Sådan får dit hår mere liv og glans

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Udgroning, tørre spidser og et glansløs hår kan få en til at se kedelig og mat ud. Udgroningen og de tørre spidser er nok bedst at overlade til frisøren, men liv og glans kan du selv gøre noget ved.

Nyt liv til et kedeligt hår

Et glansløst hår kan du sagtens selv gøre noget ved derhjemme, og det behøver hverken være særlig tidskrævende eller dyrt. Der findes mange forskellige produkter til håret som virker både plejende, giver glans, genopliver farven og tilfører håret fugt og pleje.

Her får du vores bud på 5 skønne produkter, der kan være med til at sikre dig en god hårdag hver dag.

Kevin Murphy Sugared Angel. 200 ml. 216 kr.

Sugared Angel er en farveopfriskende behandling der vedligeholder dine eksisterende nuancer, neutraliserer uønskede toner, forlænger farvens holdbarhed og giver nyt liv til håret. Dog er den mest effektiv i blond og lysnet hår. Produktet er rig på nærende og plejende ekstrakter og olier, som hjælper med at give fugt og reparere skadet hår. Den perfekte behandling til håret imellem dine frisørbesøg.

Moroccanoil Color Depositing Mask – Champagne. 30 ml. 59 kr.

Depositing Mask giver et langt mere glansfuldt og velplejet hår. Hårmasken giver en smuk midlertidig farve, der vaskes ud efter nogle hårvaske. En perfekt behandling, der både opfrisker og forlænger din hårfarve, så du får mere liv og en smuk gylden tone til det lyse hår. Fås i forskellige farvenuancer.

Maria Nila Colour Refresh. 300 ml. 235 kr.

Colour Refresh er en serie af plejende kure med farvepigmenter, der hurtigt opfrisker håret eller hvis du vil prøve en ny tone. Lad kuren virke i 3-10 minutter og skyl grundigt. Det anbefales at du bruger handsker under påførelse. Hårkuren fås i forskellige farvepigmenter.

David Mallet Spray Fresh. 150 ml. 295 kr.

En fantastisk mist som du både kan bruge til håret og ansigtet. Misten er spækket med fugtgivende ingredienser b.la. agurk og hyaluronsyre, der både fugter og genopliver håret og huden. Ved at tilføre håret masser af fugt, minimerer du risikoen for at håret knækker.

Björn Axén Heat styling protective spray. 150 ml. 195 kr.

Protective spray beskytter håret op til 220 grader. Et varmebeskyttende produkt er et must til dig, som bruger stylingtools som f.eks. glattejern og krøllejern, hvis du gerne vil bibeholde et sundt, levende hår med masser af glans. Indeholder solsikkefrøolie, der giver naturlig UV-beskyttelse og Vitamin B5, som plejer håret samt giver en smuk glans.

Share.

About Author

Comments are closed.