Body Care Aarhus

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +
Åbent
body-care-1
Find klinikken her
Lidt om klinikken

Klinik Body Care Aarhus er beliggende på Oddervej i Højbjerg og ejes og drives af Marianne Guldhammer og hendes professionelle team af behandlere. Klinikken tilbyder et bredt udvalg af skønheds- og velvære behandlinger til mænd og kvinder. Alle behandlinger skræddersyes til den enkelte ud fra en konsultation omkring behov, ønsker og hudtilstand.

Klinik Body Care Aarhus forhandler og udfører behandlinger med produkter fra de professionelle hudpleje- og skønhedsmærker; Revitalash, RevitaBrow, Smileeffect, Zinzino samt Medex.

Det professionelle team tilbyder følgende behandlinger; massage, ansigtsbehandlinger, voksbehandlinger, farvning af vipper og bryn, Lipobelt Laser og Tei System slankebehandlinger, tandblegning, manicure, behandlinger til hænder og fødder, Eyelash Extensions, muskeltræning samt laserterapi.

Ydelser
Ansigt
Botox & filler
Bryn & vipper
Hænder & fødder
Krop
Laserbehandling
Makeup
Massage
Neglebehandling
Slankebehandling
SPA
Voksbehandling
Anbefalinger
Steder i nærheden
Kosmetolog Katrine Graversen
0.00
Søndre Ringgade 2
8000 Aarhus C
Kosmetolog Katrine Graversen er beliggende på Søndre Ringgade i Århus. Klinikken byder på lækre omgivelser, afslapning og det bedste indenfor velvære og skønhed.
·

·
Naturligvis Århus - Christina Conrad
0.00
Kildegården 14
8000 Aarhus C
Hos Christina Conrad kosmetolog & hudpleje bruges der udelukkende milde, naturlige og økologiske produkter. Behandlingerne er udviklet med udgangspunkt i både ny og gammel viden om planter og urters positive virkning på kroppen.
·

·
Clinic Asmussen

0.00
Trepkasgade 25
8000 Aarhus
Clinic Asmussen er beliggende på Trekasgade i Århus og tilbyder Tei behandling til mænd og kvinder.
·

·
Euro Clinic
0.00
Tousparken 9
8230 Åbyhøj
Euro Clinic er beliggende på Tousparken i Åbyhøj og tilbyder et bredt udvalg af skønhedsbehandlinger til mænd og kvinder i alle aldre.
·

·
Face and Body Salon
0.00
Augustenborggade 2
8000 Aarhus
Face and Body Salon er beliggende på Augustenborggade i Århus og drives af Olga Andersen. Olga er uddannet lægeeksamineret kosmetolog, fodplejer og massør.
·

·
Kosmetolog Damkilde
0.00
Jægergårdsgade 37
8000 Århus
Kosmetolog Damkilde tilbyder et bredt udvalg af velvære og lækre behandlinger af ansigt og krop. Som kunde får man skræddersyet sin behandling, så den passer til ens behov samt hudtilstand.
·

·
Åbningstider
Mandag
8:00 - 16:00
Tirsdag
8:00 - 16:00
Onsdag
8:00 - 17:00
Torsdag
8:00 - 16:00
Fredag
8:00 - 13:00
Lørdag
8:00 - 12:00
Søndag
Lukket
Praktisk
Betalingskort
Mobilepay
Kontant
Telefon reservation
Online booking
Gavekort
Gratis parkering
Wifi
Handicap venligt
Share.

About Author