Sådan får du bløde kysseklare læber

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Tørre læber, der sprækker er aldrig godt. Men bløde kysseklare læber er derimod fantastisk. Sådan får du bløde og lækre læber.

En god base er nøglen til kysseklare læber

Mange kvinder forlader ikke hjemmet uden en læbepomade eller en lipgloss i tasken. Det er dog ikke altid nok i jagten på bløde kysseklare læber. En god base er, som med alt andet makeup og hudpleje, det vigtigste for at få bløde sunde læber. Sol, saltvand og skiftende årstider kan give en irriteret tør hud og ende med en hud, der sprækker på læberne. Man kan bedre kamuflere tørre og ru læber med en læbepomade eller lipgloss, men kan man godt lide at bruge læbestift, så slipper man ikke lige så heldigt fra det.

Sådan opnår du en god læbepleje

Det kræver ikke så meget at lave en god og effektiv læbepeeling, og faktisk har man de fleste ingredienser hjemme i køkkenet. Det lette valg er selvfølgelig at købe en læbepeeling hos et af sine favorit brands, men har man mod på at gøre det selv så får du opskriften her…

2 gode bud på hjemmelavet læbepeeling:

  1. Til at opnå den exfolierende effekt kan du bruge sukker, fint salt eller kaffegrums blandet op med f.eks. honning, oliven eller avocadoolie. Honning virker antiinflammatorisk og olien giver både fugt og næring til læberne. Mix ingredienserne og masser læberne med fingrene.
  2. Brug en blød tandbørste og masser blidt på læberne. Det er en god rutine efter tandbørstningen om aftenen. Afslut med at påføre en god læbepomade eller læbebalm, som kan få lov at trænge ind og arbejde i løbet af natten.

TIP! Når du exfolierer dine læber med jævne mellemrum, sikrer du også at din læbestift ligger pænere og holder længere.

4 produkter, der støtter op om den bedste læbepleje!

Afhængig af hvad dit behov er, så får du her 4 skønne anbefalinger til gode produkter, der hjælper dig med at opnå den bedste læbepleje og kysseklare læber.

Ecooking Lip Scrub. 30 ml. 99,95 kr.

Er du ikke til at lave din egen læbescrub, findes der flere gode på markedet. En af dem vi kan fremhæve er Lip Scrub, som er 100% naturlig og baseret på økologisk rørsukker, E-vitamin, shea butter og abrikoskerneolie. Scrub’en giver bløde læber, heler, plejer og blødgør læberne.

Ilia Lip Wrap Overnight Treatment. 10 ml. 219 kr.

Skift din læbepomade eller balm ud med en maske til læberne om aftenen. Huden arbejder bedst om natten og under din skønhedssøvn, har huden rig mulighed for at blive genopbygget. Lip Wrap er en fugtgivende maske til læberne, der med sine beroligende ingredienser fugter og plejer læberne. Masken er spækket med antioxidanter og hyaluronsyre samt indeholder derudover enzymer fra papaya, som nænsomt exfolierer læberne.

Elizabeth Arden Eight Hour Cream Lip. 99 kr.

En lækker læbepomade er et must! Når der er tale om produkter, som man bruger til dagligt, er det rigtig godt at produktet også indeholder SPF, der beskytter læberne. Cream Lip Protectant Stick SPF 15 indeholder vitamin E, som beskytter og plejer den sarte hud på læberne. Læbepomaden smelter på læberne, føles fantastisk og efterlader læberne blødere, glattere og mere fugtede.

Smuk Skincare Cooling Lip Balm. 15 ml. 149 kr.

En god lip balm er ofte lidt federe og kan give en følelse af, at man får lidt mere pleje til læberne. Cooling Lip Balm både beskytter, plejer og reparere tørre sprukne læber. Balmen indeholder et lille strejf af pebermynte, som giver en forfriske og kølende følelse. Indeholder kakaobønner, honning og sheabutter, som giver en rigtig fin glans uden at den virker klistret.

>> Nu er du klar til at kysse dem du holder af! <<

Share.

About Author

Comments are closed.