Klinisk Hudterapi

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +
klinisk-hudterapi-1
Find klinikken her
Udsigten 5
8500 Grenå
Lidt om klinikken

KLINIKKEN ER LUKKET
Klinisk Hudterapi ejes af Heidi Møller Lund, der er uddannet sygeplejerske, hudterapeut, certificeret i permanent makeup og lægeeksamineret fodplejer. Klinisk Hudterapi er beliggende i Grenaa på Djursland ca. 40 minutters kørsel fra Århus.

Man kan være sikker på, at der altid er afsat god tid til den enkelte behandling. De produkter og behandlinger, der udføres er nøje udvalgt i forhold til dokumentation og effekt. Hudplejeserien pHformula er udelukkende en kliniklinje. Der er krav om løbende uddannelse hvis man vil repræsentere mærket og det sikre den enkelte kunde.

Du får en individuel og tilpasset behandling til netop dine egne behov. Klinikken tilbyder følgende tilpassede behandlinger; ansigtsbehandlinger, kropsbehandlinger, Lash Lift, farvning af vipper og bryn samt hårfjerning med voks.

Ydelser
Ansigt
Botox & filler
Bryn & vipper
Hænder & fødder
Krop
Laserbehandling
Makeup
Massage
Neglebehandling
Slankebehandling
SPA
Voksbehandling
Anbefalinger
Steder i nærheden
Beauty Clinic
0.00
Østergade 2, 1. th.
8500 Grenå
Klinik Beauty Clinic ligger på Østergade i Grenaa i hyggelige og stemningsfyldte lokaler. Betina Grønbjerg er ejer og har drevet klinikken i 30 år og står klar med professionelle behandlinger og rådgivning.
·

·
Praktisk
Betalingskort
Mobilepay
Kontant
Telefon reservation
Online booking
Gavekort
Gratis parkering
Wifi
Handicap venligt
Share.

About Author