Sådan får du sommergløden tilbage

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Kan du ikke komme til solen må solen komme til dig. Der er hjælp at hente i jagten på en smuk tan og glød. Sådan gør du…

Snyd dig til en smuk sommerglød

Dagene er blevet kortere og mørkere, den fine sommerglød er for længst forsvundet og mange af os hungrer allerede efter den fine sommertan. Der er heldigvis hjælp at hente hvad end du skal have bare arme i en smuk kjole eller bare trænger til lidt ekstra glød og glans i ansigtet.

Når man arbejder med selvbruner produkter er en god base altafgørende for resultatet og holdbarheden. Sørg for at peele og fugte huden inden du påfører din selvbruner, på den måde vil du få et meget mere jævnt og naturligt resultat der også holder længere.

Selvbruner produkter kommer i mange forskellige skikkelser, det du skal gøre op med dig selv er, hvorvidt du er til spray, mousse, lotion eller måske dråber du kan komme i din ansigtscreme. Derudover kan man få produkter der giver et øjeblikkeligt resultat eller produkter hvor farven bygges op over nogle timer.

Et godt tip…

Har du ikke prøvet kræfter med et selvbruner produkt før, kan det anbefales at starte stille og roligt op med selvbruner dråber. Små doser af produktet giver en nem dosering i både din ansigtscreme eller kropslotion. Prøv dig frem og byg farven op stille og rolig over flere gange.

Hvordan virker selvbruner?

Når et selvbruner produkt rammer huden sker der en kemisk reaktion i det øverste hud lag, som gør, at man danner en solbrun farve. Selvbruner produkter indeholder et sukkerstof der hedder DHA og det er netop dette stof der, når det kommer i forbindelse med hudens øverste lag reagerer med aminosyrerne som derefter giver farve.

Ecooking selvbruner dråber. 30 ml. 239,95 kr.

Disse dråber er farveløse og har ikke den velkendte selvbruner duft som mange af os forbinder med selvbruner. Bland 2-3 dråber i din dag – eller natcreme og byg gerne farven op over nogle dage.

 

Derma selvbruner mousse ‘Instant’. 150 ml. 104,95 kr.

Denne mousse  giver en naturlig og smuk glød til ansigt og krop. Moussen viser sit resultat i løbet af 2-6 timer. Indeholder guidefarve så det er nemt at se hvor man har påført.

Vita Liberata Gradual Tanning Lotion. 200 ml. 175 kr.

Denne lotion tilfører huden fugt og pleje. Den perfekte bodylotion med selvbruner effekt der opbygger en smuk glød over flere dage.

HUSK at vaske dine hænder grundigt efter du har påført selvbruner på krop og i ansigtet. Vasker du hænderne grundigt med det samme undgår du eventuelle misfarvninger i håndfladerne.
Share.

About Author

Comments are closed.