Nyt

Smugkig i det nye GO Beauty #53

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

I dette forårsnummer af GO Beauty, der udkommer i butikker og kan købes online d. 15. marts, giver vi dig tips og tricks til, hvordan du får det meste ud af denne årstid i skønhedens tegn. Er det tid til et olietjek, så guider vi dig til de bedste olier til både indeni og udenpå. Bliv forårsklar med en fastere figur på en nem og hurtig måde. 2018 bliver skønhed kønsneutral; Slut med hans og hendes!  Få et smugkig her…

Klik her for at se vores abonnementstilbud >
Klik her for at købe GO Beauty >

Tendenser lige nu!

Foråret venter lige om hjørnet og vi kan slet ikke vente til vi kan mærke solens stråler varme og se naturen blomstre. Foruden fuglesang, sol og naturen der blomstrer, så byder dette forår på smukke pastel farver. Både makeuppen og neglelakkerne er præget af de smukke pastel farver, der giver et friskere og gladere look.

Det er tid til et olie tjek, hvordan har din krop det egentlig? Har du brug for at stresse af og sætte dig selv i første række for en gang skyld, så får du vores spaguide, der byder på en masse fantastiske oplevelser i Sverige. Har du ikke tid og mulighed for en spa oplevelse, så får du fire af landets kosmetologers bud på hvilke behandlinger, der hitter her i foråret og hvorfor.

Grounding er vigtigt for at holde hovedet koldt og stresse ned i den travle hverdag, men vidste du at bare tæer i græsset kan gøre en forskel? Det vil vores sundhedsekspert Sisse Dall gøre dig klogere på.

Book dig skøn

Vi har samlet de bedste klinikker i Danmark på gobeauty.dk, hvor du kan søge på ledige tider, sammenligne priser og behandlinger og hurtigt få et overblik over, hvad de enkelte klinikker tilbyder. Det er ligesom hotels.com, her handler det bare om eksempelvis ansigtsbehandlinger, negle, vipper eller voks og meget andet. Du vil i magasinet også kunne finde henvisninger i bladet til de behandlinger, der kan bookes via gobeauty.dk. Og det gælder naturligvis i hele landet, for skønhed findes alle steder.

Nyd dit GO Beauty magasin og sug alt inspiration til dig.

Rigtig god læselyst!

Share.

About Author

Efterlad et svar