Rul dig skøn med Dermaroller

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Drømmer du om en smuk og ensartet hud med færre rynker og masser af udstråling, så lad Dermarolleren køre en tur på dit glatte ansigt. Et lille mirakel af en rullende nålepude, der både reducerer ar og pigmentpletter og har en opløftende effekt – på alle måder! GO’Beautys udsendte har prøvet en behandling. Og har ikke fortrudt.

GO Beauty tester Dermaroller behandling:

Hvad kan 192 fine mikronåle gøre for en trist teint, en grov hudstruktur og store porer? En hel del, skulle det vise sig efter en times behagelig behandling med Dermarolleren. Og selv om jeg et øjeblik så mig selv som en slags voodoo-dukke, da jeg lå på briksen, var der intet ubehag ved behandlingen. Kun effekten skulle vise sig at være næsten magisk.

En kickstart til hudfornyelsen

Moden hud mister elasticitet, tæthed og fasthed. Derfor får vi rynker. Mens eksterne faktorer som sol, røg, stress og hormonale ændringer er andre af skønhedens fjender, der påvirker processen. Mange døjer også med acne, appelsinhud, pigmentpletter, strækmærker og en grå og træt rygerhud. Men alt det siges Dermarolleren at kunne gøre noget ved. Og da behandlingen samtidig anbefales af platikkirurger og dermatologer over hele verden, var det bare at lægge sig på briksen og gi’ rullen en chance.

Og det er ikke et hvilket som helst værktøj, den lille Dermaroller med de mange små fine mikronåle, som snart skal prikke mikroskopiske huller i min huds øverste lag. Rullen udmærker sig ved at ”narre” hudcellerne, så de stimuleres til at producere nye hornceller. På den måde dannes der mere kollagen og elastin – og huden styrkes og løftes indefra. Når huden tror den er skadet, frigøres der nemlig et antal væksthormoner. Det betyder, at produktionen af kollagen i bindevævet sættes i højeste gear, så huden fornyes. Resultatet er en hud, der fremstår synligt yngre, fastere og med færre rynker og linier. Og med en mere ensartet og strålende glød.

dermaroller-foer-og-efter

Her ses før og efter af resultatet af en Dermaroller behandling. Der er lavet 3 behandlinger.

TESTPERSON:
Sådan foregik behandlingen…

Først blev jeg lagt på en behagelig briks godt pakket ind i bløde tæpper – og med dæmpet musik i øregangene. Huden blev afrenset og desinficeret og herefter bedøvet med en særlig salve. Det tog 30 minutter før bedøvelsescremen virkede, hvor jeg bare slappede af. Og nu var det så tid til at køre med Dermarolleren! Den fine lille rullende nålepude blev nu ført blidt og uden tryk henover ansigtet. Område for område. Jeg fornemmede en let prikken og varme i huden, og det strammede lidt, men var ellers ikke ubehageligt. Kun på overlæben og ved øjnene gjorde det kortvarigt lidt nas. Men det var blot i få sekunder. Hele behandlingen tog ca. 30 minutter. Bagefter blev ansigtet smurt ind i et beroligende kollagenserum efterfulgt af en speciel kølende maske. Det føltes godt på den varme hud. Til allersidst fik huden en fugtgivende oxygenbehandling.

En synligt yngre, glattere og fastere hud på få uger

Nu var det tid til at kigge mig selv i spejlet. Og det var faktisk et okay syn! Jeg lignede blot én, der havde ligget lidt for længe i solen uden solcreme, lidt blussende og en anelse hævet omkring øjnene. Men alt det blev camoufleret under et lag mineralpudder. Så jeg kunne straks bevæge mig ud på gaden – uden at skabe trafikkaos. Ubehaget var minimalt og forsvandt i løbet af de efterfølgende 6-8 timer.

Næste dag var jeg stadig en anelse solbrændt at se på, men det fortog sig i løbet af dagen. Til gengæld var huden ekstrem tør 4-5 dage efter behandlingen, så jeg sov med fugtmaske på om natten. Huden føltes næsten som fint sandpapir, men ellers var der intet at se. Jeg brugte bare en ekstra god fugtighedscreme under min foundation. Allerede 5 dage efter behandlingen var min hud mærkbart glattere og finere i strukturen med mindre porer. Ret overraskende, da jeg regnede med at der gik længere tid, før jeg så en effekt.

Huden reparerer sig selv – og skaber selv resultatet

Sammenlignet med traditionelle laserbehandlinger, som i visse tilfælde kan give skade på huden med forbrændinger og dannelse af arvæv, er behandlingen med Dermaroller langt mere skånsom. Og huden bliver ikke lysfølsom. Dermarolleren skal heller ikke sammenlignes med en normal ansigtsbehandling, da metoden skaber markante ændringer i hudoverfladen. Den hjælper ganske enkelt huden til at reparere sig selv, så huden selv skaber resultatet.

Effekten af behandlingen afhænger af, hvor store hudskaderne var, før behandlingens start. Men efter 4-6 uger vil der ofte være en god virkning – med hel eller delvis udglatning af det behandlede område. Hvor lang tid, virkningen holder, er individuelt. Det kommer an på mange forskellige faktorer som for eksempel hudens struktur og blodcirkulation, levevis generelt, rygevaner – og om man overholder instrukserne. Når det gælder behandling af ar, akne-ar og strækmærker er resultaterne dog varige.

Hvad kan Dermaroller gøre for dig og din hud?

Alt efter længden på nålene har Dermaroller følgende egenskaber:

 • Cellefornyelse
 • Reparation efter solskader
 • Forbedrer hudens udstråling/glød
 • Minimerer rynker og fine linier
 • Lysner/reducerer ar og akne-ar
 • Udjævner pigmentpletter/forskelle i huden
 • Forbedrer optagelsen af næring i huden/hudprodukter
 • Gør porer mindre synlige
 • Fjerner/minimerer strækmærker
 • Fjerner/minimerer appelsinhud
 • Opstrammer huden
 • Forøger blodgennemstrømningen

Hvad koster det?

En enkelt Dermaroller behandling på en klinik koster fra 2.500-3.500 kr. skal du have flere behandlinger kan du opnå nogle rabatter.

 
Du kan få flere skønhedstips på gobeauty.dk og i GO Beauty magasinet. Du kan købe det nye nummer af GO Beauty i udvalgte COOP, 7-Eleven, kiosker og supermarkeder i hele landet eller lige her >>

Du kan også følge GO Beauty på:
FACEBOOK @gobeautydk INSTAGRAM @gobeautydk YOUTUBE GO Beauty
Share.

About Author

1 kommentar

 1. hejsa Gobeauty.

  Tak for jeres fantastiske artikel om dermarolling. Har bare lige et spørgsmål. Hvilken klinik fik jeres testperson foretaget hendes behandling på?
  Mvh Nadia

Efterlad et svar