Nyt

Q&A: Mød Mascha Vang

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Mascha Vang er mor, forfatter, foredragsholder samt har en af Danmarks mest læste blogs. Vi har talt med den smukke karrierekvinde om livet som selvstændig, skønhed og meget mere.

Power-kvinder, der inspirerer os…

GO BEAUTY introducerer en række af forskellige power-kvinder, der optager og inspirerer os. Følg med her på gobeauty.dk når vi laver en Q&A med forskellige power-kvinder.

1: Hvem er Mascha Vang?

– Hun er først og fremmest mor og en jysk pige, der er opvokset langt, langt ude på landet i en kærlig kernefamilie. Hun har altid været en meget stor dagdrømmer, som indeni har en flamme, der brænder for at gøre drømmene til virkelighed. Besidder en forbandet selvstændighed og retfærdighedssans, og vægter selvironi og empati højt hos mennesker. Hun tror meget på karma og energier, og selvom hun virker meget udadvendt, kryber hun nogen gange langt ned under dynen og krøller sig sammen i usikkerhed. Men kun kort, for hvis der er noget hendes mor altid har kaldt hende, så er det en korkprop, og sådan en har fuld fart på når den kommer op til overfladen igen.

2: Hvad kan man læse om på din blog maschavang.dk?

– På min blog kan man følge mit liv som det udspiller sig og fortælles fra hvor jeg står, set gennem mine øjne. Det kan være alt fra børneopdragelse, rejser, holdninger til samfundet, mode, træning eller fortællinger fra den 3. verden gennem rejser. Det er livet som selvstændig enlig mor, der er elendig i et køkken og med forkærlighed for alt for dyre sko.

3: Hvad er dit råd til alle de piger, der drømmer om at leve af at blogge?

– Det bliver til manges held noget lettere at leve af at blogge nu, end da jeg startede som blogger. At leve af at blogge er dog et vidt begreb og afhænger jo naturligt af dine personlige udgifter. Men branchen er i vanvittig udvikling og mulighederne er store. Jeg tror det er vigtigt at man skiller sig lidt ud, at ens personlighed skinner igennem, selvom det måske er opskrifter eller mode man skriver om. Der må gerne være noget unikt man byder på.

4: Hvad bliver du inspireret og motiveret af?

– Hverdagen. Alt det der sker lige foran mig i livet. Stærke og ambitiøse kvinder jeg kan forholde mig til og relatere til og nogen der taler mit sprog, de inspirerer mig. Det gør mænd bestemt også, men som mor kan jeg bare godt lide at overvære hvordan andre mødre gør, og får det hele til at hænge sammen. Andre iværksættere har stor interesse og respekt fra mig, jeg synes den side er meget inspirerende.

5: Hvorfor valgte du at udvikle din egen selvbruner serie?

– Det gjorde jeg fordi det var en drøm jeg har haft i mange år, og fordi jeg selv bruger meget selvbruner og følte der manglede noget på markedet. Hvis der var én ting jeg skulle lave, så var det det, det var der egentlig ikke nogen tvivl om, og produkterne skulle leve op til mine egne forventninger og standarder, der i den sammenhæng er tårnhøje. Tror det stammer tilbage fra mine kosmetologdage hvorfra jeg ved, hvor skadelig solens stråler er mod huden.

mascha-vang-selvbruner-produkter
Mascha Vang selvbruner serie til ansigt og krop er fugtgivende i 48 timer, indeholder ikke alkohol, parfume eller parabener.

6: Har du planer om at udvikle flere skønhedsprodukter i fremtiden?

– Ja der er flere produkter på vej. Det er jo ikke noget jeg sådan lige vupti gør. Dem, der er på vej, har jeg udviklet på og postet økonomi i, gennem i hvert fald tre år nu. Det er en lang, spændende og omkostningsfuld proces, men det skal jo også være gode produkter, ikke bare noget jeg smider mit navn på. Så ja, der kommer flere spændende produkter som jeg ikke selv kan undvære.

7: Når du skal forkæle dig selv lidt ekstra hvad gør du så?

– Så varmer jeg en frysepizza med pepperoni og sætter en serie på og sumper i sofaen hele dagen – gerne 12 timer i træk. Nogle gange kan det hele gå for meget op i hvad jeg spiser, hvor meget jeg træner, tider til vipper, behandlinger og den slags, for jeg holder mig jo ved lige hele tiden og plejer mig selv. Det er ikke sådan jeg lader stå til og så engang i mellem lige gør noget. Jeg gør noget hele tiden, så det ‘ikke at gøre noget’ er næsten den største forkælelse.

8: Hvad er dit bedste skønhedstip?

– Vær glad. Skønhed kommer så meget indefra og det er tydeligt at se på en person om man er glad, og glad for sig selv. Hvis du er glad for dig selv, plejer du både det ydre og det indre. Flyt dig fra ting, der gør dig i dårligt humør, syng højt i bilen og få maven til at snurre af grin og glæde, det gir dig glød og skønhed. Hav respekt for dig selv og din krop.

9: Hvilke skønhedsprodukter kan du ikke leve uden?

– Jeg kan naturligvis ikke leve uden mine egne selvbrunerprodukter. Jeg bruger selv Spray’en på kroppen og Instant Mousse i ansigtet, og har altid servietterne med i tasken eller håndbagagen. Et andet produkt, der er en absolut favorit er min Swiss Clinic Skin Roller, der holder min hud pæn og ensartet. Den gør virkelig en stor synlig forskel.

mascha-vang-favorit-produkter
1. Selvbruner Spray. 125 ml. 129 kr. 2. Selvbruner Mousse. 150 ml. 129 kr. KØB HER >> 3. Swiss Clinic Skin Roller. 360 kr. KØB HER >>

LINKS:
Hjemmeside: Mascha Vang
LÆS OGSÅ Q&A med:
Marie Louise von Sperling – hun er plastikkirurg, blogger og forfatter
Julie Zangenberg – tv-vært og skuespiller
Bianca Brangstrup – direktør hos kostilskudsfirmaet Vitaviva
Mette Marie Lei Lange – prisvindende hverdagsblogger
Laura Bonne – kvinden bag Amazing Space
Karen Pallisgaard – yogalære, foredragsholder og forfatter
Karen Marie Groth – kvinden bag Beautyhero.dk og eksklusiv distributør
Ida Corr – den smukke glade kvinde med den powerfulde stemme
Mette Skjærbæk – kvinden bag hudplejeserien Karmameju
Cecilie Gry Philipsen – Senior Brand Advisor indenfor fashion og livsstil
Sidsel Marie Bøg – En af Danmarks dygtigste hår- og makeupartister
Sarah Wulff Østergaard – Dansk designer af tasker og accessories
Sine Christiane Gerstenberg – Nordic PR Lead/L’Oréal og ansvarlig/Maybelline, essie, NYX og Garnier
Gun-Britt Zeller – en af Danmarks bedste frisører
Anne-Dorte Mathiesen – stifter og formand for Danish Beauty Award
Sara Jin Smidt – kvinden bag hjemmesiden og bogen Healthy Skinny Bitch
Marianne Tromborg – kvinden bag hudpleje- og makeupserien Tromborg
Gitte Salling – kvinden bag fitnesskonceptet Energii
Trine Rønsbøl – landechef for online mode-, bolig- og skønhedsuniverset Ellos
Lillie Østergaard – kosmetolog, indehaver af skønhedsklinikken Dollface og forfatter
Lotte Arndal – personlig træner, forfatter og kvinden bag Arndal Spa og Fitness
Julia Lahme – forfatter, blogger og kvinden bag kommunikationsvirksomheden Lahme
Isabel Christensen – kvinden bag Københavns første blow dry salon Blow
Silke Grane – kvinden bag skønhedsuniverset Beautybysilke
Trice Christiansen – kvinden bag de naturlige hudplejeprodukter ‘RAAW in a jar’
Sanne Sehested Nielsen – grundlægger og kreativ direktør hos Gestuz

Share.

About Author

Efterlad et svar