Nyt

Mød Ida Corr

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Vi kender Ida Corr som den smukke glade kvinde med den powerfulde stemme bag kæmpe hits som; ‘Let me think about it’, ‘Sjus’ og ‘Down’. Ida er derudover både sangskriver, producer, tidligere dommer på X Factor og netop aktuel i programmet Toppen af poppen.

Power kvinder der inspirerer os

GO BEAUTY introducerer en række af forskellige power-kvinder, der optager og inspirerer os. Følg med her på gobeauty.dk når vi laver en Q&A med forskellige power-kvinder…

1: Hvordan startede du din karriere som sangerinde?

Min far er musiker, så helt fra barnsben (2 år) var jeg med til at jamme hjemme hos ham.

2: Kan du huske det moment hvor du besluttede dig
for at leve af at lave musik?

Det var ikke ét moment som så, men kærligheden til musikken var så stor, at det sådan set bare blev en del af mig. Så jeg ‘gik bare for den’ så at sige!

3: Hvad er dit råd til de mange unge piger,
der gerne vil leve af at synge og lave musik?

Man skal KUN gøre det hvis man virkelig elsker det. Det er en hård branche og en usikker leve vej, men hvis man elsker musikken, vil den altid være ved ens side og gi så meget glæde og kærlighed!

4: Grundet stress holdte du en pause fra musikken.
Hvordan mærkede du det på din krop?

Pludselig gad jeg ikke lave mit arbejde, og selv det at være ude og spille gav mig intet andet end pres. Glæden og passionen var erstattet af en konstant følelse af at være bagud. Ud over det, begyndte jeg fysisk at få gener som hjertebanken og sorte blind spots for øjnene.

5: Hvad bliver du inspireret og motiveret af?

Livet og menneskene i det. Hvis man tager sig tid til at lytte til andres livs historier, er det nærmest som om alle mennesker er deres egen lille Hollywood film.

6: Hvor meget fylder sundhed i dit liv?

For mig er mental sundhed klart det jeg prioritere højst. Jeg har aldrig været så helse agtig i forhold til motion og mad, men jeg tror på at nydelse altid vil være godt for kroppen og så alt med måde selvfølgelig.

7: Hvordan vil du beskrive din stil?

Min stil er ret forskellig alt efter hvad humør jeg er i. Jeg har aldrig været vildt modebevidst, men mere gået efter hvad der klædte mig og min krops figur.

8: Hvad er dit bedste skønhedstip?

Vand, søvn og smil!

9: Hvilke skønhedsprodukter kan du ikke leve uden?

Min Dermalogica fugt booster. Den er ren magi for min hud. Til mit hår bruger jeg Philip B som bare er vildt godt til mit hår. Derudover sørger Hudplejecentret i Greve for, at jeg altid har pæn hud og pæne negle.
ida-corr-favorit-produker
 
 
 
 
 
 
 
Skin hydrating booster fra Dermalogica. 30 ml. 615 kr. Forever Shine Shampoo fra Philip B. 220 ml. 495 kr. og Forever Shine Conditioner fra Philip B. 178 ml. 689 kr.
LÆS OGSÅ Q&A med:
Marie Louise von Sperling – hun er plastikkirurg, blogger og forfatter
Julie Zangenberg – tv-vært og skuespiller
Bianca Brangstrup – direktør hos kostilskudsfirmaet Vitaviva
Mette Marie Lei Lange – prisvindende hverdagsblogger
Laura Bonne – kvinden bag Amazing Space
Karen Pallisgaard – yogalære, foredragsholder og forfatter
Karen Marie Groth – kvinden bag Beautyhero.dk og eksklusiv distributør

Share.

About Author

Efterlad et svar