Skab looket fra forsiden med Julie Zangenberg

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Julie Zangenbergs enkle og meget klædelige makeup er skabt af makeupartist Sidsel Marie Bøg. Hun er fast key-makeupartist på utallige shows under Copenhagen Fashionweek, laver modeserier til danske og internationale magasiner og er en del af temaet bag GOSH COPENHAGEN.

Til Julie har Sidsel valgt et look, som de fleste ret let selv kan lave. Hun har lagt vægt på øjnene, men også på at få den friske, sunde hud, som er grundlaget for al makeup.

LÆS OGSÅ: Interviewet med Julie Zangenberg og alle hendes beauty-favoritter

Sådan gør du:

”Prep huden med Overnight Primer Oil Essence, det er en super olie, der tilfører huden fugt og pleje, og prepper makeuppen til at holde hele dagen.
Brug derefter Foundation Plus, det er både en concealer og en foundation, den er super nærende, både med seaweed, alger og hyaluron syre. Brug dine fingre eller en foundation brush til at påføre, start med at arbejde fra hagen og opefter, husk at foundation ikke skal i hele ansigtet, men kun der, hvor man har brug for lidt ekstra, f.eks. på røde pletter, små vener, urenheder, pigmentfejl osv. Det smukkeste resultat opnås altid med less is more. Jeg har brugt Prime and refresh Eye Roll-on under øjende til at lysne med og give et frisk look, den er super plejende og virker opfriskende. Dejligt, når der ligefrem er plejende ingredienser i makeuppen.

julie-zangenberg-skab-looket-produkter-1
1. GOSH Overnight Primer Oil Essence. 159,95 kr. 2. GOSH Foundation Plus+. 149,95 kr.
3. GOSH Eye Roll-On. 119,95 kr. 

Jeg har formet og defineret ansigtet med Contour’n Strobe Kit, og derefter brugt highlighteren til at fremhæve kindben, næse ryg, under brynet, amour buen, øjenkrogen, øjenæblet, så øjet popper lidt mere på en helt naturlig måde. Brynet har jeg defineret med Brow Kit, og er derefter gået for et busket bryn look, som er den helt store trend lige nu. Til det har jeg brugt Brow Sculpting fiber-gel med seaweed og alger.

julie-zangenberg-skab-looket-produkter-2
4. GOSH Contour N Strobe Kit. 189,95 kr. 5. GOSH Eye Brow Kit. 109,95 kr. 

Læber er blødt defineret med Velvet Touch Mat Lipstick i farven Cinnamon, den lægger sig smukt og flot og indeholder plejende ingredienser som hyaluronsyre og bivovks. Ovenpå har jeg duppet en lille smule klar Lip Oil på med fingrene.
Et lille trick som jeg har brugt, er at bruge en nude eyeliner inde på den våde kant, det åbner øjet og du ser med det samme mere frisk ud, her har jeg brugt Nude Eyeliner i farve 005. Derefter har jeg brugt den fantastiske Fibre Sculpting Mascara i sort og bygget op i flere lag for en falsh lash effekt, som også er med alger og seaweed, så den plejer også vipperne. Det sidste lille trick som jeg har brugt, er Lip Oil i Clear og duppet oven på øjenlåget og på kindben for et lille ekstra touch af friskhed.”

julie-zangenberg-skab-looket-produkter-3
6. GOSH Brow Sculpting Fibre Gel. 99,95 kr. 7. GOSH Velvet Touch Lipstick Matt ’003’. 99,95 kr.
8. GOSH Lip Oil ’ Clear’. 99,95 kr. 9. GOSH Nude Eyeliner ’005’. 59,95 kr. 10. GOSH Lash Sculpting
Fibre Mascara. 149,95 kr.

Sculpting, strobing, shine

De 3 s’er, du bør kende nu: du kan forme ansigtet ved at lægge sculpting-farve under kindben, brynben, langs næsen eller på kæbebenet. Strobing er lidt det modsatte, nemlig at fremhæve dele af ansigtet på en usynlig måde, ved at lægge strobing-produkt på f.eks næseryggen, kindbenet, i amorbuen eller i øjenkrogen. Og endelig kan du tilføje shine der, hvor det godt må ses, nemlig på læberne, allerøverst på kindbenene eller på øjenlåget.


sidsel-marie-boeg-makeupartistHår og makeupartist Sidsel Marie Bøg
Kvinden bag GO Beautys smukke forside look med Julie Zangenberg er kreeret af GOSH COPENHAGENs Global Makeup Artist Sidsel Marie Bøg – en af vores dygtigste makeupartister herhjemme. Sidsel er hende, man ringer til, når der skal laves god hud, stærke øjne og flotte nordiske looks. Hun har en stærk sans for proportioner, skygger, farver og kan lave det så naturligt, at det naturlige bliver glamourøst.


 

Du kan få flere skønhedstips på gobeauty.dk og i GO Beauty magasinet. Du kan købe det nye nummer af GO Beauty i udvalgte COOP, 7-Eleven, kiosker og supermarkeder i hele landet eller lige her >>
Du kan også følge GO Beauty på:
FACEBOOK
 @gobeautydk INSTAGRAM @gobeautydk YOUTUBE GO Beauty
Share.

About Author

Efterlad et svar