Skab looket fra forsiden med Anne Louise Hassing

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Anne Louise Hassing er fra naturens hånd en utroligt smuk kvinde med en fin hud, og det kræver ikke meget makeup at gøre hende klar til dagens fotoshoot. Derfor er dagens tema ”naturlig”. Det må ikke være for dækkende, for vi vil meget gerne kunne se hendes naturlige hud og glød. Håret er også holdt naturligt med store krøller og bevægelse.

Naturlig efterårslook

Anne Louise Hassings fine look er kreeret af hårstylist og frisør Sofie Olofsson, frisør og makeupartist Maria Wahlin. Til looket er der brugt makeupprodukter fra Green People og hårprodukter fra Björn Axén.

 
Om looket siger makeupartist Maria Wahlin:

Der er efterår i luften, og det udtryk vil vi naturligvis gerne afspejle i Anne Louises look. Anne Louise er en naturlig kvinde, der ikke bruger makeup til hverdag, så dagens look skal være naturligt og blot fremhæve hendes naturligt smukke træk. Fokus har derfor været på naturlig hud, markerede øjne og kysseklare læber.
 

1. Green People Anti-Aging Facial Oil er et luksuriøst blend af økologiske olier, der virker i dybden. 30 ml. 239 kr. 2. Green People Hydrating Firming Serum er en økologiske ansigts- og halsserum, der både fugter og opstrammer. 50 ml. 209 kr. 3. Green People Age Defy+ Tinted DD Moisturiser giver naturlig teint, intens fugttilførsel, strammer op og giver huden glød samt beskytter mod solens stråler med SPF 15. Fås i farverne light eller medium. 30 ml. 395 kr.

HUDEN

På huden lægger jeg altid en god base af fugt inden makeup. Jeg har brugt en kombination af Hydrating Firming Serum samt 3-4 dråber Anti Ageing Facial Oil alt efter, hvor tør huden er. Serummet gør, at olien trænger bedre ind og giver huden intens fugt og næring samt fungerer som en primer. Anne Louise har en smuk hud, som ikke kræver meget dækning. Derfor har jeg brugt Tinted DD moisturiser fra Green People, som giver en naturlig frisk hud. Noget af det vigtigste er, at huden får lov til at se levende ud, og derfor passer jeg altid på med ikke at bruge for meget pudder, da det kan få huden til at se mat og kedelig ud.
 

4. Green People Pressed Mineral Powder er en 100% naturlig presset mineral pudder, der nemt blender ind i hudens egen hudtone. Huden får et naturligt mat og silkeblødt finish. 269 kr. 5. Green People Pure Blush i farven ’Rose’ indeholder fint malede mineralpigmenter, der giver kinderne et frisk pust og en sund glød. 259 kr. 6. Green People Night Forest Eco Eye Duo er 100% naturlig og økologisk og har de smukkeste beige, brune nuancer lavet af fintpressede naturlige pigmenter. 229 kr.

ØJNE

På øjnene har jeg lagt farven ‘Mink Brown’ fra Green Peoples Eye duo øjenskygge palette ved navn Night Forest. Farven er en grå/brun farve, som fremhæver Anne Louises blå øjne. Jeg bruger altid den samme farve under øjet som ovenpå øjet for at ramme det ind og gøre det mere intenst. Derefter har jeg lagt en sort eyeliner, og her brugte jeg definition eyeliner fra Green People helt nede ved vippekanten. Det får vipperne til at fremstå tykkere.
De dragende øjne blev fuldendt ved, at jeg brugte Volumising Mascara i farven sort – også fra Green People. For at skabe lidt mere fylde afsluttede jeg med at påføre nogle enkle vipper fra Depend ‘Annica’ Eyelashes.
 

7. Green People High Definition Eye Liner i farven ’Carbon Black’ er en økologisk eyelinerblyant, der naturligt definerer øjnene. 199 kr. 8. Green People Volumising Mascara er baseret på naturlige mineral pigmenter og giver både længere og fyldigere vipper. Fås i brun og sort. 175 kr. 9. Green People Velvet Matte Lipstick i farven ’Berry Nude’ indeholder naturlige pigmenter fra jordmineraler og har en rigtig god holdbarhed. 179 kr.

LÆBER

Husk altid at fugte læberne inden du påfører din læbestift for at undgå, at den lægger sig i klumpede lag. Har du meget tørre læber, hvilket man hurtigt får i løbet af efteråret og vinteren, så kan det anbefales, at du bruger en lipgloss frem for en læbestift. Først har jeg lagt en god læbepomade/lipprimer ”Enrich and Enhance” for at gøre læberne klar. Derefter har jeg brugt ”Damask Rose” for at skabe naturlige men markerede læber.

KINDER

For at give nogle friske kinder brugte jeg den blush fra Green People, der hedder ”rose”. Jeg brugte den på ”æblekinderne”.

Om hårlooket siger hårstylist Sofia Olufsson:

Vi ønskede at skabe et bølget look, der gav en afslappet og naturlig følelse med naturlig volumen.
For at få en fugtig base startede jeg med Björn Axén Heat Styling Protection og Björn Axén Argan Oil Smooth Milk for at beskytte håret mod varmen inden jeg arbejdede på overfladen/strukturen.
 

1. Bjørn Axen Extreme Heat Styling Protection beskytter håret op til 220 grader. Optimal beskyttelse, glans og pleje når du anvender styling redskaber. 150 ml. 195 kr. 2. Bjørn Axen Argan Oil Smooth Milk en udglattende og varmebeskyttende styling lotion som reducerer kruset hår og efterlader håret glat, blødt og glansfuldt. 150 ml. 150 kr.

For at skabe naturlig volumen kæmmede jeg Björn Axén Volume Mousse i håret, og til at fordele produktet jævnt over håret brugte jeg Björn Axén Wet Hair Brush Detangling & Blowout. Derefter føntørrede jeg med børsten Blowout Brush Volume & Curls.
 

3. Bjørn Axen Volume Mousse giver medium volumen og hold. Moussen har varme- og UV beskyttelse. Bruges i håndklædetørt eller tørt hår. 200 ml. 120 kr. 4. Bjørn Axen Wet Hair Brush er en udredning og fønbørste i en. Perfekt i både vådt og tørt hår. Det fleksible børstehoved og lufthullerne giver den optimale tørringsproces. 200 kr.

 
At bruge lidt ekstra tid på at tørre produkterne med en god børste giver prikken over i’et. Det øger også frisurens holdbarhed, da du kan vågne op med den samme frisure i håret flere dage i træk.
Da håret blev tørt, brugte jeg Touch Curler 32 mm krøllejern. Jeg valgte at lave krøllerne i forskellige retninger og lade nogle totter være lige for at give mere uregelmæssige og naturlige bølger.

Et vigtigt tip:

Lad altid krøllerne køle af, før du kæmmer dit hår for at få den bedste holdbarhed.
Vi startede med at kæmme bølgerne ud og skabe glatte bølger for derefter at opbygge et mere råt look med tekstur ved at adskille bølgerne og sprøjte Björn Axén Dry Texture & Volume Spray i håret. Det er det bedste produkt til at skabe tekstur i håret.
Så sprayede jeg Björn Axén Just Right Hairspray og redte det med Björn Axén Smooth og Shine Brush.

5. Bjørn Axen Texture & Volume Dry Spray er en tør- og finish spray der skaber volumen og tekstur i håret. Det perfekte quick fix produkt der skaber frisure på kun 10 sek. 200 ml. 130 kr. 6. Bjørn Axen Just Right Hairspray giver perfekt hold og lang holdbarhed. Hårsprayen beskytter mod fugt så håret ikke kruser og den vægtløse spray gør, at håret ikke føles stift. 250 ml. 120 kr. 7. Bjørn Axen Smooth and Shine Brush er en blid professionel børste produceret af certificeret træ FSC. Børsten stimulerer hovedbunden, reder håret igennem og giver glans. 355 kr.

TIP:
Ved at spraye hårsprayen direkte på børsten og derefter nedlægge alle de små hår, fordeles sprayen uden at give for stift hold i håret og giver et blankt og holdbart finish.

 


Anne Louise Hassings fine hårlook er kreeret af hårstylist Sofie Olofsson, der er uddannet frisør. Sofie har til looket brugt stylingprodukter fra Björn Axén.
Sofie Olofsson arbejder som frisør for Björn Axén og har været aktiv i frisørbranchen i 14 år. Sofie har altid haft en passion for alt, der er relateret til farve og form. Sofie har tidligere også arbejdet som farvetekniker i flere år, hvor Sofie udviklede og inspirerede andre frisører.  

 
 
Læs hele interviewet med Anne Louise Hassing og få flere tips og tricks til looket i det nye nummer af GO Beauty. Køb det lige her eller i udvalgte COOP butikker, 7-Eleven, MENY, supermarkeder og kiosker i hele landet.

 
Tilrettelæggelse:
GO Beauty

Foto: Jonas Jensen
Hårstylist: Sofie Olofsson fra Björn Axén
Makeupartist:
Maria Wahlin

Makeup: Green People
Hår: Björn Axén
Stylist: 
Anette Hvidt

 
Du kan få flere skønhedstips på gobeauty.dk og i GO Beauty magasinet. Du kan købe det nye nummer af GO Beauty i udvalgte COOP, 7-Eleven, kiosker og supermarkeder i hele landet eller lige her >>

Du kan også følge GO Beauty på:
FACEBOOK @gobeautydk INSTAGRAM @gobeautydk YOUTUBE GO Beauty
Share.

About Author

Comments are closed.