Hårfjerning med IPL til uønsket hårvækst

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Drømmer du om hårfri armhuler, ben eller bikinilinje, kan denne behandling anbefales. IPL behandling er til dig der vil bekæmpe uønsket hårvækst.

Derfor skal du vælge IPL behandling mod uønsket hårvækst

For år tilbage startede GO Beautys skønhedsredaktør Camilla Bauer et forløb med IPL laser for at få hårfri armhuler. Det blev dog ikke til meget mere end et par behandlinger, men nu er tiden og prioriteten til at starte et nyt forløb.

”Jeg valgte Parkens Hud- og laserklinik hos Adeas da de virkede specialiserede inden for området, efter at have fulgt klinikken på de sociale medier i længere tid. Faktisk er deres tilknyttede læge, Christina Skovbølling Haak, en af de eneste i Danmark der har skrevet en ph.d.-afhandling om netop laser-dermatologi. Teknologien er i top og man føler sig i ekstra gode hænder.” 

Louise Solhøj Madsen er Parkens hud- og laserklinik dermatologiske og kosmetiske sygeplejerske som jeg blev konsulteret og behandlet af. Louise har arbejdet i branchen i mere end 16 år og man føler sig hørt og tryg fra man træder ind af døren. Under hele forløbet blev jeg vejledt, og hun fortalte hvad hun gjorde og hvad jeg skulle forberede mig på under hele behandlingen.

Læge Christina Skovbølling Haak og sygeplejerske Louise Solhøj Madsen fra Parkens Hud- og laserklinik.

Kan alle få en behandling med IPL?

Man kan have mange drømme om hårfri armhuler og ben, men hvis ikke huden og hårene tillader det, så kan det sætte en stopper for drømmene. Heldigvis er IPL-behandlingerne blevet meget mere effektive med tiden, og drømmen om fjernelse af uønsket hårvækst er kommet nærmere og kan i dag bruges på alle hudtyper. Du vil starte ud med en konsultation, hvor sygeplejersken kigger på din hud og dine hår for at bedømme om behandlingen er det rigtige valg for dig. Behandleren kigger efterfølgende på, hvor mørke hårene er og om de overhovedet er mørke nok. Hårene skal som minimum være mørkere end huden. Derudover kigges der også på, hvor kraftige hårene er.

Hvor på kroppen kan man få IPL behandling?

Man kan faktisk få behandling mod uønsket hårvækst på hele kroppen hvis hårene er til det. Som regel udføres behandlingen på ben, armhuler, overlæbe, hage og bikinilinje. Mange mænd får IPL behandling på ryggen.

Hvor lang tid tager behandlingen?

Selve behandlingen med IPL under armene tager ikke meget mere end 5-10 minutter. Første gang man bliver konsulteret skal man sætte lidt mere tid af, men ellers er det hurtigt og effektivt. Man skal afsætte 30-60 minutter pr. behandling afhængig af området.

Her ses resultatet af hårfjerning af 6 IPL behandlinger.

Hvor mange behandlinger skal man have?

Hårene gennemgår tre faser; vækstfase, hvilefase og afstødningsfase. IPL behandlingen medfører varig hårreduktion af de mørke hår, der er i vækstfasen. Vores hår er ikke alle i vækstfase samtidigt. Derfor er det nødvendigt med gentagne behandlinger, for at ramme alle hårene og hårsækkene når de er i vækstfasen. Man skal typisk igennem et forløb på 6-8 behandlinger med 6-8 ugers intervaller.
Forløbet afhænger af hårvæksten og hvor på kroppen man ønsker behandlingen. Det kan være nødvendig med vedligeholdelse af behandlinger i årene efter forløbet.

Gør behandlingen ondt?

Behandlingen gjorde mindre ondt end jeg huskede, så det var en positiv oplevelse. Det mærkes som en varm prikkende fornemmelse på huden når IPL-apparatet skyder. Nogle steder kan man mærke det lidt mere end andre. For mit vedkommende var det slet ikke slemt, jeg mærkede det næsten ikke og det var hurtigt overstået.

Hvad koster behandlingen?

Normalt koster en behandling med IPL i armhulerne 500 kr. pr. behandling.

TILBUD: I hele maj måned får du 50% rabat på permanent hårfjerning med IPL hos Parkens Hud- og laserklinik.

HUSK!

Hårfjerning med IPL foretages typisk ikke i sommermånederne, da man ikke arbejder på soleksponeret hud. Camilla gik i gang med forløbet i foråret da der er tale om armhulerne, som ikke eksponeres så meget for solen. Book en konsultation allerede nu og planlæg dit forløb i samarbejde med sygeplejersken. du vil ikke fortryde det!

>>Book en konsultation hos Adeas allerede i dag<<

 

Du kan få flere skønhedstips på gobeauty.dk og i GO Beauty magasinet. Du kan købe det nye nummer af GO Beauty i udvalgte COOP, 7-Eleven, kiosker og supermarkeder i hele landet eller lige her >>
Du kan også følge GO Beauty på:
FACEBOOK @gobeautydk INSTAGRAM @gobeautydk YOUTUBE GO Beauty
Share.

About Author

Comments are closed.