Sådan vælger du den perfekte mascara

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

En god mascara er for mange kvinder et must have, men hvad er det egentlig man skal tage højde for i jagten efter den perfekte mascara?

Din guide til valg af den perfekte mascara

Smukke lange bambi vipper med den perfekte fylde UDEN vipperne klumper sammen, kan i mange tilfælde være en kamp at opnå. Inden man sætter jagten ind efter den perfekte mascara, så er det vigtigt at man får sat ord på hvad det er for nogle vipper man som udgangspunkt har, og hvad det er man gerne vil opnå. Vil man gerne opnå længde, fylde, vipper der buer mere eller måske et mere dramatisk look?

Har du korte vipper?

Har du korte vipper og ønsker at skabe vipper med mere længde, skal du enten vælge en mascara som er smal så du kan arbejde helt indefra hårets rod og ud til spidserne. Med den teknik vil du bygge dine vipper længere lag for lag. Ellers skal du gå efter en mascara med fibre, som ved hjælp af fibrene, kan skabe mere længde på dine vipper.

Vil du gerne have mere længde, så prøv denne mascara. False Lash X-Fiber er en 2-step mascara med en sort primer og en topcoat, der forlænger, mere volumen og en større bue. Den smalle og fine mikrobørste gør det nemt at fange selv de korte og fine hår. Start med at påføre primeren fra roden af vipperne til spidserne i zigzaggende bevægelser. Slut af med at forsegle produktet med den sorte topcoat.

L’Oréal Paris False Lash X-Fiber mascara. 149 kr.

Tip til dig med korte vipper:

Der findes flere gode vippeserum produkter på markedet. Det kan anbefales at anskaffe dig en vippeserum så du kan skabe det bedste udgangspunkt. Prøv vippeserummen fra Sanzi Beauty, der giver fyldigere og stærkere øjenvipper med aktive ingredienser og en special-udviklet formel.

Sanzi Beauty Eyelash Growth Serum. 5 ml. 490 kr.

Har du fine vipper?

Har du fine vipper, så kan det anbefales at du bruger en vippeprimer der beskytter og plejer vipperne. Når dine vipper er fine og mere porøse, så har de foruden beskyttelse fra primeren også brug for en god mascara der skaber fylde og længde for at skabe et mere voluminøst look.

Har du fine vipper så prøv Lash Sensational Boosting Serum, der får vipperne til at se stærkere og sundere ud. Vipperne bliver blødere, beskyttet og mere skinnende.

Maybelline Lash Sensational Boosting Serum. 135 kr.

Mangler dine vipper en mere buet form?

Har du meget lige vipper og ønsker en mere buet form, er det et must at du anskaffer sig en vippebukker. Husk at bruge vippebukkeren FØR du påfører din mascara. Hvis du bruger den efter du har påført din mascara, kan du risikere at vipperne knækker.

Når man har lige vipper og skal vælge en god mascara, er børsten meget vigtig. Du kan med fordel vælge en mascara, som har en buet børste, for at skabe mere bue på vipperne.

Vil du gerne have mere buede vipper med længde, så prøv Beyond Volume & Curl mascaraen der giver sexede, uimodståelige og buede vipper. Den kurvede silikonebørste fanger og løfter alle vipperne, så man får et fantastisk slutresultat.

Lavinde Beyond Volume & Curl. 199.95 kr.

Tip til dig med lige vipper:

Giver din vippebukker og mascara dig ikke det ønskede resultat, så henvend dig til en kosmetolog eller klinik og snak med hende om at få lavet et semi-permanent vippebuk.

KLIK HER OG SE HVILKE KLINIKKER DER TILBYDER VIPPEBUK/LASH LIFT >>

TIP! Oplever du ofte at dine vipper klumper sammen, så prøv at lade dine vipper tørre imellem hver lag du påfører.

Rigtig god fornøjelse!

Share.

About Author

Efterlad et svar