Afrodite Skønhed og Velvære

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +
Skønhedsklinik
Find klinikken her
Stationsvej 1
7451 Sunds
Åbningstider
Mandag
09:00 - 17:00
Tirsdag
09:00 - 17:00
Onsdag
Lukket
Torsdag
09:00 - 18:00
Fredag
09:00 - 15:00
Lørdag
Lukket
Søndag
Lukket
Pratisk
Betalingskort
Mobilepay
Kontant
Telefon reservation
Online booking
Gavekort
Gratis parkering
Wifi
Handicap venligt
Lidt om klinikken

Befinder du dig i nærheden af Sunds ved Herning, er du ikke langt fra den dejlige skønhedsklinik Afrodite Skønhed og Velvære. Her går de meget op i deres håndværk, og det dygtige personale vil hurtigt sørge for at du føler dig afslappet, og at du er i trygge hænder.

Hos Afrodite Skønhed og Velvære går man op i at kunden er med igennem hele processen. Derfor vil en aftale hos dem starte med at man får analyseret sin hud, og sammen får forventningsafstemt, hvordan forløbet skal finde sted. En hudanalyse er med til at sikre, at man kan få den behandling der passer lige præcis til ens hudtype.

For at gøre oplevelsen ekstra behagelig, er der hos Afrodite Skønhed og Velvære en stol specifikt til ansigtsbehandlinger, denne er med indbygget varme, og er med til at sørge for hele oplevelsen er ekstra behagelig og tryg. Her kan man virkelig mærke at kunderejsen er taget med i alle overvejelser på klinikken.

Hos Afrodite kan man vælge imellem mange skønne behandlinger. Der bliver blandt andet tilbudt: Ansigtsbehandlinger, elektro ansigtsbehandlinger, kropsindpakning, wellness massage, kunstige negle og meget mere. Specielt er de eksperter i negle og negleteknik, så dette er det helt rigtige sted at tage hen hvis hænderne lige mangler et pift. Her kan man både få pedicure, manicure og kunstige negle.

Afrodite Skønhed og Velvære fører blandt andet mærket Afrodita Professional, dette er et af de førende mærker fra Slovenien, og er udviklet med princippet om at man skal fremme den naturlige skønhed. Disse produkter er fremstillet til professionel brug i skønhedssaloner, og man kan især mærke forskellen, hvis man tager et produkt med hjem for at følge op på behandlingen der hjemme. Hermed opnår man de bedste resultater. Når man får en behandling hos Afrodite Skønhed og Velvære, vil man derefter få en grundig vejledning om hvilke produkter man kan efterbehandle med der hjemme, og dermed bedst fremhæve sin naturlige skønhed.

Ydelser
Alternativ behandling
Ansigt
Botox & filler
Bryn & vipper
Holistisk behandling
Hænder & fødder
Hår
Kirurgi
Krop
Laserbehandling
Makeup
Massage
Neglebehandling
Permanent makeup
Slankebehandling
SPA
Tænder
Voksbehandling
Anbefalinger
Steder i nærheden

Beklager, der var ingen varer, der matchede dine kriterier.

Åbningstider
Mandag
09:00 - 17:00
Tirsdag
09:00 - 17:00
Onsdag
Lukket
Torsdag
09:00 - 18:00
Fredag
09:00 - 15:00
Lørdag
Lukket
Søndag
Lukket
Praktisk
Betalingskort
Mobilepay
Kontant
Telefon reservation
Online booking
Gavekort
Gratis parkering
Wifi
Handicap venligt
Share.

About Author