Nyt

Efterårsnyheder: Nej tak til kedelig, tør og glansløs hud!

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Skab en sund, smuk hud med masser af glød og glans. Trænger din hud til fugt, næring, glød og et smooth finish? Så giver vi dig her de spændende nyheder, som kan dække netop alle disse behov.

Månedens behandlinger:

Højteknologisk lys-maske

nyheder-medex-masque-lumiere-lysterapi
Medex lysbehandling: 
Ved hjælp af indbyggede LED-pærer udstråler masken tre forskellige lysfrekvenser. Det røde lys arbejder på rynkerne dybt i huden, det grønne på ar, pigmentering og rødmen, mens det blå hæmmer betændelse i huden, hvis man har akne. At lys påvirker huden, ved vi alt om, men oftest kender vi det kun i en negativ sammenhæng, som tidlig ældning, slapt bindevæv eller pigmentering fremkaldt af sollys. Men at lysfrekvenser også påvirker det biologiske system i huden på en positiv måde, er stadig noget, der langt fra er udforsket til bunds.
Photobiomodulation eller photobiostimulation, altså positiv lyspåvirkning af hudens evne til at genopbygge og forny sig selv, kan bedst sammenlignes med den måde, hvorpå en plante suger næring ud af sollyset, så den kan vokse. Det svarer til den proces, der foregår i huden, når den optager det livsvigtige D-vitamin via sollyset. Masque Lumiére Lysterapi behandling koster 995 kr.

>> KLIK HER OG BOOK DIN BEHANDLING PÅ EN KLINIK NÆR DIG
Skønne produkter:

1. Anti-forurening

nyheder-bio-beaute-by-nuxe-anti-pollution
Bio-Beaute by Nuxe 
bekæmper med sine naturlige aktive ingredienser aktivt de skader forureningen har på huden. Moringa frø ekstrakt fungerer som et beskyttende skjold, hvor den økologiske hvide vindrue ekstrakt er rig på antioxidanter, der bekæmper oxidativt stress. Anti pollution Micellar cleansing water er et leave on produkt der hurtigt og nemt renser huden for makeup, snavs og forurenende partikler. 200 ml. 125 kr.
Anti pollution gentle exfoliating gel forfiner hudens struktur og giver den fulde udstråling. 60 ml. 135 kr.

2. Boost din blodcirkulation

nyheder-sard-detox-sugekop
Udfør din egen udrensende detox ansigtsbehandling derhjemme, alt du behøver er denne lille sugekop fra Sard. Den lille sugekop er velegnet til ansigt, hals og bryst og med daglig udførelse på afrenset hud sættes gang i blodcirkulationen, hudens celler boostes så elastin og collagen produktionen øges. Ved at køre koppen forsigtigt over huden i opadgående bevægelser udskilles hudens affaldsstoffer og eventuelle hævelser minimeres. Brug den med din favorit ansigtsolie. 169 kr.

1: Træk koppen fra inderste øjenkrog og ud mod tindingen. 2: Træk koppen fra hagen op mod næsefløjen. Træk koppen fra hagen og ud langs kæbelinjen. På halsen trækkes koppen i pilenes retning, fra decollete og op til kæbelinjen. 3: I panden trækkes koppen vandret fra midt mellem brynene og ud. (ca. 3 gentagelser af hver).

3. Dermaroller til kroppen

nyheder-swissclinic-skin-roller-body
Dermaroller
til ansigtet har længe været noget af det mest googlet indenfor hudpleje. Men nu har den populære tendens også bredt sig til kroppen. Stimuler væksten af nyt bindevæv og hudceller, få en sundere teint og minimer ujævnhederne på kroppen med en Skin Roller Body fra Swissclinic til 420 kr. Rullen har 1.200 mikronåle på 0,5 mm. fremstillet af kirurgisk stål.

4. Det bæredygtige valg


English Tea shop er et nyt økologisk og bæredygtigt te-brand, som har de lækreste, velsmagende te-blandinger i den højeste kvalitet. Teen dyrkes, høstes og bliver blandet på en fabrik i Sri Lanka af lokale farmere og respekt for miljøet, økologi, fair trade, bæredygtighed er kerneværdierne bag English Tea Shop. Hvid te, blåbær og hyldeblomst og Refresh Me er to af vores favoritter. 1 pakke med 16 teposer. 42 kr.

5. Slow Down Juice Up

nyheder-slow-down-juice-up
En bog til dig, der gerne vil booste din sundhed i en travl hverdag. Det kræver ikke mere end blot et øjeblik at gøre noget godt for dig selv og den krop du måske har forsømt. Bogen indeholder mere end 50 juiceopskrifter og en effektiv kostplan, så kroppen kan få en energiindsprøjtning. 199 kr.

6. Lækker hele livet

nyheder-christina-wedels-se-godt-ud
Stylisten Christina Wedels skriver om muligheden for, at kvinder i alle former og typer kan finde netop den stil og det snit, der bringer det allerbedste frem i dem. I bogens første afsnit beskriver forskellige sundhedseksperter hvilke forandringer, der sker i kvindekroppen når man nærmer sig overgangsalderen. Det gik op for Christina hvor lidt hun egentlig selv vidste omkring overgangsalderen, og de tanker vil hun gerne dele med andre kvinder. God læselyst. 299,95 kr.

Du kan få flere skønhedstips på gobeauty.dk og i GO Beauty magasinet.
Du kan også følge GO Beauty på:
FACEBOOK
 @gobeautydk INSTAGRAM @gobeautydk YOUTUBE GO Beauty

Share.

About Author

Efterlad et svar