Krystaller som skønhedsgadgets

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Krystaller er for mange det rene hokus pokus. Men man skal ikke lade sig skræmme af de smukke sten, der efterhånden bliver en større og større del af skønhedsbranchen, og som efterhånden er blevet en fast del af mange kvinders skønhedsrutiner. Men hvad er det, der gør krystallerne så specielle, og virker de?

Hokus pokus krystaller i fokus

Hvad er en krystal egentlig, spørger du nok? Jo altså, en krystal er en kemisk sammensætning, der skabes i naturen af forskellige mineraler, der i mange tilfælde er kommet til efter flere tusinde år. Alle krystaller starter som en væske og afhængig af tid, temperatur og selve væsken, vil væsken udvikle sig til at se forskellig ud.
Krystaller findes i mange tusinde varianter og farver, og det siges, at vi helt naturligt drages mod de krystaller, der kan tilføre os den energi, vi har brug for. Det siges ligeledes, at når man drikker vand med krystaller, vil vandet ikke smage godt, hvis du ikke lige står og mangler netop deres energi.

Hvordan du vælger at anvende dine krystaller, er helt op til dig, for der er ingen faste regler. Har du ikke lige overskud til at rense dine krystaller i månelyset (ja, det er der nogen, der gør!), så er der flere forskellige, lettere og mindre spirituelle måder at gøre det på. Det er langt fra alle, der tror på, at krystaller kan have en healende effekt på mennesker. Hvis vi tager Einsteins Relativitetsteori, så ved vi, at alt, der har en masse, også indeholder energi – hvilket selvfølgelig også gælder krystaller.
Det er netop denne energi, de alternative behandlere overfører til kroppen, og som vil virke healende på både det følelsesmæssige og det fysiske plan. Er du ikke åben for krystallernes energi, så bare rolig, for krystallerne bruges ikke kun på det spirituelle plan, men også som et redskab med en fysisk effekt på hud og ansigtsmuskulatur.

Udover at være vanvittig smuk, så er denne No Mess, No Stress krystalansigtsmaske fra Calmlish også enormt afslappende og effektiv. Nyd energien fra de flere hundrede rosakvartskrystaller, slip tankemylderet og læg den oven på din klassiske maske, så du øger absorberingen af produktet i huden. 1.650 kr.

Krystaller som skønhedsgadgets

Gua sha og ansigtsruller er stadig nyt for mange, men flere er begyndt at tage de gamle skønhedsritualer til sig, og de virker. Krystaller og skønhedsgadgets har en helt speciel energi, og det er netop den energi, der arbejder så magisk på huden. Foruden den massage, du udfører på huden, som øger blodcirkulationen, afspænder muskulaturen, opstrammer og giver huden en fantastisk glød og glans, så gemmer der sig også en helt logisk og dokumenteret virkning.

Dette sæt fra Crystallab er det perfekte sæt til dig, der gerne vil forkæle dig selv og din hud. Luksusansigtsrullen har tre hoveder, så du kan skifte til præcis den rulle, der passer bedst til de forskellige områder i ansigtet. Den glatte rulle giver en blød massage, det noprede hoved er perfekt til en dybere og mere stimulerende massage, og den runde er perfekt rundt om øjnene. 398 kr.

Anne Kirstine Riemann, kvinden bag krystaluniverset Crystallab.

GO Beauty har talt med Anne Kirstine Riemann, kvinden bag krystaluniverset Crystallab. Hun har selv mærket, hvordan krystallerne har gjort en forskel i hendes liv og har været både en støtte og et fristed for nogle gode stunder i lidt svære tider.

Hvad er det helt fysisk, der sker i kroppen, når krystaller rammer huden/kroppen?
”Det, der sker, når vi arbejder med krystallerne, er, at vandet i vores krop bliver påvirket af krystallernes svingningsfrekvens. Alle sten og mineraler har en fast, målbar svingningsfrekvens, der går ind og aktiverer vores væskefyldte celler helt ned på den enkelte celles niveau. Hver krystal har sin svingning, som giver en forskellig energipåvirkning. Jo tættere krystallen er på huden og vores krop, jo stærkere påvirkning. I forhold til huden, så går energisvingningen ind og forbedrer blodgennemstrømningen i huden. Nogle svingninger kan også stimulere kollagenudviklingen i underhuden. Derudover påvirker selve den fysiske massage, med f.eks. en ansigtsrulle, selvfølgelig også huden positivt i forhold til drainage (dræning) og aktivering af ansigtets muskler, blodgennemstrømning osv. Ganske som hvis vi havde masseret lige så dybt med vores fingre.”

Hvorfor er det netop jadesten og rosenkvarts, mange beauty-gadgets er lavet af?
”Produkterne af jadesten er historisk betingede. Kineserne var de første, der begyndte at anvende ansigtsruller og gua shas, og der var nefrit jade (Den flotte grønne jade) et tegn på rigdom. Så de rige damer ville gerne have deres skønhedsremedier i den fine rigdomssten. Derefter begyndte mere jævne kinesere at kopiere remedierne i den billigere jadeit, som også er grøn, og som typisk er den, jaderuller bliver lavet af i dag.
Rosenkvartsen begyndte at blive brugt, da de kinesiske remedier flyttede ud i verden. Da rosenkvarts er krystallen for den ultimative selvkærlighed og selvpleje, var den et helt naturligt valg. Rosenkvartsen har på mange måder samme kvaliteter som jadeiten. Den er billig, den er nem at finde og den er relativt nem at skære ud. Så derfor er rosenkvartsen i Vesten blevet den foretrukne sten til diverse skønhedsremedier.”

Den fine vandflaske fra Crystallab gør det muligt at skifte energien i din vandflaske. Med krystalvandflasken kan du have dine favoritkrystaller med dig overalt. Du får et krystalsæt med til flasken, men du kan også bruge de krystaller, du har derhjemme, i vandflasken til 498 kr.

Du kender måske…
Rosakvarts er nok den mest almindelige krystal, som mange af os kender – uanset om vi tror på krystaller eller ej. Den står for selvkærlighed, ro og harmoni, hvilket er noget, vi jo alle på forskellige tidspunkter i vores liv kan have brug for.

 
Du kan få flere skønhedstips på gobeauty.dk og i GO Beauty magasinet. Du kan købe det nye nummer af GO Beauty i udvalgte COOP, 7-Eleven, kiosker og supermarkeder i hele landet eller lige her >>

Du kan også følge GO Beauty på:
FACEBOOK @gobeautydk INSTAGRAM @gobeautydk YOUTUBE GO Beauty
Share.

About Author

Comments are closed.