Eyeliner: Få de bedste fif til et simpelt eller avanceret look

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Eyeliner i smukke farver ses over alt på de sociale medier. Det skal være sjovt at lægge makeup, og der må gerne eksperimenteres med både farver og nye looks. Den smukke trend kan give kant og skabe et mere dramatisk look. Sådan gør du…

Sådan laver du en eyeliner

Det kan se utrolig avanceret ud når man kigger på nogle af de smukke billeder med den perfekte eyeliner, men faktisk er det slet ikke så svært at lære at lave en simpelt eyeliner. Når du kan det basale, kan du begynde at eksperimentere med mere avancerede teknikker som ”katteøjne”.

Sådan gør du

Lav en tynd streg langs vippekanten, fra den inderste øjenkrog ud til den yderste øjenkrop. Det er vigtigt at lineren kommer helt ned til vippekanten. Start med en tynd liner, vil du have den tykkere kan du altid bygge op og lave den lidt tykkere når du er fortrolig med din eyeliner. Har du lidt løsere hud, kan du med fordel holde hive lidt ud i huden for at give et mere jævnt underlag at lægge lineren på.

TIP! Er din eyeliner blevet skæv eller ujævn kan du bruge en vatpind. Kør vatpinden langs din liner og gør den mere lige.

Skal man vælge en flydende eller fast eyeliner?

Man kan vælge at bruge en eyeliner blyant eller en flydende pensel afhængig af hvad man er til og hvor markeret looket skal være. Du burde vælge en flydende eyeliner hvis du gerne vil have et knivskarpt look. Med en flydende eyeliner skal du være lidt mere sikker og præcis på hænderne, men til gengæld vil du få et super stærkt, skarpt og mere pigmenteret look.

Rimmel Wonder Ink Ultimate Liner. 74,95 kr.

En vandfast flydende fast sort eyeliner, der giver den maksimale intensitet. Den fine filtspids gør den nem og præcis at arbejde med.

L’Oréal Paris Infaillible eyeliner, 02 Blue. 85 kr.

Grip 24H Matte Liquid har den smukkeste blå farve med matte pigmenter. Denne flydende eyeliner er vandfast og har en tynd børste, der gør det nemt at lægge en præcis og intens liner.

Den bløde udgave

Ingen eyeliner er forkert – det handler om, hvad der passer bedst til dig, og hvilket udtryk, du ønsker! Du kan også prøve dig frem med en øjenskygge som eyeliner, hvis du ønsker det bløde, sofistikerede look. Det kræver kun en lille fast pensel, som gør det nemmere at styre, hvor du vil lægge øjenskyggen som liner. Gør eventuelt penslen våd inden du dypper den i øjenskygge for mere farveintensitet.

3 tips til din eyeliner:

  • Du kan sikre en bedre holdbarhed af din eyeliner ved at lægge en øjenskygge ovenpå, så du forsegler den bedre.
  • Sæt din arm på et fast underlag inden du starter, så din hånd får en stabil støtte og ikke ryster.
  • Jo mindre plads, du har på dit øjenlåg, des tyndere skal du prøve at lægge din streg, så øjenlåget ikke bliver domineret af ren eyeliner.

Kohl eller en flydende liner?

En kohl giver et blødere look og er for de fleste en smule nemmere end den flydende eyeliner. For at sikre dig, at din liner forbliver, hvor den er, er det en god idé at gå efter en vandfast udgave. Denne fra Clarins fås i seks smukke nuancer.

Clarins Waterproof Eyeliner Pencil, 05 Forest. 180 kr.

En vandfast eyeliner, der bliver hvor den skal i mindst 8 timer. Den lette og højt pigmenteret gel formel, er let at påføre, og smitter ikke af. Den er beriget med plejende planteekstrakter, der giver eyelineren en blød spids, og føles nærmest som en flydende eyeliner når du tager den på, uden at være det.

Et grafisk look

En god flydende eyeliner eller et mere grafisk, kraftigt look er for alvor tilbage, og vi elsker det! Ønsker du det grafiske look er denne eyeliner meget præcis grundet den smarte filtspids, som sikrer en ensartet streg og et smukt look.

Kat von D Tattoo Liner, Trooper Black. 185 kr.

Tattoo eyelineren er højt pigmentere, ultrasort og bliver siddende hele dagen uden at udtvære. Den unikke børstespids er udviklet med inspiration fra de præcise tatoveringsnåle og giver en præcision, som gør det nemt at påføre en præcis eyeliner.

Uundværligt værktøj

Selv den mest rolige hånd kan smutte, og derfor er disse minivatpinde geniale at have ved hånden. Spidsen er tynd og fin, så du hurtigt kan rette op på små svipsere og korrigere stregen til perfektion.

Mykitco – My Mini On Point buds, 50 stk. ca. 39 kr.

50x ultraspidse makeup-korrigerende bomuldsvatpinde for en perfekt præcision!

>> Der findes utrolig mange dygtige makeupartister, der deler gode how-to videoer på Youtube og sociale medier. Søg på makeup tutorial og find din favorit <<

Share.

About Author

Comments are closed.