Skab looket fra forsiden med Mascha Vang

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Sommerens look skal være naturligt med en smuk hud og masser af glød og glans som giver et sundt look. Her kan du følge makeupartist Ulla Jacobsens tanker bag det at skabe det perfekte men naturlige sommer look. Få tips og tricks til hvordan du skaber din helt egen sommerglød.

Lækker sommerglød, markerede øjne og smukt hår med fylde og krøl

Til at skabe sommerudgaven af GO Beauty har hår og makeupartist Ulla Jacobsen fokuseret på at fremhæve Mascha Vangs naturlige smukke træk med makeup fra bareMinerals. Maschas smukke lange hår indbyder til naturkrøl og strandlook, der er skabt med produkter fra Oribe. Strand og sommer er lige præcis det, der kendetegner dette nummer.

Kom med backstage ‘live’ når forsiden bliver skudt og se hvordan den er blevet til.

Naturlig hud med glød

Naturlig hud uden at se for ”dækket” ud er ikke altid helt nemt at ramme, men med BAREPRO Coverage Concealer og Liquid Foundation, er den perfekte kombination til en holdbar base med en fløjlsagtig finish, der føles behagelig på huden.
BareSkin Sheer Sun Bronzer er et must-have produkt, når det kommer til at skabe glød og lækker hud. Brug den alle de steder hvor solen rammer, og fremhæv en smuk solglødet hud, som ses her på Mascha.


1. bareminerals barePRO Performance Wear Liquid Foundation SPF 20 Cardamom 23. 385 kr. 2. bareminerals BarePRO 16-Hour Full Coverage Concealer. 295 kr. 3. bareminerals Invisible Glow Powder Highlighter. 365 kr. 

Markerede øjne

Ulla ville gerne fremhæve Maschas smukke øjne og hertil brugte hun bareMinerals Ready 14.0 øjenskygge palette, som indeholder 14 smukke farver, der spænder fra cremefarver til blomme- og burgundy nuancer og det er netop et miks af de forskellige farver på paletten, der tilsammen har givet det færdige resultat på forsidelooket. For at skabe markerede øjne, så kan man ikke undvære en god mascara, der giver volumen. BareMinerals nye Lashtopia mascara er nem at arbejde med og med kun et lag, får man både volumen, løft og afskilte vipper.


4. bareminerals Ready 14.0 eyeshadow palette Bare Sensuals. 489 kr. 5. bareminerals Lasting Line Long-Wearing Eyeliner. 249 kr. 6. bareminerals Gen Nude Butter-cream Lipgloss ’Sugar’. 249 kr. 7. bareminerals Gen Nude Powder Blush ’Peachy Keen’. 275 kr.

Friske kinder og læber

Til at markere kindbenene er brugt den silkebløde Glow highlighter, der giver huden en perfekt lysende glød. Produktet er udviklet til, at efterligne hvordan sollyset reflekterer på huden, hvilket giver en helt fantastisk effekt på billeder såvel som i virkeligheden. Kom rigeligt med shine på kindbenet, langs næseryggen og på kanten af amorbuen på læberne. Afslutningsvis er brugt ”Peacky keen” blush som rouge på kinderne. På læberne er der brugt Buttercream Lipgloss, der giver en let dækning med en balsam-lignende finish, der ikke klæber.

Smukt hår med fylde og krøller

Mascha Vang har fra naturens side et langt smukt glat hår. Hun er selv vild med krøller og glam, så der var ingen tvivl om, at det var det look vi skulle skabe. Til at skabe det naturlige beachwaves look, så er der foruden et krøllejern, brugt produkter fra Oribe til at skabe fylde, tekstur og krøller der holder.

Til at skabe fylde og hold til bunden brugte Ulla Oribe Dry Texturizing Spray, som er et af deres absolutte bedst sælgende produkter, når det kommer til at skabe fylde og tekstur. Vil man som vi gerne ville have – nemlig mere volumen – så kan Oribe Swept Up bruges, det er en hårpudder som man sprayer ved hårrødderne.

Brug et stort krøllejern og del håret op i sektioner. Tag en tot af gangen og spray med Volumista fra Oribe og sno rundt om krøllejernet. Fortsæt i hele håret. Lad hver tot sidde i krøllet og køle af og red håret i gennem med en bredtakket kam. Spray med Textur Spray fra Oribe mens håret løftes ud.


1. Oribe Volumiste, Mist for Volume giver øjeblikkeligt mere volume og højde på håret med den vægtløse plumping mist. 295 kr. 2. Oribe Dry Texturizing Spray giver håret en glamorous volume og struktur og er et godt alternativ til en tørshampoo. 315 kr. 3. Oribe Swept Up Volume Powder Spray er en volumenpudder, som sprayes ved hårrødderne i tørt hår for at give den mest fantastiske volumen. 305 kr.

Lækkert strandlook

Vi kan slet ikke få nok af beachwaves looket, som man næsten kun kan skabe ved at være på stranden. MEN med Oribe Aprés Beach får man netop det ”I woke up like this” look, som vi alle sammen gerne vil opnår. Da Maschas hår var blevet krøllet, fik Ulla skabt netop det glamourøse krøllede beachlook med tekstur og et sundt og fyldigt finish. Viola!


4. Oribe Aprés Beach Wave and Shine Spray giver det perfekte strandlook uden at udtørre håret. Håret får et smukt sun-kissed shine finish. 295 kr. 5. Oribe Superfine Hair Sspray med medium hold giver fleksibilitet hår med let shine, der er til at børste igennem. 295 kr. 6. Red håret igennem med en bredtandet kam som er særligt egnet til udredning og styling af specielt krøllet og tykt hår.Bag GO Beautys smukke forside look med Mascha Vang er kreeret af hår- og makeupartist Ulla Jacobsen, som har brugt makeupprodukter fra bareMinerals og hårprodukter fra Oribe.

Ulla begyndte at arbejde som hår- og makeupartist i 1990’erne og er ekspert i det rene og klassiske look.
Ulla har i flere år arbejdet i Milano og Paris, før hun flyttede tilbage til Danmark for at fortsætte sin karriere. Både i Danmark og i udlandet har hun arbejdet med alle former for kunder – og har bl.a. lavet editorials for mode- og skønhedsmagasiner, kataloger, reklamer, kampagner, shows og musikvideoer.


 


Læs hele interviewet med Mascha Vang og få flere tips og tricks til looket i det nye nummer af GO Beauty. Køb det lige her eller i udvalgte 7-Eleven og kiosker i hele landet. 

Tilrettelæggelse: GO Beauty
Foto: Jonas Jensen
Hår og makeupartist: Ulla jacobsen
Styling: Otilia van Pold

 

Du kan få flere skønhedstips på gobeauty.dk og i GO Beauty magasinet. Du kan købe det nye nummer af GO Beauty i udvalgte COOP, 7-Eleven, kiosker og supermarkeder i hele landet eller lige her >>
Du kan også følge GO Beauty på:
FACEBOOK
 @gobeautydk INSTAGRAM @gobeautydk YOUTUBE GO Beauty
Share.

About Author

Efterlad et svar