Skab looket fra forsiden med Mette Lindberg

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Efterårets look er fyldt med lækre metallic farver i blå og mørke nuancer, glimmer, knald på læberne og en sund naturlig hud med fremhævede kindben. Få tips og tricks til hvordan du skaber dit eget dragende look.

Metallic glitter, wet look og naturlig hud

Kom med backstage når forsiden bliver skudt og se hvordan den er blevet til.

Skab et perfekt efterårslook

Til forsiden har hår- og makeup artist Sidsel Marie Bøg skabt det perfekt efterårs look. Vores skønne forsidemodel Mette Lindberg er kendt for glitter, glam og fletninger og her passer efterårets tendenser og metallic look perfekt. Ligesom moden skifter, så skifter makeuptendenserne år for år, her får du et glimt af, hvilke farver, tendenser og trends, der hitter dette efterår.

mette-lindberg-loewen-mascara
LØWÉN har lanceret tre skønne mascaraer, der gør vipperne længere og fyldigere og samtidig plejer de og er allergivenlige. De indeholder bl.a. arganolie, vitamin E og Biotinoyl.
1. Løwén Unique Volume Mascara skaber en intens fylde. 149,95 2. Løwén Beyound Volume & Curl mascaraen giver længere og mere fyldige vipper. 179,95 kr. 3. Løwén Perfection Lenght mascaraen giver ekstrem længde til vipperne. 149,95 kr.  
Køb her >>

Dragende og forførende øjne

Mettes look har øjnene i fokus. Skab forførende øjne med mascaraen fra det danske allergivenlige makeup mærke LØWEN. Deres Volumen & Curl mascara giver både perfekt længde og fylde. Efteråret har meldt sin ankomst, og tendensen efteråret 2017 er, at farvenuancerne bliver mørkere, der er masser af glimmer og fokus på øjne og øjenskygger.

mette-lindberg-beautyblender
1. Beautyblender ’Bubble’ sikrer en perfekt og fejlfri påføring af foundation. 159 kr. 3. Beautyblender ’Micro mini’ til påføring af makeup til mindre områder i ansigtet, som for eksempel området under øjnene, næse og toppen af kinderne. 2 stk. 149 kr. 

Naturlig hud

Mette Lindberg har en smuk hud fra naturens side. Arbejd din foundation ind i huden med en beautyblender makeupsvamp for at skabe den perfekte jævne tone og farve, der giver det perfekte finish og fuldender looket. Den naturlige hud spices op med fremhævelse af kindben, så husk din highlighter og blush.

MAKEUP-TIP: Beautyblender er den ultimative makeupsvamp, opfundet af en af Hollywoods top makeupartister, Rea Ann Silva, der kender til hemmeligheden bag perfekt blended makeup. Applikatoren har vundet prisen for Allure Best of Beauty Award i USA hele seks gange.

Farve på læberne

Læbetendenserne her til efteråret viser rød, bordeaux og brunlige farver for ikke at nævne glimmer. Mette kan bære ALT, så derfor passer både det naturlig look samt smukke markerede glimmer-læber perfekt til looket.

mette-lindberg-idhair
1. idHair ’Beach Styler’ Denne gelé transfor- merer dit hår til “en skøn dag på stranden” hår. 125 ml. 129 kr. 2. idHair ’Serum Cream’ giver masser af glans og efterlader håret silkeblødt. 129 kr. 3. idHair ’Hair Spray’ giver struktur, masser af hold og glans til håret. 129 kr. Læs mere >>

Wet looket

For at skabe struktur i håret kan du bruge IdHAIR Me Beach Styler geleen samt Hair spray for at få kontrol over looket. Påfør din gele i bunden og halvvejs ud i længderne, påfør den mængde, der giver det våde look, som passer bedst til dig. Lav din skilning i den ønskede side og friser håret tilbage. Her kan vi anbefale en børste fra Tangle Teezer. Afslut dit færdige look med en hårlak, så du får lagt alle de små strittende hår ned.

mette-lindberg-tangle-teezer
Tangle Teezer er en innovativ børste, som reder knuder i håret ud med minimal smerte, uden at påføre skade på håret. Børsten er designet med et mix af korte og lange børstepigge, som flexer i stedet for at trække i håret. Kan både bruges i vådt og tørt hår. 119 kr.


sidsel-marie-boeg-makeupartistBag GO Beautys smukke forside look med Mette Lindberg er kreeret af hår- og makeupartist Sidsel Marie Bøg.
Sidsel Marie Bøg er en af vores dygtigste hår- og makeupartister herhjemme. Og Sidsel er også kåret som ’Årets Hårstylist 2017’.

Sidsel er hende, man ringer til, når der skal laves god hud, stærke øjne og flotte nordiske looks. Hun har en stærk sans for proportioner, skygger, farver og kan lave det så naturligt, at det naturlige bliver glamourøst.Tilrettelæggelse: GO Beauty
Foto: Jonas Jensen
Hår & makeupartist: Sidsel Marie Bøg
Assistent: Lulu hoa

Du kan få flere skønhedstips på gobeauty.dk og i GO Beauty magasinet. Du kan købe det nye nummer af GO Beauty i udvalgte COOP, 7-Eleven, kiosker og supermarkeder i hele landet eller lige her >>
Du kan også følge GO Beauty på:
FACEBOOK
 @gobeautydk INSTAGRAM @gobeautydk YOUTUBE GO Beauty

 

Share.

About Author

1 kommentar

Efterlad et svar