Nyt

Q & A: Mød Sarah Wulff Østergaard

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Mød Sarah Wulff Østergaard, der er kvinden bag det smukke danske high-end taske og accessories brand Leowulff. Leowulff blev skabt i 2011, og med sine lækre designs og de bedste materialer, er det danske brand ikke til at komme udenom i alle modemagasinerne!

Power kvinder, der inspirerer os…

GO BEAUTY introducerer en række af forskellige power-kvinder, der optager og inspirerer os. Følg med her på gobeauty.dk når vi laver en Q&A med forskellige power-kvinder…

1: Hvem er Sarah Wulff Østergaard?

Jeg er en 30 årige kvinde, der prøver at få det meste ud af livet. Jeg har en fantastisk mand, dejlig hund, skøn familie og venner. Derudover ejer jeg taskefirmaet Leowulff, som fylder 5 år d. 11. november.

2: Hvordan fik du ideen til at starte Leowulff?

Da jeg selv er vild med tasker og accessories kom det ret naturligt. Jeg var også blevet lidt træt at bruge en mindre formue på tasker og tænkte, om ikke det var muligt at tilbyde lækre og ’stylish’ tasker i høj kvalitet til fornuftige priser.

3: Hvad betyder Leowulff?

Leowulff er en sammentætning af mit stjernetegn ’LEO’ og Wulff er mit efternavn. Navnet kom til mig som det allerførste og da jeg er stor tilhænger af at følge mit første instinkt – tænkte jeg ’why not’?! Jeg synes det lyder lækkert og jeg er glad for at jeg ikke har brugt mit fulde navn. Det ville have været for privat, til trods for navnet er en refleksion af min personlighed.
leowulff-tasker
1. Serpent Petrol Silver Bag. 3.640 kr. 2. North Black Gunmetal Bag. 2.550 kr.

4: Hvorfor var det lige tasker og accessories du valgte at arbejde med?

Som nævnt elsker jeg tasker og accessories. Jeg føler at accessories er klart det mest vigtige ved ens outfit. Tasker, smykker og sko er det, der samler og komplementere det outfit man har valgt. Jeg sætter også pris på tasker, som kan gå fra casual til work til evening og omvendt, hvilket jeg forsøger at tænke på når jeg laver mine designs.

5: Hvad er dit bedste råd, til dem, der sidder med en drøm om at blive selvstændig?

At være selvstændig er hårdt – rigtig hårdt. Mit bedste råd er at når du tager den beslutning skal du ikke bare være 100% men 1.000% sikker. Du skal også være klar på at dit liv vil ændre sig, men at uanset hvor hårdt det bliver og hvor mange udfordringer, der kommer skal du nok klare dem så længe du tror på dit koncept og mest af alt, dig selv! Når det er sagt – er der ikke noget federe, end at se dit produkt blive en succes, både små som store.

6: Hvad bliver du inspireret og motiveret af?

Jeg bliver inspireret af mange ting, såsom min gamle VOGUE magasiner, de forskellige mænd og kvinder jeg ser på gaden i udlandet. Jeg rejser enormt meget, og det sætter gang i mit kreative hjerte. Jeg bliver motiveret af min mand og ideen om at min baby ‘Leowulff’ skal blive en succes.

7: Hvordan vil du beskrive din stil?

Jeg føler at min stil er en blanding af at være elegant og feminine. Men jeg elsker også at blande det med det lidt maskuline look, såsom nogle lækre loafers, stramme jeans, en skjorte der er åben og en super fed blazer. Hertil skal der en masse smykker, læbestift og en lækker taske, selvfølgelig.

8: Hvor meget fylder sundhed i dit liv?

Sundhed er ret vigtigt. Ikke at jeg er fanatisk, men jeg har det bare bedre når jeg træner og spiser forholdsvist sundt. Jeg ELSKER mad og derfor skal jeg nogen gange lige tænke over det – for ellers kunne jeg spise hele dagen lang. Jeg har fornyeligt fundet ud af at jeg er laktoseintolarent, og jeg kan ikke tåle løg. Det har vendt min verden på hovedet på flere måder. Det betyder jeg skal omvende min spisevaner både ude og hjemme, men jeg kan dog mærke en kæmpe forskel fra før til nu. I forhold til træning, så forsøger jeg at træne 3 gange om ugen. Havde jeg tiden til det, ville jeg elske at kunne træne hver eneste morgen – jeg får det bare bedre både fysisk og psykisk, når jeg har været aktiv.

9: Hvad er dit bedste skønhedstip?

Pas på din hud! Jeg går meget op i det fordi jeg har en meget tynd og sensitiv hud, og det gør at jeg skal passe rigtig godt på den. Jeg spiser også vitaminer for at booste min krop indefra, da jeg ikke altid lige ved hvordan mine dage ser ud.
dermalogica-super-sensitive-shield-eye-care
Jeg bruger Dermalogicas Super Sensitive Shield spf 30. 50 ml. 395 kr. om vinteren under min fugtighedscreme.  Dermalogica Total Eye Care spf 15. 15 ml. 375 kr. Dermalogica Intensive Moisture Balance. 100 ml. 545 kr.  

10: Hvilke skønhedsprodukter kan du ikke leve uden?

Jeg køber mere eller mindre kun produkter fra Dermologica og Tromborg. Jeg har ikke noget imod at gå uden makeup, men jeg synes at det er let og skønt at tage en smule puder, mascara og blush på i daglig dagen. Hov! Og noget jeg på ingen måde kan leve uden er dry shampoo.
tromborg-batiste-hair-refresh
Jeg kan ikke leve uden Tromborg Mineral Foundation, Vanilla. 360 kr. Tromborg Eyeliner, Nude Truly Natural. 140 kr. er god når man skal undgå lidt røde øjne. Jeg bruger aldrig sort eyeliner. Jeg bruger lidt forskellige dry shampoo. Batiste Dry Shampoo Original. 200 ml. 69,95 kr. er god til prisen.
LINKS:
Hjemmeside: leowulff.com
Facebook: @LEOWULFF
LÆS OGSÅ Q&A med:
Marie Louise von Sperling – hun er plastikkirurg, blogger og forfatter
Julie Zangenberg – tv-vært og skuespiller
Bianca Brangstrup – direktør hos kostilskudsfirmaet Vitaviva
Mette Marie Lei Lange – prisvindende hverdagsblogger
Laura Bonne – kvinden bag Amazing Space
Karen Pallisgaard – yogalære, foredragsholder og forfatter
Karen Marie Groth – kvinden bag Beautyhero.dk og eksklusiv distributør
Ida Corr – den smukke glade kvinde med den powerfulde stemme
Mette Skjærbæk – kvinden bag hudplejeserien Karmameju
Cecilie Gry Philipsen – Senior Brand Advisor indenfor fashion og livsstil
Sidsel Marie Bøg – En af Danmarks dygtigste hår- og makeupartister

Share.

About Author

Efterlad et svar