teen skal trække mindst 5 minutter. 20 breve 38 kr.
black-cat-detox
Black Cat
 er med sine 110 år Norges ældste kaffe og te hus med fokus på special kaffe og te. Black Cat Detox te er en grøn te blanding som indeholder brændenælde blade og saflor som er tidsellignende urter med en frisk smag af mynte, citron og mate som renser kroppen for det den gerne vil udskille når den trænger til det. Indeholder 15 pyramideposer og koster ca. 123 danske kr. Kan bestilles online her. 
Du kan få flere skønhedstips på gobeauty.dk og i GO Beauty magasinet.
Du kan også følge GO Beauty på: FACEBOOK @gobeautydk INSTAGRAM @gobeautydk

Share.

About Author

Efterlad et svar