Q & A: Mød Trine Rønsbøl

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Trine Rønsbøl grundlagde hudplejeserien Rønsbøl Skincare og arbejder i dag som den danske landechef for online mode-, bolig- og skønhedsuniverset Ellos. Kom helt tæt på Trine og bliv klogere på hendes spændende karriere og få nogle af hendes bedste skønhedstips.

Power-kvinder, der inspirerer os…

GO BEAUTY introducerer en række af forskellige power-kvinder, der optager og inspirerer os. Følg med her på gobeauty.dk når vi laver en Q&A med forskellige power-kvinder.

1: Hvem er Trine Rønsbøl?

Jeg er gift med Torben på 17. år, er tæt knyttet til mine forældre og mine søstre, beriget med mange venner og derudover fuldtid arbejdsafhængig. Alt sammen noget, der gør, at jeg elsker mit liv og min hverdag. Ingen børn, drømmejobbet og en mand med egen virksomhed, har gjort arbejde til en stor del af mit liv. Et arbejdsliv, som jeg deler mellem København, Århus og Sverige. ’Always on’ er en livsstil, som passer perfekt til mig. Mit arbejde og min fritid smelter sammen, og det giver mig balance og tilfredsstillelse i mit liv. Mit job har altid været en vigtig del af min identitet, fordi jeg ønsker, det skal være sådan. Jeg involverer mig 100 procent i mit arbejde, og det er altid med mig. Samværet med min mand er centralt i mit liv. Vi tilbringer meget tid sammen, og når vi ikke er sammen, taler vi i telefon sammen utallige gange på en dag.

2: Hvad er historien bag hudplejeserien Rønsbøl Skincare?

Den er helt enkel – præcis som hudplejeserien. Udviklingen og tilblivelsen af Rønsbøl Skin Care var resultatet af det perfekte samarbejde mellem et århusiansk medicinalfirma og jeg. Jeg drev Rønsbøl Skin Care i ti år under filosofien: Keep it simple. Enkel hudpleje udviklet og produceret i Danmark uden brug af parabener og farvestoffer.

3: Hvordan endte du med at skifte karriere fra
kosmetikbranchen til Ellos.dk?

Jeg stoppede med at arbejde med Rønsbøl Skin Care i 2010, og min partner og jeg solgte firmaet i 2013. Når jeg betragter mit arbejdsliv, har jeg aldrig oplevet min karriere som en del af en branche, men som et karrierespor, der har udviklet sig mod målet: Salg via kommunikation. Så for mig har skiftet været naturligt, da jeg er gået i den retning, jeg fandt mest interessant. Jeg har fokuseret på arbejdsopgaver, som har tiltrukket mig, og jeg har ikke haft tanke på et branchebestemt job.

4: Hvordan ser en typisk dag ud som landechef for Ellos?

Jeg står altid tidligt op. Når jeg arbejder i Århus er det for at have tid til at spise morgenmad med min mand, og i København er det for at have tid til en løbetur inden arbejde. Jeg bruger rigtig meget tid ved computeren. Vores butik er jo online, så når jeg tjekker, om vi har de rigtige varer i vores butik, kommunikerer med vores kunder eller udvikler og skaber kampagner, så foregår det via computeren. Det betyder også, at det ikke er afgørende for mit job, hvor jeg arbejder. Den frihed er helt fantastisk og relativ ny for mig. Jeg har ikke oplevet den samme frihed i noget andet job. Mine arbejdsopgaver er koncentreret om at skabe vækst via kommunikation (markedsføring), der genererer salg. Jeg arbejder sammen med et team af dedikerede kolleger og tætte samarbejdspartnere. Det er skønt og dynamisk at arbejde i vores showroom i København, men jeg elsker også den ro, jeg har på kontoret i Århus, hvor jeg primært beskæftiger mig med strategisk arbejde.
ellos-showroom-kbh
Ellos showroom  i København.

5: Hvad bliver du inspireret og motiveret af?

Mennesker inspirerer mig. Jeg møder mange forskellige mennesker og forholder mig til mange mennesker i mit arbejde. Det giver mig udsyn og drivkraft. Privat er jeg relativ selektiv med hvilke mennesker, jeg omgiver mig med. Det er både mennesker, jeg har en arbejdsmæssig relation til og mennesker, der laver noget helt andet. Jeg synes ikke, jeg stiller krav til samværet med andre mennesker. Jeg finder motivation i de opgaver, jeg arbejder med. Det er vigtigt for mig at have dage, hvor jeg arbejder alene. Det giver mig tid til refleksion, og det skaber motivation til at gøre det, der skal til.

6: Hvor meget fylder sundhed i dit liv?

Præcis den rette mængde synes jeg. Jeg spiser sukker og drikker alkohol, men jeg er opmærksom på at spise sundt og varieret, og jeg sørger for at dyrke motion flere gange om ugen. Jeg vil hellere løbe en ekstra tur end at lægge en række restriktioner for, hvad jeg spiser og drikker. Motion er et frirum for mig. Jeg løber. Det passer mit temperament, og jeg kan tage det med mig og dyrke motion hvor som helst. Jeg bilder mig ind, at jeg bliver i dårligt humør, hvis jeg ikke løber regelmæssigt. Det er jo noget pjat, men ikke desto mindre en del af min motivation på de dage, hvor benene er ekstra tunge. Jeg har det bedre med mig selv, når jeg lever sundt, og jeg præsterer derfor bedre. Både privat og arbejdsmæssigt.

7: Hvis/når du bliver forkælet med en skønhedsbehandling,
har du så en favorit behandling?

Det er ret skørt. Jeg har udviklet en hudplejeserie, som jeg arbejdede med i 10 år. Jeg har været medejer af et spahus, og det på trods, så har jeg har kun fået én ansigtsbehandling tre gange i mit liv, og jeg fik min første kropsmassage for to år siden. Kropsmassage er fantastisk. Jeg aner ikke hvilken form for massage, jeg får, men det er dejligt, og det virker mod de spændinger, det giver at arbejde meget ved en computer. Jeg forsøger at få kropsmassage en gang om måneden. For et par år siden blev jeg introduceret til micropigmentering. Det synes jeg, er ret genialt. Dianna Hvas har skabt øjenbryn på mig, som jeg aldrig har haft og aldrig vil kunne få naturligt. Dét vil jeg ikke være foruden, og det er min absolutte favoritbehandling.

8: Hvad er dit bedste skønhedstip?

At holde huden fugtet. Det tror jeg 8 ud af 10 svarer, men med årene har jeg virkelig for alvor opdaget, hvor vigtigt det er. Da jeg startede Rønsbøl Skin Care vidste jeg naturligvis, hvor vigtigt det er, at huden får fugt. Men nu kan jeg virkelig selv mærke forskellen. Der er også gået 13 år, og med årene er fugt blevet min bedste ven. Jeg bruger ansigtsolie i stedet for dagcreme. Jeg har i mange år holdt mig fra olie i ansigtet, fordi jeg troede, det gjorde huden fedtet. Det gør det også, men når det trænger ind, holdes min hud fugtet hele dagen. Det er den perfekte base for at lægge en makeup, som ikke fremhæver rynker.
makiash-primer-concealer-ysl-mascara
Makiash Primer Fresh & Matt. 189 kr. Makiash Trio Concealer. 199 kr. YSL Mascara Volume Effect Faux Cils Baby Doll. 260 kr.

9: Hvilke skønhedsprodukter kan du ikke leve uden?

Jeg har en meget enkelt skønhedsrutine, og ingen af produkterne har jeg lyst til at undvære. Lige nu er jeg stor fan af Makiash Primer, som afkøler huden og efterlader den fløjlsblød og mat. Jeg bruger den efter min ansigtsolie og som base, og den sikrer mig en langt bedre holdbarhed på min makeup. I alle de år, jeg har brugt mascara, har YSL været min favorit. Jeg har prøvet andre, men ingen har leveret det samme gode resultat. En god concealer er et must. Jeg har den altid i tasken, og jeg øver mig stadig på at blive bedre til lægge den korrekt. Min favorit er Makiash Trio Concealer, fordi den har tre farvenuancer, der gør det nemt at justere farven, som passer til min hud. Jeg renser dagligt min hud og skifter mellem Shiseido vaske sæbe, Karmameju ansigtssvamp og Jogobé ansigtsmaske.
shiseido-karmameju-svamp-jorgobe-mask
Shiseido Ibuki Gentle Cleansing Foam. 125 ml. 279 kr. Karmameju Konjac svamp. 89 kr. JorgObé Refreshing Scrub Mask. 100 ml. 198 kr.

LINKS:
Hjemmeside: ellos.dk
LÆS OGSÅ Q&A med:
Marie Louise von Sperling – hun er plastikkirurg, blogger og forfatter
Julie Zangenberg – tv-vært og skuespiller
Bianca Brangstrup – direktør hos kostilskudsfirmaet Vitaviva
Mette Marie Lei Lange – prisvindende hverdagsblogger
Laura Bonne – kvinden bag Amazing Space
Karen Pallisgaard – yogalære, foredragsholder og forfatter
Karen Marie Groth – kvinden bag Beautyhero.dk og eksklusiv distributør
Ida Corr – den smukke glade kvinde med den powerfulde stemme
Mette Skjærbæk – kvinden bag hudplejeserien Karmameju
Cecilie Gry Philipsen – Senior Brand Advisor indenfor fashion og livsstil
Sidsel Marie Bøg – En af Danmarks dygtigste hår- og makeupartister
Sarah Wulff Østergaard – Dansk designer af tasker og accessories
Sine Christiane Gerstenberg – Nordic PR Lead/L’Oréal og ansvarlig/Maybelline, essie, NYX og Garnier
Gun-Britt Zeller – en af Danmarks bedste frisører
Anne-Dorte Mathiesen – stifter og formand for Danish Beauty Award
Sara Jin Smidt – kvinden bag hjemmesiden og bogen Healthy Skinny Bitch
Marianne Tromborg – kvinden bag hudpleje- og makeupserien Tromborg
Gitte Salling – kvinden bag fitnesskonceptet Energii

Share.

About Author

Efterlad et svar