Derfor er tørshampoo et uundværligt produkt

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Her på redaktionen elsker vi tørshampoo! Hvad enten man gerne vil springe en hårvask over eller give håret mere liv, så er en tørshampoo et must-have produkt.

Altid en god hårdag med en god tørshampoo

Hvorfor bruge tørshampoo?

Først og fremmest så er det utrolig nemt og man sparer en masse tid. Man kan med fordel springe en hårvask over og undgå fedtet og fladt hår ved at bruge en tørshampoo. Hvis man som jeg ikke er så vild med nyvasket hår, så er en tørshampoo det perfekte valg. Udover at man sparer en masse tid så fungerer en tørshampoo også perfekt som et styling produkt.

Sådan bruger du din tørshampoo

Hold din spray 20-30 centimeter væk fra hovedbund og spray din tørshampoo ned i de fedtede eller flade hårrødder. Lad tørshampooen sidde lidt så den kan absorbere fedtet inden du redder håret igennem med din børste. Spray evt. tørshampooen i håret inden du går i bad, så bruger du tiden fornuftigt. Tørshampoo skal altid bruges i tørt hår!
HUSK! Selvom vi på redaktionen elsker vores tørshampoo, så er det vigtigt at tilføje at hovedbunden stadig har brug for at blive renset og vasket ren for alle de stylingprodukter man bruger. Så husk at tørshampoo IKKE kan erstatte din hårvask blot forlænge resultatet samt skabe liv og fylde. Derudover skal du være lidt påpasselig hvis du har tendens til tør, irriteret hovedbund eller skæl, da tørshampoo absorberer fedtet i hovedbunden og dermed også kan virke udtørrende.

GO Beautys skønhedsredaktør Camilla Bauer veksler imellem disse tre tørshampooer for tiden:


Living Proof
perfect hair day dry shampoo
kan anvendes til alle slags hårtyper og farver. Denne tørshampoo er lidt anderledes, da at man skal massere tørshampooen ned i hovedbunden. Når du masserer produktet ned i hovedbunden absorberes fedtet og du kan mærke hvordan håret øjeblikkeligt bliver rent og lækkert. 198 ml. 198 kr.
Maria Nila Dry Shampoo er perfekt til dig der er på farten. Denne pudderspray giver øjeblikkeligt resultat og virker perfekt til at genopfriske håret og tilføre volumen i fint hår. 100 ml. 115 kr.

Björn Axén
Dry Shampoo Green Apple
er en frugtduftende vegansk tørshampoo, der effektivt frisker håret op og giver let volumen og passer til alle hårtyper. 150 ml. 90 kr.
Du kan få flere skønhedstips på gobeauty.dk og i GO Beauty magasinet.
Du har mulighed for at købe GO Beauty her og få det bragt direkte til døren.

Du kan også følge GO Beauty på:
FACEBOOK
 @gobeautydk INSTAGRAM @gobeautydk YOUTUBE GO Beauty

Share.

About Author

Efterlad et svar