Nyt

Smugkig i det nye GO Beauty #54

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

I dette sommernummer af GO Beauty, der udkommer i butikker og kan også købes på gobeauty.dk fra d. 14. juni, giver vi dig en masse tips og tricks til, hvordan du får det meste ud af denne årstid i skønhedens- og sundhedens tegn. At fremhæve det smukke har altid fungeret, når man taler om skønhed. Vi ser på skønhedsidealer og hvad trenden er lige nu. Står den på badeferie, storby eller måske camping? Så har vi pakket sommertasken for dig. Få et smugkig her…

Klik her for at se vores abonnementstilbud >>
Klik her for at købe GO Beauty >>

Sund sommer!

Vi har allerede haft en helt fantastisk start på sommeren, med en maj måned som vi kun turde drømme om. De mange lyse timer i døgnet, solen, sommer, fuglesang, naturen der er sprunget ud og havets brusen giver energi, mere overskud og glade dage.

Sommeren giver os mere lyst og motivation til at leve sundere og være bedre ved os selv, ikke mindst fordi det er i sommermånederne vi skal vise os frem i bikini på stranden. Både når det kommer til motion, hudpleje, hårpleje samt kosten. I vores sommerudgave får du tips til hvordan du stopper sukkermisbruget og dermed opnår en smukkere hud, og hvordan du opretholder en sommerslank og smuk krop og hud i balance. Få tips og tricks til, hvordan du hurtigt kan smide de ekstra kilo med en superkur.

Vi har også kigget på, hvilke skønhedsidealer, der hitter nu og hvor vi er på vej hen. Derudover guider vi dig igennem den perfekte sommer makeup og viser dig hvilke produkter du bare må have med i tasken på din sommerferie eller getaway.

Book dig skøn

Vi har samlet de bedste klinikker i Danmark på gobeauty.dk, hvor du kan søge på ledige tider, sammenligne priser og behandlinger og hurtigt få et overblik over, hvad de enkelte klinikker tilbyder. Det er ligesom hotels.com, her handler det bare om eksempelvis ansigtsbehandlinger, negle, vipper eller voks og meget andet. Du vil i magasinet også kunne finde henvisninger i bladet til de behandlinger, der kan bookes via gobeauty.dk. Og det gælder naturligvis i hele landet, for skønhed findes alle steder.

Nyd dit GO Beauty magasin og sug alt inspiration til dig.

Rigtig god sommer og god læselyst!

Share.

About Author

Efterlad et svar